Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)
Raspunsuri - Pagina 21
uberbax spune:
Buna dimineata!
Ce vreme urata e in Bucuresti.....
Roxxy nastere usoara maine,sa vina cu bine pitica pe lume!
ellis spune:
ALINA - tu pune poze, ce daca tinem diete, crezi ca eu nu mai gatesc...ba da...fac si torturi...parca mai abitir...mi-ai dat idee, ca aveam prune uscate sa le fac un pandispan cu prune...desi cred ca doat tati o sa bage...
am vazut praji...ff bun!
ADRA - frumos trenulet!
eu am dus-o la gradi azi, chiar cu ultimii muci...si asa ar fi vrut sa stam si noi cu ea acolo...ca de, dupa weekend nu mai e la fel...am fugit, nu a plans, a intrebat mai tarziu de mami, dar acum se juca cu fetitele, cica o data i-a ster nasul, atat.
BRAVO - ROXXY, FA EDUCATIE MUSAFIRILOR! te pup, astept vesti maine!!!!!!!
Victo spune:
Roxxy, nastere usoara! Sanatate multa amandurora!
Andreea, bine ati revenit. o sa ma uit indata si la pozele voastre, numa sa vad ce/au mai facut si clujencele. Cu CM cum esti? a venit? ca vad ca nu ai dat detalii.
noi am fost la o nunta in wk..departe, departe, la Cernavoda..iar de vineri de la ora 13,30 nu mi/am vazut copilasul. :(:(.(acum sunt la serv.)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
uberbax spune:
De azi m-am hotarat sa nu-i mai pun pampers deloc Mariei in casa,dar vad ca nu are nici o treaba cu olita face numai pe jos!
Pt cele care ati terminat cu pampersul.....asa au fost la inceput si copilasii vostri...am vro sansa asa?Cam cate zile dureaza asta?
vali_delide spune:
Buna dimineata!
Roxxy, nastere usoara! Hai sa scot si niste majorete, sa ne aducem aminte de galeria pe care o faceam pe vremuri:

Hai, Roxxy!
Adela, si eu am dus-o la gradi, am stat putin cu ea, a plans cand am plecat, dar am sunat si mi-a zis educatoarea ca dupa 1 min. s-a linistit. Acum am emotii cu masa, e prima zi cand o las sa pape acolo... Alessia mai are mucisori?
Cristina, noi nu am renuntat inca la pampers, dar va dorim succes, sa scapati repede de el!
Victo, servici usor, sa treaca repede ziua sa mergi la puiul mic!
Gianina
,
la multi ani
,sa ai parte de multe bucurii de la printesele tale! Multa sanatate si impliniri iti doresc! Scuze de intarziere, te asteptam pe aici!

O zi frumoasa tuturor!
eladea2005 spune:
Neata!
roxxy, tinem pumnii...sa vina repede si usor...sa fie sanatoasa ca frumoasa va fi...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
popbianca spune:
buna dimineataaaa!
validelide..chiar ca e nasol..pe cand se obisnuiete copila sa ii schimbi din nou mediul??
eladea....
a si trecut concediul?!asa ca Turcia e destinatia perfecta pt. fam cu copii?cum a fost pe avion?superbe pozele..la anul chiar ca duc si eu...respectiv cu familia...
ank83...sunt tare suparata...ingrijorata...eu vreau bb2..sper sa nu se incurce itele acum
...te rog ..care a fost momentul de suparare?
scumpei tale Ceci!si la mai mare!succes !
ellis...da , Ancadragoman..de ce nu mai citeste..s-a suparat?cand si de ce...am pierdut eu ceva?(mai mult ca sigur
)
micutei...sanatate! eu aproape in fiecare seara curat nasul, cu ser cu apa de mare, cu pompita...chiar daca nu are nimic in nas...asa ca nu avem probleme la cap asta...ea stie ca aceat lucru trebuie facut...se mai vaita ea ..dar o scoatem la capat..si tot imi cere pompa si spray de nas si zice.."mucu mucu"
andrabell...si Lala e suparata..de ce? cu apa... trebuie sa o iei si cu asta basta...o plange catva si dupa aia ii trece..sau cauta alt lucru pe care sa il oferi pt. dormit...canitele cu supapa de ex....tare filmuletul
roxxi80...wow..mai ai foarte putin...sper sa fie asa cum iti doresti!DD ajuta sa fie totul extrem de bine!nastere usoara!

lala..ceau...ma bucur sa vad ca nu e vb de suparare...am inteles care e treaba...
mihuta...cred ca ai dreptate...cat ati fost insarcinate ati avut mult mai mult timp ...cand s-au nascut copii grijile,nesiguranta noutatea si emotiile erau asa de mari incat trebuia sa mai vb, sa punem intrebari , sa ne linistim reciproc sa ne sustinem...acum insa copii sunt mai mari ...avem deja o rutina (linistitoare dealtfel)...ne intelem si cu ei..nu doar prin semne si simptome, alte persoane se pot implica in ingrijirea lor, nu mai depind exclusiv de mama ..astfel incat avem timp pt. viata in general...nu mai stam 12/24 in casa...trebuie sa iesim cu copii...pot sa manace si in oras...astfel incat pe forum venim si ne povestim ce-am mai facut , ce-am mai patit...socializam... si bineinteles ca putem discuta orice...acum toata lumea e la faza cu olita/gradinita...asta e...toate suntem bine , la fel si copii...nu prea au mai aparut probleme adevarate care sa necesite suport emotional si cred ca de asta ni se pare ca postarile sunt fara esenta...de complezenta
uberbax...asa a fost si la noi...fara pampers prin curte...acum o las in casa doar in pantaloni si cere olita(oita)...pt. pipi..cand e vb de kk ..nu prea vrea si daca o vad ca se pregateste si o intreb neaga ca ar face
!apoi luam "oita" si aruncam la "veteu" si ea "pasa " sa traga apa...distractie maxima!
fetele cred ca m-am intins al naibii!....acum ies...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ellis spune:
VALI - vreo 2 mucisori mai erau..sper ca nu de prasila!
ma bucur ca s-a acomodat si Andra! ma bucur!
CRISTINA - asa se intampla la inceput cu pampersul...da-i inainte, dar si ceart-o un piculet..si arata-i ce a facut si explica-i cum ca la oala se face!
mie imi pare rau acum ca nu am insistat, uite, la gradi mi-o lasa cu pampers, ca nu sta nimeni dupa ea cu oala, lor le e mai comod asa...iar acasa sta fara...nu stiu cum oi mai dezvata-o eu...
BIANCA - Anca s-a retras dupa discutia cu Petro, cu concursurile.