Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adra mersi. ma..eu una nu am vayut in parcurile din Cj fetite pe masinute din alea..si de aia am zis..:)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

amu e bine?

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

nu stiu unde mi-a stat capul ieri
pt. mariussimiuc si darleena!sanatate si fericire multa multa!
eladea...concediu deosebit de placut!
slimatei...nasoala patania vostra! asa sa o si tii ...pe optimism!
andrabell.......o sa vezi ca ne vom obisnui toate ca copii nostri sa mearga la gradi...si noi am fost la randul nostru si nu s-a intamplat nimic, da? bineinteles ca e mai greu cateva zile, saptamani..dar dupa aia ...rutina!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

m/am oprit la asa ceva pana la urma.
e cam rosie ea si cam colorata, dar e trenulet si nu masina si sper ca S sa fie incantat :). sau dc nu, macar stiu ca n/am dat bani prea multi pe ea .

http://www.toyz.ro/alte-vehicule/biemme/treninno/

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Va multumesc mult de urari dragele mele!

Faceti loc ca vin cu tortul

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Mai citesc si eu cate ceva din urma...atat cat imi permite timpul si piticimea...

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

nah ca am primit si eu o veste buna pe ziua de azi......mi s a desfintat postul la locul de munca...... nuuu nu sunt nebuna de ma bucur de asa ceva, dar tare imi doream sa pot sta acasa cu iasmi pana la 3 ani si asta imi era singura solutie ca sa pot intra in somaj. sper doar sa nu fie probleme si sa ma bage in somaj....

In mod normal n-ar trebui sa fie probleme.Chiar daca ti-au desfiintat postul trebuie sa-ti ofere altceva,in conformitate cu pregatirea ta.Iar tu accepti sau refuzi.Daca refuzi te vor da in somaj.
Daca salariul iti permite eu zic ca pana la somaj sa mai profiti de ceva zile de concediu,de odihna,medical pentru mama,medical pentru ingrijire copil bolnav...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Duamna Miha, nu spun nimic altceva decat
Ei, cum te petrecusi?

Darleena, la multi ani fericiti...ne-am bucura daca ai mai trece pe aici!

Paula, ceva in genul acela are si Andra, dar e masinuta...si o plimba prin casa, dar nu se topeste dupa ea...dar nah, ea e fetita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74
Acum a inceput sa ma preocupe ce medicamente sa iau cu noi pentru J, el nu prea a fost bolnavior si eu in afara de Nurofen si Paracetamol nu am avut nevoie, asa ca nu prea stiu. Totusi ma gindesc ca e bine sa am cu mine citeva in caz de ceva. Voi ce ati pus cu voi?

Eu in afara de Nurofen si Hidrasec n-am luat nimic.Sa fie acolo in caz de urgenta (peste noapte).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Luca si Eva, la sfarsit este si un filmulet.
Eva a fost impresionata, de dimineata a vazut pozele si-a amintit, si a inceput sa strige "Nuca-nuca". Luca este inaltut, sportiv si lipicios, vorbaret am spus deja iar mami a lui este o finuta

Eu de ce nu pot vedea pozele? M-ai banat?

Avand in vedere ca si noi l-am vazut live pe "Uca" (si mamica lui) confirm cu mana pe inima ca sunt asa cum zici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata,

ce mai fac fetele?

Adra, te inteleg cum te-ai simtit. Dar tu ai impresia ca ei ii mergea bine acolo? Pana la urma micutii trebuie sa se simta bine, si deseori am impresia ca ne vine noua mai greu sa lungim putin cordonul ombilical decat lor .
Eu ma simteam asa la Jasmina. Acum sigur as privi mult mai relaxata totul, dar nu e cazul pe moment, ca nu am unde sa-l dau.

stefytrebuie sa cantaresti bine variantele, si sa mai astepti. SI gandeste-te ca nu esti tu responsabila pentru totul, chiar daca asa ti se pare cateodata.

Vad ca Flory nu sufera azi de limbuta, si am zis ca n-ar strica sa umplu golul

Andreea, va doresc un concediu perfect, abia astept pozele!

Lavi, na ca am vazut-o si pe asta, TU sa te bucuri de racoare!

Mihuta, stiu cum e cand nu prea ai cu cine lasa copilul :(

am inceput sa scriu acum o ora, si nu am reusit sa trimit.

O zi frumoasa la toate!

Mergi la inceput