Burtici fericite de septembrie-octombrie (175)
Raspunsuri - Pagina 9
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinus8 Manga, multumesc pai noi stam de vreo 2 ani jumate in Northampton, la 60 de mile de Londra(parca ) asteptam o fetita, Sonia, care se pare ca ne mai tine pe jar putintel ptr ca n-am absolut nici un semn, nici macar burtica lasata... aaa, apropos de Group B Strep...eu l-am facut saptamana trecuta luni si miercuri mi-au si trimis rezultatele, mai intai pe tel mobil. l-am facut din aceleasi motive, adica ca sa stiu o treaba, ca sa nu ma mai bantuie si obsesia asta 38+ |
l-am gasit
MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
adinus8 spune:
da Manga, e Group B Streptococcus Screening Test.plata o faci doar cand trimiti kitul inapoi ptr testare, nu cand faci comanda
Roxxy multumesc si tie de primire, pai ma gandeam sa mai spun asa, pe parcurs, ca mi-e sa nu sperii pe cineva cu limbarnita mea
38+
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui katteryna Raluk Esti tare!E drept ca mie imi cam tremura gladiolele (vorba unei stimabile duamne din odiseea noastra) dar ma dau rotunda ca un cocos 39s+1zi cu floricica RAISA MARIA Asteptand ziua de maine... Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau! |
O sa vezi ca totul va fii bine; tipa de care iti spuneam ca a nascut saptamana asta prin cezariana are o fetita de 4100, doar ca nu i-au lasat-o decat urmatoarea zi in camera! S-a recuperat foarte repede si foarte bine!
Maine la ora asta o sa avem poze sper!
33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
selen80 spune:
n-am mai apucat sa citesc, dar vroiam sa va zic ca am vb cu Santorini: au ajuns azi acasa, sunt bine amandoi, doar ca ea a facut furia laptelui pt ca bebe a fost obisnuit in spital cu bibe (ei i-a venit laptele de-abia miercuri..) si nu mai vrea sa suga....asa ca se chinuie saracuta sa se mulga tot timpul...i-am povestit ce ati mai vb voi aici, cu comprese reci sau gheata si sa se mulga doar pana se inmoaie sanii, apoi sa mai incerce sa-l puna pe Alexutzu sa suga...
38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!
nunta
adinus8 spune:
Luto si restul fetelor care aveti dureri mari la patza si sunteti aproape de termen...bucurati-va...asta inseamna ca bb-lusul s-a angajat in pelvis, deci e pe pozitie. eu n-am nici un fel de durere si tocmai ce mi-au confirmat astia ca nu e angajata deloc, ba mai mult, e back to back, adica cu capul in jos, dar fata catre burtica mea, asta fiind o pozitie extrem de nefavorabila travaliului. foooarte incurajator, stiu
38+
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui selen80 n-am mai apucat sa citesc, dar vroiam sa va zic ca am vb cu Santorini: au ajuns azi acasa, sunt bine amandoi, doar ca ea a facut furia laptelui pt ca bebe a fost obisnuit in spital cu bibe (ei i-a venit laptele de-abia miercuri..) si nu mai vrea sa suga....asa ca se chinuie saracuta sa se mulga tot timpul...i-am povestit ce ati mai vb voi aici, cu comprese reci sau gheata si sa se mulga doar pana se inmoaie sanii, apoi sa mai incerce sa-l puna pe Alexutzu sa suga... 38+ cu Ebru PRIMA POZA! AMR 1-5 ZILE! nunta |
Ma bucur ca e bine, e nasol ca s-a obisnuit cu biberonul; smecherul...poate totusi il pacaleste ea cumv.
Bafta maine la control; diseara s-ar putea sa nu mi fiu in zona; poate faci o surpriza
Danuta1979 spune:
Danuta eu sunt si mai "inapoiata" decat tine si am avut aseara si azi dureri ca la ciclu, dar fara sa mi se intareasca burtica. Asa ca eu am refuzat sa cred ca e o contractie , cred ca nici nu o sa-i spun la doctor azi. Eu consider ca a fost de la intestine sau de la rinichi, na, sa-i fac in ciuda la Alex! Tie ti s-a si intarit burta?
Da, Raluca. Mi s-a intarit burtica plus ca au fost clar dureri ca de ciclu. Pe cele de stomac sau intestine le simt total diferit. Dar m-au calmat fetele ca nu e nimic neobisnuit.
Pe aceasta cale le multumesc fetelor care mi-au rapuns referitor la contractiile de aseara.
Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 3-4 saptamani
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui Ellenuta am fost sa-mi iau analizele .. mi-a iesit iara nenorocirea aia de streptococ B .. shit .. si am facut tratament data trecuta. oricum, daca nu nasc natural, nu e pericol .. mi-au mai iesit sub limita leucocitele, eritrocitele, hemoglobina si hematocritul .. habar nu am ce inseamna. dr meu nu mai are consultatii luna asta .. il prind abia pe 20 sept la spital .. lucia sotzu' a venit cam dezamagit de la concert .. mult praf, sonorizare de kko, organizare de kko .. plus ca l-au si ros tenisii .. ii venea sa se descalte pe strada. clodute ce comori de copii ai tu. ce dulce e karolina ... si piticul .. un ingeras scump! techilutza ptiu ptiu .. ce frumosi sunt balenii tai! sa-i pupe mama pe ei de putzoi! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Imi pare rau ca ti-a iesit streptococul ala...dar la cezariana nu ai probleme; Anemia depinde de valori, cat de mici sunt; eu aveam o usoara anemie care s-a corectat cu fierul din Elevit; ar fii bine sa intrebi pe cineva avizat inainte de a lua Fe; Dana rezolvase problema cu ceai de urzica si polen...
Tu tot la Medicover te duci, parca asa imi amintesc. Incearca alt medic, stiu ca incepand cu 21 au programul afisat pe online. Daca nu ai cont, ma uit eu.
vias spune:
acum cateva ore am vb cu iulian...se pare ca Monica a facut o depresie..sper sa nu fie mai rau.....analizele lui Dragos i-au iesit bine..acum urma eco...
L-am sunat mai adineauri..dar nu-mi raspunde la telefon...o sa sun mai pe seara..
Siguri sunt bine...mi-a zis ca Dragoselul sta "cracit"...
si eu m-am gandit la inimioara...stiu ca a zis cineva..dar nu-i asta..ca am vb cu Iulian si spune ca este roz...are o culoare normala..
Slava Domnului sigur e bine, cel mai probabil din cauza ca a fost nascut mai devreme cu cezariana...
O sa fie bine...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
selen80 spune:
deci am avut program de lacrimat de doua ori cat am citit ultimele pagini: la pozele Techilei (multumim din suflet Lucia, si de al mine un grasan!) si la povestea Iulikai
cat de frumos!! bine ca nu mai am mult de asteptat pana voi avea si eu expresia aceea pe fata
Uve multam eu sincer chiar vreau sa va fac o surpriza, dar nu am absolut nici un semn....nici cea mai mica contractie! sa vedem...
Raluk ai fost tare cu lasatul burtii sa va zic ca mie mi se pare ca nu mi s-a lasat deloc burta??! nu intra mai mult mana intre burta si sani, de deranjat tot ma deranjeaza la stomac....deci daca n-as fi fost nevoita sa grabesc evenimentul, ar fi tb deja sa ma impacientez
si deja cred ca putem incepe galeria, nu??
KATTERYNA
38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!
nunta