Burtici fericite de septembrie-octombrie (175)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Salutare, popor !
Pupam de bun venit toti bebelusii care au aparut de cand nu am mai scris, le uram multa sanatate, noroc si voiosie: Calin Andrei, Alex Andrei, Alessia, Emanuel Marcu, Andreea, Andrei & Stefan, Dragos Alexandru, Sara Lucretia!!!
Felicitari mamicilor implinite si imbratisari calde: Adela2006, Santorini, AngelaPanduru, Rodicamaries, Monique02, Techila, monica_dicut, Doro76!!!

Am ratat iarasi emotii in direct si transmisiuni incendiare, regrete mult ca nu am putut fi pe faza la galerii, dar recuperand, m-au incercat din plin sentimente frumoase.
Noi am terminat de curand renovarile si cu pasi de melc, ne-am apucat sa asezam toate la locul lor si nu e deloc usor. Cand fac ture printre camere si desfac saci si cutii, ma gandesc la scumpa de cristina care a dat gata cu brio procedura de mutat. Bravo, te felicit din inima, esti tare !!! Si te-ai mai descurcat si singura! Mie imi este cumplit de greu, obosesc fff repede, iar burtica imi e tare tare.
Aseara am fost la dr si a zis ca nu are rost sa ne "intindem" dupa 38 de saptamani, avand in vedere burtica tare, desi colul e inchis si alte semne de "cerere" afara nu ar fi. Asadar, sambata dupa-amiaza ma internez, iar duminica dimineata, ma pregatesc sa il intampin pe bebelusul drag.
Ma incearca sentimente contradictorii, mi se rupe sufletul cand ma uit la puiul drag de acasa care se cuibareste in bratele mele si imi tot spune:
"Mami, dar imi va fi dor de tine, o sa vreau sa ma iubesti, sa ma alinti"
Imi ascund cum pot lacrimile pt ca si mie imi va fi cumplit de greu fara ea, ii spun ca tati va avea grija de ea si se vor iubi si dragalasi impreuna, insa eu trebuie sa inteleg ca "mami, stiu ca il am pe tati, dar eu PE TINE te vreau!" Ii distrag atentia cum pot, o iau cu alte vorbe si incerc sa o fac sa se detaseze, dar asa sensibila si atasata de mine cum e, e greu.

raluk si kateryna, un pupic special pt voi !

Revin...

Geani 37+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Raluk, bafta multa la doctor. sa vii cu vesti bune.

Azi am si eu programare la doctor la 18.30. Sunt fericita si linistita ca mi-a revenit doctorul de prin strainataturi. Asa ca acum cand vrea Maria sa iasa, are cine sa o scoata

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Roxxy, multa bafta, de-acum poti sta linistita!

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

acum cateva ore am vb cu iulian...se pare ca Monica a facut o depresie..sper sa nu fie mai rau.....analizele lui Dragos i-au iesit bine..acum urma eco...
L-am sunat mai adineauri..dar nu-mi raspunde la telefon...o sa sun mai pe seara..

Siguri sunt bine...mi-a zis ca Dragoselul sta "cracit"...
si eu m-am gandit la inimioara...stiu ca a zis cineva..dar nu-i asta..ca am vb cu Iulian si spune ca este roz...are o culoare normala..
Slava Domnului sigur e bine, cel mai probabil din cauza ca a fost nascut mai devreme cu cezariana...

O sa fie bine...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Uf, ce rau imi pare pt Monica, ca nu se poate bucura pe deplin inca si eu sunt sigura ca totul e ok cu Dragos, dar pt ea e mai greu sa fie optimista avand in vedere trecutul....sper sa o linisteasca repede medicii, si sa-i treaca depresia, sa se inveseleasca si ea, ca o merita din plin!

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Camy, multumim de vesti, speram din suflet sa fie bine bb Dragos.trebuie sa fie!
Selen, in aceeasi situatie sunt si eu, nu mi s-a lasat burtica deloc. deja ma exaspereaza, ca stiu ca oricum mai dureaza vreo sapt-doua si dupa ce se lasa

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Offf, sper sa-si revina rapid Monica. Cu siguranta Dragos este bine, dar ea are un fond sensibil (dupa pierderea de anul trecut) si acum se sperie din orice. Plus schimbarile hormonale specifice lauzelor.
Sa speram ca prinde putere si isi revine.

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Nu ne-a rabdat sufletul si am cumparat primele hainute lui bebe...gata cu superstitiile! Am ajuns la stand si ni s-au oprit mainile pe cateva bodyuri ...parca-l vad pe dovlecelul meu in ele:unul e alb simplu, altul albastru cu o corabioara imprimata si al treilea e galben-pui
Acum ma munceste intrebarea daca nu cumva o sa-i fie cam mici..am luat marime 50 si 52. Voi ce marimi ati cumparat?

IULIKA, pai uite ce botez frumos ati facut voi la bebe, primul si laic e adevarat: cu lacrimi de bucurie! M-ai emotionat teribil...

THEA2234+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

acum cateva ore am vb cu iulian...se pare ca Monica a facut o depresie..sper sa nu fie mai rau.....analizele lui Dragos i-au iesit bine..acum urma eco...
L-am sunat mai adineauri..dar nu-mi raspunde la telefon...o sa sun mai pe seara..

Siguri sunt bine...mi-a zis ca Dragoselul sta "cracit"...
si eu m-am gandit la inimioara...stiu ca a zis cineva..dar nu-i asta..ca am vb cu Iulian si spune ca este roz...are o culoare normala..
Slava Domnului sigur e bine, cel mai probabil din cauza ca a fost nascut mai devreme cu cezariana...

O sa fie bine...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Sper sa o linisteasca medicii dupa eco si sunt sigura ca isi va reveni repede, repede; ii inteleg stresul oricum ar fii. Multumim, Camy si asteptam vesti bune!

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Raluk16 e asa mai din umbra ca nu imi place sa incomodez...Si vb lui Andre sunteti oricand binevenite la cluj..

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Nu ne-a rabdat sufletul si am cumparat primele hainute lui bebe...gata cu superstitiile! Am ajuns la stand si ni s-au oprit mainile pe cateva bodyuri ...parca-l vad pe dovlecelul meu in ele:unul e alb simplu, altul albastru cu o corabioara imprimata si al treilea e galben-pui
Acum ma munceste intrebarea daca nu cumva o sa-i fie cam mici..am luat marime 50 si 52. Voi ce marimi ati cumparat?

IULIKA, pai uite ce botez frumos ati facut voi la bebe, primul si laic e adevarat: cu lacrimi de bucurie! M-ai emotionat teribil...

THEA2234+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

sa le poarte sanatos si voios Mateiut!!!
si bravo ptr mami ca a renuntat la superstitii

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

adinus si luci bine ca pe voi va framanta si va spune...numai vaca mea nici nu se atinge de burta. imi vine sa o strang de gat. eu habar nu am...e cu gata, e cu spatele...cu fundu'n sus sau in jos.... cred ca pe 4 o bat

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput