Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ALINA - ceai povestit tu , cam asa a fost si la noi...ca am simtit ca acolo ii va fi bine; ce imi displace si vad ca apare si la voi, e faza cu "Miss", eu vroiam Dra, daca ele asa vor, asa va fi pt Alessia...eu tot Dre le zic; succes sa fie bine; noi am dus doar carnetul de vaccinari si aviz epidemiologic, in rest le fac ei acolo ca au medic colaborator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Fetelor, azi a fost mai bine. Am mers cu tati dimineata, i-a spus pa, l-a pupat si eu am mai ramas. Dupa care i-am spus ca plec, i-am aratat ceasul si cand o sa fie ora sa vina mami, ne-am pupat si s-a dus in brate la Steluta (educatoarea). la ora promisa am fost acolo,erau in curte,cand m-a vazut a fugit la mine strigand "maaaaamiii" si mi-a sarit in brate....dupa care a inceput plansul.Ne-am luat la revedere printre lacrimi, ne-am dragalit putin in masina, la tzitzi si a mai plans putin pe drum...acasa a adormit in 5 min., dar a dormit doar 30 min. si asta i-a fost somnul...acum doarme de la 8 si striga in somn "a mami" Educatoarea mi-a spus ca a plans putin, dar au reusit sa ii distraga atentia si nu a fost nevoie sa ma sune.
Maine ne sare gradi, ca nu pot eu sa o duc,voi vedea vineri cum va fi.

Adra, i-am dat sa suga, inca mai face moale, dar o singura data pe zi...problema e ca traieste doar cu laptele de la mine, nu mananca mai nimic...azi i-am facut de 3 ori sa pape, doar a ciugulit.
Oricum nu-i scot sanul acum, sunt prea multe schimbari in viata ei si nu cred ca ar suporta...si nici eu nu as avea puterea sa stau nopti intregi nedormita, cu ea in brate urland...asta e, mai asteptam.

Adela, felicitari ALessiei ca s-a acomodat asa de repede. Eu nu am sunat la gradi pt. ca le-am spus ca daca plange prea mult sa ma sune ele. A papat acolo azi?

Alina, felicitari si voua pt. gradi, sper sa fie bine si sa se obisnuiasca si Maria repede.

Mihuta, cred ca daca nu ar mai fi fost alaptata, printesa roz s-ar fi acomodat mai usor...si ea e la fel ca Sophia, dependenta de noi,de mine in special. Directoarea gradinitei a alaptat fetita pana la 2 ani si 4 luni si imi spunea ca a vut aceleasi probleme. Oricum, toti copilasii se separa greu de mami, dar cei alaptati tarziu se despart si mai greu.

Victo, ce ai facut cu analizele?

Va pup, merg langa buburuza, maine am o zi grea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Vali, se poate sa fie asa cum zici tu, pe de alta parte Sophia m-a surprins de nenumarate ori pana acum. La ca[itolul gradinita zicem pas anul asta, vedem la anul ce-o fi...

Sophia a intrat intr-o faza de independenta, cum sa spun?, iritanta... Trebuie sa ma rog de ea, sa negociez sa promit ca sa o pot scoate din casa "Nu plec. Toti acasha". Azi ii striga lui taica-su "Du-te a biou, peaca" doar ca sa nu o ia in brate... Ei, dar si cand ne ia in brate sa te tii...

Mergi la inceput

neata!
tare ma bucur, VALI, ca v-a fost mai bine ieri! hai ca merge incet , incet...pai eu am sunat, tocmai sa nu evite ele sa ma sune...sa zica las' ca-i trece! a mancat acolo, deja de doua zile;
dar la voi nu au macar mic dejun si gustare? nu ar manca Andra mai bine acolo? ca la A a functionat perfect..ieri a mancat tartina cu branza topita(ea nu manca niciodata ceva pe paine acasa), la pranz a mancat 2 castronele de ciorba + pilaf cu pui - azi le zic sa nu ii mai dea asa mult sa manance - or sa zica madamele ca-s nebuna...dar 2 castroane de ciorba?!

va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

'Neata!

Adela, lasa fata sa manance.Probabil, avand mai multe activitati, i s-a facut mai foame decat acasa.
La noi nu au mic dejun, papa ce-si aduce fiecare la micul dejun, daca nu au mancat acasa. Doar pranzul e asigurat, daca ramane acolo.
Am vazut ca ne era prea interesata sa pape, chit ca erau copilasi care mancau si ieri, si alaltaieri, dar ea deja mancase acasa si poate de asta. Acum mai vedem maine cum stam, as vrea sa o las la masa, daca nu o sa planga, pt. ca maine ma duc sa-mi aduc finuta acasa!

Ieri am fost la bebe mic la spital...am schimbat-o, am iubit-o si statea asa de cumintica...ooofff, mai vreau un bebe...

Acum plec la treburi, va pup, vorbim mai tarziu. Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata!
Vali, hai ca incet incet progresati si voi.
ieri am fost doar la drita d e fam sa ii completeze fisa pt cresa (vreo 2 pagini)/ca eu am pierdut carnetul de vaccinari.
Stefan se mataie si se plangaceste si ca ramane acasa cu bunica-sa..om vedea cum a fi la cresa.
inca nu am facut exudatele. astia vor si un examen..nici nu stiu cum ii zice, ceva cu majuscule, o prescurtare, IDR ceva de genu.ma rog, ideea e ca numa la Institutul de pneumo se poate face..sa vedem dc chiar insista astia la cresa, ca drita a scris ca a facut vaccinul respectiv.( ala de face cicatrice la manuta)
mai vin

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Vali - nici gustari nu au?...pai nu e ok, un copil nu sta nemancat de la 8 pana la 12.30, chiar nimic, nimic? ciudat...la noi, in programul pana la 13 intra mic dejun + gustare la 10.30(de regula un fruct) si masa la 12.30; pentru programul pana la 17 mai intra o gustare, la 19 cina. asta am vazut eu zilnic la ei, au meniu afisat saptamanal.

Mergi la inceput

VICTO - sincer, daca au zis ca la noi recolteaza dr lor, nu am mai intrebat ce anume le face...stiu sigur de exudate si copro...de altceva nu stiu;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

of, pri ce emotii treceti. Doresc la toate mamicile cupuiuti care incep gradinita sa mearga totul cat mai bine si usor.
Un lucrunu inteleg, ce-i cu analizele astea. De ce trebuie facute si cine le pretinde?

AH, Ellis, depinde si ce inteleg ei prin castron de ciorba. La gradinita dau de regula portii foarte mici, prefera sa mai dea o portie decat sa fie o portie foarte mare pe care sa n-o manance copilul.

Vali, sigur se va acomoda printesa roz. SI eu cred ca e mai greu pentru copiii inca alaptati sa se acomodeze la gradinita.

Alina, suna de vis gradinita voastra. SUnt curioasa cum va merge. SI o grupa cu 8 copii, wow, foarte fain, dar banuiec si foarte scump.

Lavi, cum e cu dieta? Nu te teme, ca nu rad, si eu tot ba cresc, ba scad.
Si cu mentinutul, asta sigur merge la persoane care nu-s asa pofticioase ca noi. Adica daca as renunta in 80 la suta de cazuri la ce vreau sa mananc, cred ca as fi asa suparata pe viata

Alina, tu arati deja asa slaba... Zau ca nu stiu la ce vrei sa mai slabesti!

Ellis, tu cum esti cu dieta si cum ai ramas dupa concediu?

La noi nimic nou, ne pregatim de scoala, luni incepe Jasmina.

Mergi la inceput

pup Adina!
castronelele au cel putin 200 ml, adica sunt asa cum folosesc si eu acasa;
analizele se cer la inceputul anului scolar de catre gradinita respectiva;
sunt tot pe undeva la -13 kg, nu ma mai cantaresc des, adica la vreo luna, ca am pe cineva care ma bate daca ma afla ca ma sui pe cantar; inca tin regim si voi mai tine pana la anu;

Mergi la inceput