Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Crezi ca indemnizatia de somaj va fi mai mare decat banii pe concediu? ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
pai cred ca tot pe acolo e.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
da adina asa e!!! acum 2 veri cand am fost i sicilia (eram gravi) cand am ajuns in aeroport in palermo erau 45 de grade!!!!!! 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
pai cred ca tot pe acolo e..... ![]() ![]() |
Atunci raman la parerea ca ar fi bine sa iei concediu,atat cat se poate si apoi sa intri in somaj.Durata somajului e de 9 luni,iar cu concediul numa' bine completezi pana la cei 3 ani ai Iasminei.
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Atunci raman la parerea ca ar fi bine sa iei concediu,atat cat se poate si apoi sa intri in somaj.Durata somajului e de 9 luni,iar cu concediul numa' bine completezi pana la cei 3 ani ai Iasminei. De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
da miha ai mare dreptate. sa vad dc pot sa vb cu cei de la job si sa fac asa. pt ca am aflat ca de fapt nu imi desfinteaza postul, ci provizoriu ii da alta denumire.....pana trece criza, cica....
si sincer pe ce salar e nu imi convine sa ma intorc!!_
happy mom Lavi &
slimatei spune:
va multumesc
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
bb_yasmi spune:
stefania, nu am dat cafeaua ca...nu stiu sa o fac...![]()
eventual un frappe cu inghetata.....daca nu e prea tarziu!!! 
_
happy mom Lavi &
Victo spune:
mai,daca ati sti cum e in stare sa stea 2 ore pe o masinuta din asta..
tricicleta nu ii place, ca nu stie pedala si cu asta fac intrecere pe trotuar la bloc :)iar masina cu pedale, iar nu ii place (stiu ca are vecinul nostru 2 masinute, din fericire, si Stefan e mort numa dupa aia ce se impinge, iar vecinasul are 3 ani jumate..:)deci pe acest considerent am mers. plus ca cu asta pot merge si cu spatele si fac " accident". ![]()
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
cine mai stie ceva de:
amy voi ce mai faceti??
roxana (RGE) ce mai face usruletzul???
erika
darleena.......LA MULTI ANI inca o data!!!! te asteptam aici!!!
kiva
gill
oanar
irinush......ce faceti??? sunteti bine??
pussi, tot in concedii???
alfa_anca
anka_san e mare burtica????
LALA!!!!! CAMI!!!!!!
ecaterina
eni
dany26
ralucis
mykidutza, sorina, cum va simtiti???
roxxy] sa ne anunti cand e fericitul eveniment!!!!
cristina
lixa
roxx
sufletdeinger
uberbax
catus
geo
iuliana
................
daca am sarit pe cineva drag imi cer scuze.....
_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
victo, vezi ca sunt niste masini care tot asa se imping cu picioarele, alea sunt pt baietei mai mari, peste 2 ani. vad la copii aici la bloc. uite in linkul asta e postata o poza a masinii: http://forum.7p.ro/Jucarii-2-4-ani.aspx?g=posts&t=4985
_
happy mom Lavi &
Victo spune:
da lavi dar am cautat peste tot, nu am gasit. nici pe situri nici in magazine. las,a ca e buna si pt bb 2 si poate mai progreseaya si luam cu pedale. oricum 140 lei nu e mult.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)

doamne feresteee.....asa ceva..in loc sa creasca a scazut.....