Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)
Raspunsuri - Pagina 14
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Noi suntem bine,am venit din concediu.Bea a fost bolnava,a facut gastroenterocolita la mare,a stat o noapte si o zi cu perfuzii la spitalul din Mangalia si apoi ame mers la Bucuresti de unde am venit cu avionul.De la aeroport ne-am internat imediat,unde a mai stat 4 zile.Acum e bine,sanatoasa ,voioasa si mancacioasa.![]()
Dupa cum poate stiti,eu am pierdt sarcina...Lavi stie,poate va spus si voua.Tot la mare...am avut o mica sangerare,si m-am dus la eco.Sangerarea nu era de la sarcina,era de la o rana pe col,dar s-a uitta si la eco si sarcina era oprita din evolutie de la 4 saptamani.Eu aveam 9.Greseala mea a fost ca luam Utrogestan si de aceea nu s-a eliminat.Dupa 2 zile,s-a eliminat singura...Am fost si la eco,aici in Cluj si doctorita mi-a zis ca s-a eliminat tot,nu e nevoie de chiuretaj.Asta imi mai lipsea.
Psihic sunt bine,n-am avut vreme sa ma gandesc prea mult ca s-a imbolnavit Beiuta,si ea era prioritatea mea,sa se faca bine.
Asta e,mergem mai departe.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
adinag spune:
Ramo, imi pare tare rau, de Beiuta, ca a fost internata si bolnavioara,si de sarcina ta, bineinteles. 
Ellis, eu sunt dependenta de cantar, nu pot trai fara el. Insa ma si motiveaza sa trag semnalul de stopcat nu e prea tarziu.
Aici nu se face nici o analiza pentru intrarea la gradinita, nici nu vad sensul. Ca azi poti fi ok iar peste o luna nu, deci... care-i sensul.
Noi oricum nu mergem inca la gradinita, la anul in septembrie, speram sa fie loc.
vali_delide spune:
Victo, IDR este vaccinul, nu ai ce analize sa-i faci daca ti l-a scris in fisa...e ok asa.
Adina,
multumim...maine vreau sa incerc sa o las si la masa de pranz, sa vad daca va manca impreuna cu ceilalti. Succes Jasminei in noul an scolar!
Ramo, multa sanatate si tie, si printesei!
Adela, nu stiu de gustarea de la 11, am intrebat de micul dejun si mi s-a spus ca-si aduc pachetel. Nici mie nu mi se pare ok, am deja niste puncte in minus, dar incerc sa am rabdare si sa discut cu personalul, sa vad daca se schimba ceva.
ellis spune:
Doamne, RAMO, greu concediu ati avut! Imi pare rau pentru tot prin ce ati trecut! sa fiti sanatoase si sa va refaceti repede!...vad ca Bea e deja foarte bine!
ADINA - pai la gradi asta le vor mai repeta analizele astea, periodic.
nu ma cantaresc, pentru ca tin regim si daca as vedea ca o sapt nu dau jos, m-as demotiva, asa , cantarindu-ma peste o luna, voi vedea rezultate!![]()
VALI - nu stiu ce sa mai zic, dar nu mi se pare ok ca o data e platesti sa nu le asigure mesele pe tot timpul pe care il petrec acolo...nu am studiat chestia asta la alte gradi, dar am impresia ca cele mai multe au mic dejun, gustari...sau cum?!
va pup.
popbianca spune:
buna ziuaaa!
acum termin ziua de munca si ma duc sa cumpar un cadou pt. nasa Anei....
la ctrl ORL totul a fost foarte bine , Ana cerand insistent sa o curete dl dr. in urechi...ii palce tare mult operatiunea asta...
am vazut pozele Evei...ce dulceata de fetita!
vasari...excelent ca ati gasit ceva care sa va convina!
validelide, ellis...sunteti pe drumul cel bun!ref la gradi...ellis..nu te plange ca mananca copila prea mult...!iti aduci aminte cand te inchinai sa manace si ea ceva?![]()
victo...succes!
adinag...wooow..pima zi de scoala!mamaaa ce emotii...
ramonella...sincer imi pare tare rau...(stiu in ce ape te scalzi)...nasoala si faza cu Bea..saracuta...
in alta ordine de idei...am o alergie nasoala pt. care nu iau tratamentul primit (inca)astept sa vad ...daca vine bb2(sunt ceva sanse...nu mari dar exista si nu vreau sa risc nimic)
am facut un pap si trebuie sa ma duc sa-mi fac o"tipizare" de HPV(nu prea sunt lamurita dar nici nu indraznesc sa cercetez ce inseamna asta...voi discuta cu medicul saptama asta ce vine(era destul de dezinvolt cand am vb la tel cu el)
sambata dimineta plecam la Cincis(pe langa hunedoara)cu tot cu copila-pana duminica...nu prea imi convine...atata drum pt. o noapte
fetele...va urez un we cat se poate de placut!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
vali_delide spune:
Salutare!
Bianca, week-end placut si voua!
Adela, azi cum a fost la voi? Eu am intrebat azi de gustari, nu au decat masa de pranz care se plateste separat de taxa de gradi...
Asta e, o sa-i pun pachetel, cum fac si ceilalti copilasi...
Azi a fost muuult mai bine, nu a plans deloc acolo, ba chiar s-a suparat si a plans ca plecam![]()
Nu am lasat-o decat 2 ore, dar de luni le-am zis sa o treaca pe lista pt. masa de pranz, deci va sta cam 4 ore.Sa vedem cum se descurca si cu masa...
Acum am o alta problema: noi va trebui in maxim 2 luni sa ne mutam si aproape sigur vom schimba cartierul. Nu stiu ce sa fac atunci, sa o mut la alta gradi, sa o las aici (mi-ar fi destul de departe,totusi!)...uuufff...
Sunteti deja in pauza de we, ce e linistea asta?
Azi am adus-o pe printesa mica Maria acasa si Andra a fost foarte incantata cand a vazut-o, asa ca diseara mergem sa-i facem baita...
Pupici!
eladea2005 spune:

![]()
va mai amintiti de noi????
va salutam pe toti si pe toate!!! am revenit pe meleagurile noastre, din pacate....
intr-un cuvant, a fost minunat: apa, soare, mancare, relaxare, distractie(atata cat s-a putut cu piciu langa noi)...dar sigur vom repeta figura si la anul care vine!
o sa punem si pozici, ca avem multe, multe...
revin mai tarziu ca acum am treaba...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adinag spune:
Andreea, vrem mai multe detalii! Am auzit ca ai poze tare faine, vreau si eu sa vad!
Vali, ma bucur ca a fost mai bine, se va obisnui printesa roz, ai fetita mare :-)
Miha, tu pe unde umbli
Lavi, incep si eu sa strig catalogul
Cum merge dieta
Stefi, cum sunteti
Adra, voi pe unde umblati, ca vad ca si blogul e parasit...
Bianca, prima zi de scoala mi se pare ceva nou, fain... dar nu pot zice ca am chiar emotii. Oi fi eu mai tough ![]()
Ellis, si la noi erau mare castronelele, dar nu le umpleau ei - insa era ok, atata timp cat puteau sa aiba si a 2-a sau a 3-a portie.
Cu kg esti foarte ok Oricum e mai bine daca nu te cantaresti mereu, dar eu sunt obsedata, na...
Ank83 spune:
Bianca la tipizare HPV se cauta exact tulpina pe care o ai in urma testului pap(de asta banuiesc ca te pune sa faci tipizare).Sunt peste 100 de tulpini HPV din care majoritatea sunt inofensive sau foarte slab ofensive... Si mai sunt acele cateva tulpini cauzatoarea de cancer de col uterin.E foarte bine sa il faci 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
ellis spune:
Neata!
BIANCA - imi amintesc cand faceam ca toate maimutele sa manance copilul meu; despre pap, am facut si eu, dar e ok; daca tre sa faci tipizarea, fa-o, e f bine, stai linistita; te pup.
VALI- la noi a fost perfect, a mea mananca absolut singura, aproape ca termina prima, sunt foarte multumita si ea e vesela si fericita.
In alta ordine de idei, nu e wk care face fetele sa nu mai scrie, nu sunt concediile, e pur si simplu atmosfera de aici...care s-a schimbat mult...am ramas doar cateva...sunt multe fete dragi care nu mai scriu deloc sau care scriu f rar...e pacat; sincer spun ca eu scriu doar chestii cat de generale, cu teama de a nu deranja pe cineva si a nu isca discutii care sa se lase cu alte plecari sau mai stiu eu ce...chiar imi pare rau pentru locul asta, imi pare rau de toate certurile de pana acum, ca nu am stiut sa ne respectam parerile si sa ramanem un grup unit care sa ne sprijinim la greu , sa ne bucuram una pentru alta si sa stim sa zambim la o glumita!
Pup, ANDREEA, bine ati revenit!
ADINA - pai tu esti subtirica, mami, eu sunt cat malul. de asta si tin regimul asa...
eu am fost la ginecolog, sunt ok, fara chisturi, fibroame, cicatricea abia se mai vede...
Saptamana trecuta am avut o mare bucurie, pe care tre s-o spun, desi ea nici nu mai citeste aici, ne-am intalnit intamplator pe strada, apoi aproape zilnic...cu ANCA Dragoman...culmea, cladirile unde lucram sunt la 100 m una de cealalta...iar dupa atatia ani, neam intalnit acum
...da' acum ne tot vedem dimineata...super...te pup ANCUTA!
eu azi gatesc(ca de obicei ) - am un pui pe care il toc, fac ciorbita de perisoare si ardei si dovlecei umpluti.
Va pup!