Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)
Raspunsuri - Pagina 15
adra_bell spune:
Neata!
Andreea, bine ati revenit! Frumoase vacantele, dar ce bine-i acasa, nu?! Eva cand a vazut cladirea de la coltul strazii a ras si s-a bucurat foarte tare![]()
Adina, cum sa fie blogul parasit? Asa se simte atmosfera? Ca eu am postat zilnic....
Eva are o mare problema cu apa noaptea, se trezeste sa bea apa si nu-i mai pot lua canita din mana, asa ca ramane sa picure pe cearceaf, care se face fleasca prin mai multe locuri, pe unde se zvarcoleste domnisoara noaptea, iar eu am trei prosoape pe langa pat, pe care le intind pe ici, pe colo ca sa nu doarma miss in udatura.
Apropo de miss, gradinitele voastre sunt in lb engleza?
Mda, si eu sunt de aceeasi parere cu Ellis, nu-i nici we, nici concediu, pur si simplu e o atmosfera naspa. Par egzample, Lala scrie la clopotei, nu si aici. Petro, care-i o fata minunata, sa faca bine sa revina. Anca, la fel, ca era juma de suflet al subforumului.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Miha, chiar, tu esti in greva?
Eu am urmatoarea cura de slabire permanenta: nu mananc dulciuri decat foarte rar, de cateva ori pe luna, dimineata mai beau lapte cu cacao, sau mananc putina dulceata, nu mananc cu 2-3 ore inainte de culcare, nu ma omor dupa carne. Pana pe la 30 de ani, am fost genul ala lovit de noroc, orice mancam nu ma ingrasam. Apoi am inceput sa iau in greutate, asa ca a trebuit sa iau masuri.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
ellis spune:
ADRA - pai tu scrii zilnic, dar mai suntem vreo 5 care scriem zilnic...atat.
pai tu esti lovita de noroc si acum ca tot slaba esti...pai eu dulceata nu mananc neam, dulciuri fara - din mai cu o mica exceptie in concediu - adica papanasi si o clatita...dupa ora 6 max 7 nu mai mananc de ani buni, sucuri cu acid nu beau, alcool never ever, gatesc doar pui, vita, peste, poate o data- doua ori pe an porc...dar sunt de 100 de kile, sa dea naiba...tata are 65 de kile de la 20 de ani, mama are vreo 54 acum, sa zic ca a vut pan la max 60 de kg...eu cu cine naiba seman??? dar ma consoloz cu gandul ca incepe si sora-mea sa semene cu mine
...ce rea sunt; eu mereu am avut forme, dar l-am cucerit pe barbatu-meu cu 58 de kg la 1.76m...acum numa inaltimea a mai ramas...dar pana la anu in iulie nu ma las, disociat scrie pe mine, chiar de lesin langa tortul de l-am facut azi(e pt sora-mea).
hai ca am scris o groaza...d'apoi sa va saturati de mine...
slimatei spune:
neata
ca tot veni vorba...
nustiu care o fi tb cu fetele..
cu mine cred ca intelegeti care e tb..nu ca nu as intra..va citesc....zilele astea..s-a tot vb de gradiniti..etc.. dar cum nu am nimic de spus la ce sa intru..sa ma amestec asa in vb...
adina iti lasasem un mesaj ..cred ca s'a pierdut
numai bine tuturor !
o zi frumoasa!
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slimatei elli ziceai ca imi trimiti si mie tb cu disocierea..cred ca ai uitat ![]() |
ai pm
pup
adinag spune:
Adra, mea culpa.... m-am uitat si tot vedeam ultima postare pe 15 august, cand mi-am dat seama ca era setat postari cu eticheta printesei, de aia nu vedeam eu nimic altceva 
Ma duc la citit, ca tu esti de obicei lectura mea de dimineata 
Ellis, ai dreptate cu srisul, asta e.
Sunt eu slaba (ma rog, si asta-i relativ) acuma, dar am slabit mult, ca dupa Floris era tare mare. Iti doresc si tie sa iti pastrezi ambitia sa ajungi unde iti doresti.
Adra, incearca canile de la avent cu cioc verde, nu picura mai mult de 2-3 picaturi indiferent de pozitie
nu ma mai lasa Floris sa scriu, poate revin
adra_bell spune:
Adina, multumesc! Sunt un fel de ziar foarte vorbaret, stiu
. O sa ai cam mult de citit!
Un film de scurt-metraj absolut savuros, pentru cand va terminati treburile
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Adina, multumesc! Sunt un fel de ziar foarte vorbaret, stiu Un film de scurt-metraj absolut savuros, pentru cand va terminati treburile adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |