Burtici fericite de septembrie-octombrie (175)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk, delia si restul fetelor multumesc pentru raspunsuri. Hai ca mancatul mai e cum mai e...dar de mers, sper sa fie o faza trecatoare. a trebuit sa ma sprijin de perete in drum spre baie ca ma taie pe picior in jos.

techila ce mandrete de copii ai tu acolo mai fetitza...frumosi sa nu-i deochi.

clodute imi inchipui ca e greu sa-l vezi suferind...dar se va obisnui. curaj

va las cu glumele, ma duc sa-mi iau ceva de mancare...habar nu am ce. am mancat o salata de lentils la 11...ma mai gandesc pana la supermarket ce iau...ca am timp la stilul de mers "galopant" :)

raluk sa vii cu vesit bune.

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

fete dragi...multi pupici ptr toate...
vroiam in primul rand sa va felicit ptr odiseea minunata pe care ati creat-o! poate voi nici nu va dati seama cat de unite sunteti si ce atmosfera deosebita e pe-aici, fata de alte odisei.da, ati ghicit, va urmaresc exact de la inceput...dar nu stiu de ce nu am intrat niciodata sa scriu, desi ma simt atat de aproape de voi de parca v-as cunoaste dintotdeauna
eu am mai scris cate putin ieri si alataieri, ca nu m-am mai putut abtine dupa ce am vazut pozele cu balenii Techilei, la care am plans ca muta; dar probabil eram sub moderare si nu m-a observat nimeni
anyway, felicitari din suflet tutturor proaspetelor mamici si cate un special kiss ptr fetele mele, Luto si Manga

37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

fete dragi...multi pupici ptr toate...
vroiam in primul rand sa va felicit ptr odiseea minunata pe care ati creat-o! poate voi nici nu va dati seama cat de unite sunteti si ce atmosfera deosebita e pe-aici, fata de alte odisei.da, ati ghicit, va urmaresc exact de la inceput...dar nu stiu de ce nu am intrat niciodata sa scriu, desi ma simt atat de aproape de voi de parca v-as cunoaste dintotdeauna
eu am mai scris cate putin ieri si alataieri, ca nu m-am mai putut abtine dupa ce am vazut pozele cu balenii Techilei, la care am plans ca muta; dar probabil eram sub moderare si nu m-a observat nimeni
anyway, felicitari din suflet tutturor proaspetelor mamici si cate un special kiss ptr fetele mele, Luto si Manga

37+

adinus, bun venit...chiar te rog pofteste :) si spune-ne despre tine...pe unde locuiesti, stii tu...din astea ca sa te cunoastem mai bine :)

varsta bebe

poze

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Manga, multumesc
pai noi stam de vreo 2 ani jumate in Northampton, la 60 de mile de Londra(parca )
asteptam o fetita, Sonia, care se pare ca ne mai tine pe jar putintel ptr ca n-am absolut nici un semn, nici macar burtica lasata...

aaa, apropos de Group B Strep...eu l-am facut saptamana trecuta luni si miercuri mi-au si trimis rezultatele, mai intai pe tel mobil. l-am facut din aceleasi motive, adica ca sa stiu o treaba, ca sa nu ma mai bantuie si obsesia asta

38+

Mergi la inceput

am uitat sa-ti spun...e 32 £, iar chitul se comanda de pe medisave.co.uk

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Luto al meu sot nu a stat cand am nascut..L-am trimis afarå..Dar cum a venit bruculicå l-a tras o moaså tare draga mie (a plecat in alta parte cand mai aveam putin si nasteam..tare as fi vrut så nasc cu ea, dar si celellate au fost super)in salon si stiu ca eu repetam intr-una ''frumosul meu doamne ce frumos esti doamne ce minune'' numai asta spuneam si plangeam si de altfel si moasele plangeau si prietena mea si sotul care ma tinea de umår si il mangaia si pe Bruculicå se stergea la ochi din 2 in 2 sec..Plangea..Prim adata in viata mea l-am vazut plangand ..A fost magnific momentul..

Moasa respectiva care spuneam ca imi era tare draga mi-a spus trista ca au trimis-o nu stiu unde si ca nu crede ca va fi ea care må va mosi dar imi promite solemn ca vine cand am nascut..Si asa a fost exact dupå 2 secunde dupå ce am nascut a apårut si l-a si tras pe sot care statea lipit de uså..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Iulika ce frumos.....
sa-ti traiasca Bruce-ulica cel frumos si grasun si sa va bucurati de el 100 de ani

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Luto al meu sot nu a stat cand am nascut..L-am trimis afarå..Dar cum a venit bruculicå l-a tras o moaså tare draga mie (a plecat in alta parte cand mai aveam putin si nasteam..tare as fi vrut så nasc cu ea, dar si celellate au fost super)in salon si stiu ca eu repetam intr-una ''frumosul meu doamne ce frumos esti doamne ce minune'' numai asta spuneam si plangeam si de altfel si moasele plangeau si prietena mea si sotul care ma tinea de umår si il mangaia si pe Bruculicå se stergea la ochi din 2 in 2 sec..Plangea..Prim adata in viata mea l-am vazut plangand ..A fost magnific momentul..

Moasa respectiva care spuneam ca imi era tare draga mi-a spus trista ca au trimis-o nu stiu unde si ca nu crede ca va fi ea care må va mosi dar imi promite solemn ca vine cand am nascut..Si asa a fost exact dupå 2 secunde dupå ce am nascut a apårut si l-a si tras pe sot care statea lipit de uså..

Doamne ce frumos!!!! ce poate fi mai frumos!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Adinus, bine ai venit printre noi. Hai, povesteste-ne despre tine.

Iulika, ce emotionant. Mi-au dat lacrimile.

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

adinus multumesc. cu siguranta il fac si eu, sa-mi iau de o grija. stii cumva numele kit-ului exact?

iulika ce emotionant. ma bucur ca va acomodati unul cu altul. cred ca si eu am sa bocesc acolo...deja imi dau lacrimile numai cand ma gandesc la moment...

varsta bebe

poze

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput