Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Par egzample, Lala scrie la clopotei, nu si aici.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Salutare.
Doamnelor eu nu m-am retras din suparare sau din cine stie ce motive . Imi sunteti dragi, va citesc des dar din pacate Andrei fiind cel mai mic diferentele se vad. El nu prea s-a incadrat ca dezvoltare aici, ai vostri treceau de mult prin anumite faze pana sa ajunga si el astfel incat am preferat sa scriu la clopotei.Mai mult cu mamicile de acolo si cu copilasii ne-am si intalnit de cateva ori astfel incat legaturile au fost si mai puternice.
Majoritatea din voi stiau unde sa ne gaseasca in caz de dor extrem.
In plus voi vorbiti de olita, gradinita...noi suntem departe de lucrurile astea inca .
Eu va iubesc ,cu doamnele cu care m-am vazut live am avut impresia ca ma stiu de o viata , sper sa ne mai vedem.
Cam atat.
Va pup si va asigur ca nu am avut nici cea mai mica neplacere in randul vostru doar ca vorbeam de etape diferite.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Lala, eu te inteleg foarte bine, ca si noi suntem mai micuti si am fi asa, intre bulgarasi si clopotei. Si eu mai trag cu ochiul pe acolo si oricum iti citesc si blogul cand reusesc :-)

PS: nici noi nu avem treaba nici cu gradi, nici cu olita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Al meu e mult mai maricel si tot nu are nici o treaba cu gradi sau cu olita , dar nici eu nu am vreun stres in aceasta privinta .

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Lala, eu te inteleg foarte bine, ca si noi suntem mai micuti si am fi asa, intre bulgarasi si clopotei. Si eu mai trag cu ochiul pe acolo si oricum iti citesc si blogul cand reusesc :-)

PS: nici noi nu avem treaba nici cu gradi, nici cu olita

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Mai, ma bucur ca mai sunt "intarziati " ( glumesc) insa erau niste exemple la intamplare. Diferentele au fost de la colici la ...gradinita

Adina cred ca m-a inteles cal mai bine . Si Andreea cred ca stie exact ce vreau sa spun.

Roxy o nastere usoara iti doresc si un bb sanatos si cumintel.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Lala, si eu te-am intels, numai ca vroiam sa mai destind putintel atmosfera.

Multumesc mult pt urari .

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Mai, ma bucur ca mai sunt "intarziati " ( glumesc) insa erau niste exemple la intamplare. Diferentele au fost de la colici la ...gradinita

Adina cred ca m-a inteles cal mai bine . Si Andreea cred ca stie exact ce vreau sa spun.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

hai ma fetelor, ma faceti sa burta am si eu, asa cum ziceti si voi, nu mai e ca inainte...oricum, la toate...ma bucur ca v-au placut pozele...si da, Eric a fost un rasfatat...au fost ambele perechi de bunici cu noi plus frate-mio si cumnata-mea care il adora......ne-am relaxat si noi putin...nu tare mult, ca de dormit tot cu noi a dormit noaptea...iar cu somnul...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Lala, noi suntem pe aceeasi lungime de unda...si zau daca ma stresez......

Roxxy, nastere usoara si o bebelina sanatoasa tun!

uauu ce-a trecut vremea...parca mai ieri vorbeam si tu erai nehotarata daca sa faci sau nu inca un copilas...si uite ca in curand o vei avea in brate...astept sa scoatem majoretele!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna seara !
Roxxy, chiar voiam sa intreb de tine. Nastere usoara si o Maria sanatoasa !! Si sa apara in zi de sarbatoare.
Andreea, foarte faine pozele, mi-a placut mult de tot luna turceasca. Iar Eric e ca intotdeauna foarte scump ! :)

Nu mai stiu cine intreba... Vali parca: gradinita e cu predare in engleza, inca nu stiu ce inseamna asta, sincer nu ma intereseaza prea tare pentru ca sigur vor comunica mult si in romana, cum altfel? :) Taxa insa e destul de mare, chiar si la program scurt.

Cred ca mai voiam sa spun ceva, dar sunt obosita, mi-am pierdut si telefonul, iar cu el toate contactele. :((

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Si daca tot am trecut pe aici si in seara asta m-am jucat cu niste poze va prezint "mandrii mei" :

http://avlaudum.blogspot.com/2009/09/mandrii-mei.html

Pe blog veti gasi mereu noutati cu noi.
O seara minunata doamnelor!

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Roxxy, nastere usoara, sa vina sanatoasa Maria si Matei sa se bucure de surioara lui! Iar tu sa te refaci rapid, sa te avem repede inapoi!

Lala, si eu ma bucur ca ai mai trecut pe aici...inteleg perfect cum e cu etapele diferite de dezvoltare,dar totusi te asteptam mai des pe aici...mai ales ca sfaturile tale, ale Adinei si ale celorlalte mamici cu 2 copilasi ne-au prins intotdeauna bine!

Andreea, bine ai revenit!

Eu vreau sa va spun ca din acest grup m-am ales cu o prietena, Jasmin012, am cunoscut si alte fete minunate (Adela,Gianina,Alina, Lavinia, Cristina,Erika, RGE,Dany2007), fete de care mi-e tare dor si mi-ar placea f. mult sa le avem mai des pe aici pe toate...
Si le rog si eu pe AncaD si Petro sa revina...
Sigur ca suntem caractere diferite,ca au mai fost polemici, discutii, dar am fost apropiate, un grup unit si cu un pic mai multa toleranta din partea tuturor am putea redeveni gashca de altadata...
Ce vremuri...

Va pup pe toate, sa aveti o nopate linistita si o duminica minunata!

Mergi la inceput