Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ALINA - incearca sa privesti pozitiv intalnirea cu gradi...eu am fost stresata in prima zi si s-a vazut si asupra fetei; si eu sunt de parere ca trebuie sa fii in zona, sau sa poti ajunge repede! a mea a stat 2 ore jumate in prima zi, apoi nu a mai plans deloc...acum daca ii spun ceva de gradi si copii e toata un zambet; din pacate, insa, maine va sta acasa ca e plina de muci si mi-e mila sa o duc - pt ea si ceilalti din jur...insa sunt sigura ca a stat in controversatul curent...adica dimineata fiind racoare, erau geamulri deschise pe toate partile de-ti zbura freza...acum le voi atrage atentia in privinta asta- desi pana acum nu credeam ca ma va deranja aspectul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumesc, Lala ! Si eu am in plan doar gradi program scurt pana cand va cere ea mai mult. Ma gandesc la un an-doi... numai sa reusim sa ne descurcam. Imi pun mare baza si in sotul meu... sper sa putem jongla cu programele noastre.
Adra, hai ca mi-am adus aminte de burtica/fara burtica. :)) Tu ai niste picioare lungi si frumoase. Pune tu picioarele la bataie si pun eu burtica.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Ellis, pozitiv chiar gandesc. Astept cumva cu nerabdare si vad ca pe ceva frumos prima zi de gradi si momentan si Maria, cred ca tot datorita mie. Dar tot prima zi de gradinita ramane.
Eu am facut o prajitura cu prune cu scortisoara si blat de nuca si cacao, iar M a mancat o felie maricica. Noi am terminat restul. :)) Ma intreb daca o sa o fac zilnic.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Ellis, pozitiv chiar gandesc. Astept cumva cu nerabdare si vad ca pe ceva frumos prima zi de gradi si momentan si Maria, cred ca tot datorita mie. Dar tot prima zi de gradinita ramane.
Eu am facut o prajitura cu prune cu scortisoara si blat de nuca si cacao, iar M a mancat o felie maricica. Noi am terminat restul. :)) Ma intreb daca o sa o fac zilnic.

Primul orice

Vreau si eu reteta!
Cu gradinita n-as sti sa te imbarbatez, si eu as avea inima cat un purice.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Adra, www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12654/Retete-Montignac-Cea-mai-rapida-prajitura-cu-prune/" target="_blank">asta e. Eu pentru blat am folosit 3 linguri de nuca si 2 de cacao. Nu am pus faina deloc, am mai pus vanilie in blat si in loc de fructoza poti pune zahar brun, dar si fructoza e buna, in mancarea de bebelusi de-asta se pune. Nu am avut smantana pt frisca, dar e f buna si asa. Pun si poze cu reusita mea ? :)) Nu mai pun, ca unii mai tin si diete (dar si prajitura asta tot la diete se incadreaza).

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Da, da, pune si poze!
Eu am facut un trenulet din cutii pentru Eva, s-a jucat toata ziua cu el, a pus diverse animalute din cauciuc si le-a plimbat.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Ce frumos e trenuletul ! O sa incerc si eu, desi parca facusem curatenie pin cutii. :(
Prajitura mea aici. Iar inainte mai e una pe care i-o fac Mariei, cu fructe, foarte buna, rece, nu necesita deloc aragaz.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Ce frumos e trenuletul ! O sa incerc si eu, desi parca facusem curatenie pin cutii. :(
Prajitura mea aici. Iar inainte mai e una pe care i-o fac Mariei, cu fructe, foarte buna, rece, nu necesita deloc aragaz.

Primul orice

uaaaaau alina...yummy...musai trebuie incercata...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

am uitat sa va spun ca Alessia , de ieri dimi, are muci...ma asteptam, dar mi s-a parut devreme...geaba imunostimulatoare, polen, geaba...cu asta vine intrarea in comunitate...iar fii-mea nu a mai racit din ianuarie, cred, nici nu mai stiu...sa vedeti acum lupte pt dat sirop, pus picaturi in nas...de curatat nasul nici nu se pune problema...sunt niste tipete la noi...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

ofofof...imi pare rau de Alessia...si mie mi-e tare groaza de perioada ce va urma...de iarna, raceli, alea, alea...sper sa scapam ieftin...

sanatate multa!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Adra, Lala am citit si eu pe net despre cadoul din partea nou-nascutului. Am zis ca o rog pe o prietena de-a mea sa-i ia cadoul si sa mi-l aduca la maternitate. Stiu deja ce-i cumpar. Referitor la musafiri, i-am pregatit pe toti sa nu cumva sa-mi ofere vreun cadou pt Maria de fata cu Matei. I-am instruit ca atunci cand intra in casa mai intai sa se joace cu Matei vreo 2-3 minute etc. Le-am spus de la obraz.

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 39+

AMR 1 ZI!!!!! YUUPIIIIIII!!!!!

Mergi la inceput