Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Va multumesc mult de urari dragele mele! ![]() Faceti loc ca vin cu tortul De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |

......
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Miha, La multi ani! minunato, sa fii fericita si plina de noroc, ca in rest, ai doi copii minunati, pe Zmeurel, esti tanara, secsi si cea mai buna gospodina pe care am intalnit-o! |
Dar cum urla modestia in mine,iti zic eu ca nu e chiar asa...Mai am de munca pana la a ajunge la "cea mai..."
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui mariussimiuc Mai citesc si eu cate ceva din urma...atat cat imi permite timpul si piticimea...
In mod normal n-ar trebui sa fie probleme.Chiar daca ti-au desfiintat postul trebuie sa-ti ofere altceva,in conformitate cu pregatirea ta.Iar tu accepti sau refuzi.Daca refuzi te vor da in somaj. Daca salariul iti permite eu zic ca pana la somaj sa mai profiti de ceva zile de concediu,de odihna,medical pentru mama,medical pentru ingrijire copil bolnav... De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
pai tocmai ca nu imi permite salariul....ieri am aflat ca salariul pt postul meu e mai mic decat cel de acum 2 ani jumate....
doamne feresteee.....asa ceva..in loc sa creasca a scazut.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Victo m/am oprit la asa ceva pana la urma. e cam rosie ea si cam colorata, dar e trenulet si nu masina si sper ca S sa fie incantat :). sau dc nu, macar stiu ca n/am dat bani prea multi pe ea . http://www.toyz.ro/alte-vehicule/biemme/treninno/ Paula si Stefan (30 oct. 2007) |
paula, eu zic ca e pt copilasi mai mici decat ai nostrii... si iasmi are ceva asemanator, dar cum zicea si vali nu e topita dupa ea. parca mai incantata era la 1 an.
_
happy mom Lavi &
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui pufulet74 Stiti care e cea mai mare frustrare la mine apropo de Miha? Asta ca sa se distreze si ea :) La bunatatile care le gateste cum poate sa arate in halul ala de bine dom'le ???? |

Cred ca am mai zis...doar aparatul foto tine cu mine si nu arata chiar tot...
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
adina...racoarea se transforma iarasi catre 35 de grade......

culc copilu' si revin....sper sa mai fiti aici....
_
happy mom Lavi &
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi pai tocmai ca nu imi permite salariul....ieri am aflat ca salariul pt postul meu e mai mic decat cel de acum 2 ani jumate.... doamne feresteee.....asa ceva..in loc sa creasca a scazut.....![]() ![]() |
Crezi ca indemnizatia de somaj va fi mai mare decat banii pe concediu?

adinag spune:
Paula, sincer spus mi se pare ca arunci banii la varsta asta. E pentru copii mai mici, arunci banii.
Poate mai bine o tricicleta sau trotineta din aia cu doua roti in spate.