Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)
Raspunsuri - Pagina 18
mihuta spune:
Salutare !Eu cred ca si euforia forumului e ca in dragoste, dupa o perioada trece si ramai cu cei cu care ai mai mult in comun. Eu vad odiseea noastra ca un club social, unde mai schimbam o vorba, mai bem o cafea, mai cerem o parere, nu cred ca e musai ca toata lumea sa bifeze zilnic prezenta. In rest e clar ca s-au format cercuri mai stranse, unele pe mess, altele live , altii pe blog, mai sunt si din cei telefonici
...
Eu de ex nu postez prea mult din lipsa de timp si de lene...
Ank83 spune:
Si noi mai rarut ![]()
Roxxy am intrat special sa vad daca a venit minunea Maria sau nu
...Si fa bine pe data de 8 sa nasti pana in ora 4 ca atunci aterizeaza socrela din Canada cu un geamantan de cadouri
...si s-ar putea sa ma prinda euforia gift-urilor ![]()
Lala ....din acelasi motiv ca si al tau sunt eu aici.. Normal apartineam la papanasi... dar Raul era printre cei mai mici de acolo... cand mai intram sa vad ceva de contractii deja se vorbea de colici...si asa am aterizat pe aici unde pe atunci m-am simtit super bine...
Si sincer toata atmosfera asta de pe forum(de la bulgarasi ma refer) e ca si o cearta in familie care nu se rezolva discutand problema si incercand sa o rezolvi... ci lasand sa treaca timpul..sperand ca se uita...
Eu sincer stiu care a fost momentul meu in care am racit mult relatia cu odiseea, chiar daca un timp ma simteam dependenta de a posta aici... a fost momentul X cand nu m-am mai regasit deloc la bulgarasi.
Si acum va citesc.... pentru ca pe net imi petrec destul de mult timp... fiind avida dupa informatii
..asa o procur cel mai bine si usor... si va citesc zilnic..poate de 3-4 ori pe zi... chiar daca nu scriu nimic timp de o saptamana.Si nu o fac din lipsa de timp(chiar daca am 2 puiuti)
Acum marturisesc toate astea pentru ca m-a sensibilizat nasterea apropiata a Roxanei... Si mi-am adus aminte de nasterea Ceciliei ...in care ati fost toate alaturi de mine...si cand emotionata si cu contractii si dop pierdut nu ma dadeam dusa la spital din fata calculatorului ...doar... doar sa mai vad o majoreta noua
Sa vad cum ma incurajati la cea de a doua nastere chiar daca Ceci nu e un bulgaras ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Apropo de miss Cecilia ![]()
Cecilia merge a buselea
.Azi am lasat-o pe covor in sufragerie si m-am dus cu Raul la baie sa il spal ...si cand ne intoarcem... ghiciti cine era in usa baii
...'donsoara tocmai se aseza in fund dupa drumul lung in 4 labe si radea
..
Azi noapte a dormit cu mine Ceci si la ora 4 sa ridicat in fund si sa catarat pe mine si ma batea cu palma peste picioare...si repeta"pa-pa.. pa-pa" ..Am incercat sa o ignor ...dar a insistat pana si-a primit sticluta 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
adinag spune:
Ank, inseamna ca ati facut progrese cu Canada - sau cum sa interpretez semnatura?
Mihuta, eu cred ca ai si tu perfect dreptate.
Eu am timpuri mai dependente si mai in-dependente
. Depinde mult si de timpul meu liber.
Alina, stiu cum e cu pierdutul contactelor, mi s-a intamplat si mie de 2 ori pana acum :-(
Ank83 spune:
Adina.. da ..progrese au facut mai mult neamurile.In 2 luni maxim pleaca si fratele sotului cu familia, ei sunt la final cu toate procedurile de emigrare.Noi abea acum am reusit sa ne mobilizam.Acum e mai usor totul cu Cecilia ..de cand a devenit putin mai independenta si am timp sa incep sa pregatesc demersurile.
Acum ma pregatesc pentru IELTS ... Trebuie sa il depun neaparat in dosar..pentru a scapa de interviul de la Bucuresti, si vreau o evaluare cat mai buna ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
adinag spune:
Of Ank, cred ca e totusi tare greu, ma mir mereu de unde ai energia asta. Eu una nu o (mai) am.... sau ai si tu zile mai proaste? 
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Of Ank, cred ca e totusi tare greu, ma mir mereu de unde ai energia asta. Eu una nu o (mai) am.... sau ai si tu zile mai proaste? ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
O crede-ma ca am si zile foarte proaste... doar ca de obicei nu imi place sa imi arat latura slaba

.. Si chiar nu e bine.dar sunt dispusa sa fac tot ce pot sa emigrez din Romanica... Halal patrioata
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
ellis spune:
LALA - va pupam cu drag; eu stiu unde sa va gasessc si ma bucur si invat alaturi de voi; sunteti frumosi foc!
maaai, dar ce aveti cu gradi...ca nici eu nu as fi dat-o acum, dar nu avem bunici in zona, bona buna n-am de unde, asa ca pt noi a fost cea mai buna varianta...si singura;
ma bucur sa daca m-am lamentat, ati venit la scris!
...na ...de acum incolo, fac putin scandal si asa ne mai vedem si noi!
ANK - super ce seamana cei doi copii ai tai la "pa-pa-pa-pa"
...a mea striga asta numai de plecare, urmat de ti-ti, nu pt mancare!![]()
ellis spune:
am uitat sa va spun ca Alessia , de ieri dimi, are muci...ma asteptam, dar mi s-a parut devreme...geaba imunostimulatoare, polen, geaba...cu asta vine intrarea in comunitate...iar fii-mea nu a mai racit din ianuarie, cred, nici nu mai stiu...sa vedeti acum lupte pt dat sirop, pus picaturi in nas...de curatat nasul nici nu se pune problema...sunt niste tipete la noi...
Lala_D spune:
Doamne iarta-ma Elis dar nu am nimic cu gradinita , cum sa am . Doar ca este ceva la care noi nu am ajuns. E adevarat ca eu inca pot sta acasa cu el si din acest motiv.
Va admir ca i-ati dat la gradinita, nu poate fi decat benefic pentru ei
.
Cat despre micile imbolnaviri sunt inevitabile.
La mine cel mai bine a functionat bronhovaxonul pentru imunitatea lui Bogdan. Restul...ca am incercat de toate...apa de ploaie. Doar la ala a reactionat organismul lui.
Ank felicitari pentru micuta, acusi e si ea "mare"
.Multa bafta la emigrare .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog