Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)
Raspunsuri - Pagina 16
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Stefy, nu am primit nici un mesaj. Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
slimatei spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
ai pm pup Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
mersi mult
slimatei spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Adina, multumesc! Sunt un fel de ziar foarte vorbaret, stiu Un film de scurt-metraj absolut savuros, pentru cand va terminati treburile adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Roxxy80 spune:
Salutare!
Am intrat sa va spun ca eu voi naste marti, pe 8 septembrie adica de Sf Maria (toata sarcina mi-am dorit sa nasc in aceasta zi). Sper din tot sufletul ca pitica sa mai stea pana atunci. Colul meu este deja sters, zilnic am contractii dureroase.
Ellis, ai mare dreptate cu ce ai scris. Si eu m-am retras incetul cu incetul de aici pt ca simteam ca nu pot spune ceea ce gandesc. Undeva pe drum ne-am cam ratacit toate, ne-am indepartat una de cealalta, am uitat ca am trait impreuna cea mai frumoasa perioada din viata noastra: sarcina si nasterea, am uitat sa ne mai sustinem una pe cealalta.
Recunosc ca mi-as dori f mult sa se revina la ceea ce a fost, dar nu cred ca se va mai intampla, insa speranta nu moare niciodata.
O sa va anunt prin Ellis nasterea printesei mele. Cine stie...poate vor reveni mai multe fete pe forum atunci 
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+
AMR 3 zile
eladea2005 spune:
Helau din nou!!!
multumim de reprimire, uite ca am aparut acum, ca ieri n-am mai avut timp sa mai intru... cat despre citit, nici atat...
pun acum si pozele, speram sa va placa...e doar o selectie din sutele de poze facute...![]()
Adina, Flory ti-a soptit de ele, nu???
![]()
ne auzim! eu o sa scriu de o sa va saturati de mine...
poftiti, doamnelor:
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/AntalyaSideAugust200902#
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adra_bell spune:
Andreea arati foarte bine (acum chiar ca mi se pare ca sunt singura cu burta, ia scoateti burtile la vedere care le aveti sa-mi ridic si io moralul
) si pari relaxata. V-ati plimbat si cu calul? Si cu parapanta? Chiar curajosi sunteti.
lui Eric cel zambaret
Roxxy, nastere usoara!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adinag spune:
Andreea, faine pozele! Se vede ca ati petrecut de minune acolo, si sigur ati avut timp si de voi, fiind un grup asa mare, s-o mai fi gasit cine sa stea cu Eric.
Adra, eu arat burta, dar dupa tine :-P Ca inca nu am vazut-o nicaieri nici pe a ta!
Roxxy, ce emotionant! Iti doresc sa fie nasterea asa cum vrei tu, si sa ne-o prezinti cat mai curand pe printesa ta, sanatoasa si papacioasa, voioasa si sunt tare curioasa cum va reactiona flacaul! Abia astept!
ellis spune:
ROXXY - am mari emotii! ce frumos ar fi sa astepte pana marti! Doamne Ajuta!
ADRA - daca am avea , am scoate
...burtile!
ANDREEA - superbe poze cu adevarat! tu credc ca ti-ai schimbat culoarea, frizura...esti tare frumusica! ...sa stii ca am remarcat si poza cu bunataturi!
Roxxy80 spune:
Multumesc
.
Te ajuta daca-mi scot si eu burta la inaintare? ![]()
| citat din mesajul lui adra_bell Andreea arati foarte bine (acum chiar ca mi se pare ca sunt singura cu burta, ia scoateti burtile la vedere care le aveti sa-mi ridic si io moralul lui Eric cel zambaretRoxxy, nastere usoara! adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
cu piciulina roz
Maria 38+ AMR 3 zile
Roxxy80 spune:
Multumesc din suflet
. Am emotii pana o vad eu ca e sanatoasa si alte emotii cand ma gandesc cum o va primi Matei. O sa va povestesc despre reactiile flacaului.
| citat din mesajul lui adinag Andreea, faine pozele! Se vede ca ati petrecut de minune acolo, si sigur ati avut timp si de voi, fiind un grup asa mare, s-o mai fi gasit cine sa stea cu Eric. Adra, eu arat burta, dar dupa tine :-P Ca inca nu am vazut-o nicaieri nici pe a ta! Roxxy, ce emotionant! Iti doresc sa fie nasterea asa cum vrei tu, si sa ne-o prezinti cat mai curand pe printesa ta, sanatoasa si papacioasa, voioasa si sunt tare curioasa cum va reactiona flacaul! Abia astept! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
cu piciulina roz
Maria 38+ AMR 3 zile