Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Promit ca veti primi vestea pana in orele pranzului. Cam pe la 9 dimi ar trebui sa intru in operatie.
Astept cu nerabdare majoretele. Poate mai ''sensibilizez'' si alte fete din gasca veche si am o surpiza cand voi reveni de la maternitate si gasesc aici mai multa activitate .

Fetelor, va multumesc pentru incurajari . Am emotii pana o vad ca e sanatoasa, normala.

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Si noi mai rarut
Roxxy am intrat special sa vad daca a venit minunea Maria sau nu ...Si fa bine pe data de 8 sa nasti pana in ora 4 ca atunci aterizeaza socrela din Canada cu un geamantan de cadouri ...si s-ar putea sa ma prinda euforia gift-urilor

Lala ....din acelasi motiv ca si al tau sunt eu aici.. Normal apartineam la papanasi... dar Raul era printre cei mai mici de acolo... cand mai intram sa vad ceva de contractii deja se vorbea de colici...si asa am aterizat pe aici unde pe atunci m-am simtit super bine...

Si sincer toata atmosfera asta de pe forum(de la bulgarasi ma refer) e ca si o cearta in familie care nu se rezolva discutand problema si incercand sa o rezolvi... ci lasand sa treaca timpul..sperand ca se uita...

Eu sincer stiu care a fost momentul meu in care am racit mult relatia cu odiseea, chiar daca un timp ma simteam dependenta de a posta aici... a fost momentul X cand nu m-am mai regasit deloc la bulgarasi.
Si acum va citesc.... pentru ca pe net imi petrec destul de mult timp... fiind avida dupa informatii ..asa o procur cel mai bine si usor... si va citesc zilnic..poate de 3-4 ori pe zi... chiar daca nu scriu nimic timp de o saptamana.Si nu o fac din lipsa de timp(chiar daca am 2 puiuti)

Acum marturisesc toate astea pentru ca m-a sensibilizat nasterea apropiata a Roxanei... Si mi-am adus aminte de nasterea Ceciliei ...in care ati fost toate alaturi de mine...si cand emotionata si cu contractii si dop pierdut nu ma dadeam dusa la spital din fata calculatorului ...doar... doar sa mai vad o majoreta noua Sa vad cum ma incurajati la cea de a doua nastere chiar daca Ceci nu e un bulgaras

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Felicitari!!!! Parc aieri se nastea, ce repede a trecut timpul.

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Apropo de miss Cecilia

Cecilia merge a buselea .Azi am lasat-o pe covor in sufragerie si m-am dus cu Raul la baie sa il spal ...si cand ne intoarcem... ghiciti cine era in usa baii ...'donsoara tocmai se aseza in fund dupa drumul lung in 4 labe si radea ..

Azi noapte a dormit cu mine Ceci si la ora 4 sa ridicat in fund si sa catarat pe mine si ma batea cu palma peste picioare...si repeta"pa-pa.. pa-pa" ..Am incercat sa o ignor ...dar a insistat pana si-a primit sticluta

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LALA - am zis in sensul ca pentru noi, gradi a fost/este obligatorie acum; eu am inceput val vartej serviciul, tati inca nu si-a gasit job si nu mai are decat 2 luni indemnizatie, asa ca trebuia sa obisnuim fata pana in noiembrie; eu as fi stat inca un an in concediu fara plata daca nu se intamplau altfel lucrurile.
EDIT: merci de sfatul cu bronhovaxon, citesc, poate il incercam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ank, chiar, ce frumosi sunt copiii tai! SI se pare ca Cecilia va fi o vorbareata... ma intreb, oare cui seamana...

Ellis,nici eu nu am nimic cu gradi, doamne fereste! Dimpotriva, doar ca sunt in aceeasi situatie ca Lala. Si deci nu ne preocupa - Jasmina tocmai a "scapat" de gradi si are maine prima zi de scoala, iar Floris va merge la toamna, din septembrie - cum ziceam, sper doar sa fie locuri suficiente. Ca daca sunt prea multi copii, pe astia mici nu ii iau :-( E gradinita de stat, aici unde stau eu nu au private.
La Viena, unde am stat inainte, erau multe private, desigur, insa si mai greu gaseai loc la o gradi buna. De multe ori trebuia sa-ti anunti copilul inca inainte de a se naste

Va doresc o duminica frumoasa, noi sigur o vom avea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mihaela, ai mare dreptate. Asa ma gandeam si eu, dar mai exista si o alta perspectiva, nu? Sa nu mai scrie nimeni pe-aici cu saptamanile. :)) Brrr ! Ma gandesc la anii ce vor urma.
Eu prin forum am legat mai multe prietenii stranse, nu stiu cum sa le numesc... "de substanta", in cele vechi parca nu ma mai regaseam. Noi nu avem prieteni cu copii in afara forumului, iar desi unele din cele actuale sunt la distanta, sper sa ne si vedem cat de des putem. De vorbit in mod sigur vorbim mai des decat cu ceilalti prieteni. Ce ciudat pare privind acum...
Ca tot vorbim de intalniri, la sfarsitul lui septembrie e baby expo si nu-l vad decat ca pe un pretext de intalneala.
Adina, am gasit telefonul. Jale mare, deja cumparasem unul nou, sim nou... Partea fericita e ca am recuperat contactele, dar acum cu gradinita Mariei nu aveam nevoie si de alte cheltuieli. Ma rog, incerc sa vad si partea buna, ne lipsea un tel nou din casa. :P
Ank, mi se par dulci de tot copiii tai, iar Cecilia face niste progrese f rapide, parca mai ieri scoteam majoretele...

Eu sunt foarte sensibilizata de apropierea mersului la gradi, nu-mi gasesc locul si sunt nelinistita, ba ma bucur, ba ma intristez... As vrea doar sa-i fie bine. In prima zi ma gandeam sa o las doar o ora, sa stau pe langa gradinita... dar voi vedea atunci, nu cred ca o sa am mintea limpede pana miercuri.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mihuta iti dau dreptate, unele fete s-au plictisit de forum, multe dintre noi au capatat suficienta incredere in fortele lor de mame cat sa nu mai aiba nevoie de sfatuire cu alte mame. Intrucat am mai facut parte dintr-o alta comunitate virtuala, stiu ca totul are un sfarsit, se fac bisericute ca in orice alta comunitate reala, pe afinitati se discuta pe mess, iar unele fete se intalnesc live si cu siguranta daca as sta in Bucuresti chiar as fi prietena buna cu unele mamici.

Totusi eu cred ca alte fete se implica emotional prea mult. Mai este si aceasta importanta care se da "adevarului", sa spunem ce gandim. Dar spune cineva in viata reala exact ce gandeste? Nu este intreaga societate umana bazata, nu neaparat pe minciuna, ci pe ascunderea unei parti din adevar, sau macar pe menajarea sentimentelor celor din jur? Si aici este un spatiu public, unde trebuie sa ai grija de celalalt. Blogul, da, permite mai multa libertate, dar si acolo trebuie sa pui multa delicatete.
Iar eu sunt o filozoafa, bang!

Roxxy, eu zic ca surioara va fi primita bine plus un pic de gelozie. Ati pregatit un cadou care sa fie ca din partea ei la prima intalnire intre frati? Asa am vazut eu la o emisiune, ca ar fi indicat.

Lala, te mai chinuie spatele? Si noi tot cu scutec si fara gradi suntem

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Adra spatele momentan e ok, saru'mana

Roxy faza cu, cadoul/cadourile de care spune Adra e cea mai faina chestie posibila. La noi desi Bogdan e mult mai mare a contat enorm, a fost flatat ca ne-am gandit si la el. Mai mult eu am facut o rezerva de mici atentii in casa si in prima luna cand toate rudele veneau la vizionat bebelusul si aduceau una alta , le dadeam pe ascuns si o punguta pt Bogdan din atentiile pregatite anterior.A contat enorm . Asta desi el a fost topit dupa frati-su si l-a asteptat ca pe "painea calda".

Vasari o sa fie bine. Acomodarea poate fi usoara sau mai dificila dar in general toate trec. Despartirea e mai grea pentru parinte decat pentru copil.
Personal eu sunt pro adaptarii treptate, am stat cu el in prima zi o ora, a doua 2 ore, in a treia am plecat la piata etc, eu nu l-am lasat la program lung pe Bogdan de la inceput, ulterior nici nu a mai fost cazul dar daca ar fi fost tot treptat as fi facut-o. El avea 3 ani cand a inceput gradinita si s-a acomodat din prima zi.
La cei micuti despartirea e un pic mai dificila.
Tin pumnii stransi pentru Maria.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Adra spatele momentan e ok, saru'mana

Roxy faza cu, cadoul/cadourile de care spune Adra e cea mai faina chestie posibila. La noi desi Bogdan e mult mai mare a contat enorm, a fost flatat ca ne-am gandit si la el. Mai mult eu am facut o rezerva de mici atentii in casa si in prima luna cand toate rudele veneau la vizionat bebelusul si aduceau una alta , le dadeam pe ascuns si o punguta pt Bogdan din atentiile pregatite anterior.A contat enorm . Asta desi el a fost topit dupa frati-su si l-a asteptat ca pe "painea calda".

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Da, da si asta cu rezerva de cadouri in casa. Vin vizitatori si toti se concentreaza pe bebe, copilul mare se simte dat la o parte, e bine sa ai cateva fleacuri impachetate, sa le ofere ca din partea lor, in caz ca nu s-au gandit sa-i aduca si lui ceva.
Nu mai stiu unde am citit/vazut asta.....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Mergi la inceput

Mai, s-a terminat concursul ratustelor? Ca nu mai gasesc subiectul...
Multam mult celor care ne-au votat, am iesit in primii zece, my goal, a iesit castigatoare poza care mi-a placut, si pe locul 7 iarasi una fosrte draguta. In rest juriul a fost jenant

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Mai, s-a terminat concursul ratustelor? Ca nu mai gasesc subiectul...
Multam mult celor care ne-au votat, am iesit in primii zece, my goal, a iesit castigatoare poza care mi-a placut, si pe locul 7 iarasi una fosrte draguta. In rest juriul a fost jenant

LE cred c-am nimerit chiar cand se imparteau punctajele, acum vad ca e alt clasament

about Eva

secolul XX la subiectiv

Mergi la inceput