Burtici fericite de septembrie-octombrie (175)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Lutoniana multumesc! Doamne cum se pricep unii sa spuna lucruri mari in cuvinte simple care te relaxeaza si te duc cu gandul la naturaletea evenimentului! Dar asa este!Trebuie sa avem incredere in instinctele noastre si in echipamentul din dotare!

39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Raluk si Roxy va asteptam cu vesti pe seara

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

croco se zice ca peste 2 saptamani de la lasatul burtii se naste bebe .

declar aceasta poanta zilei

Cea mai fericita 37 + cu

raluk super simaptica ai fost..de fapt cu 2 3 saptamani inainte de nastere incepe sa se lase, treptat,...chestie pe care saptamana trecuta nu o constientizam asa desi alte persoane experimentate din jurul meu (a se citi soacra mea) au remarcat-o...e azi dimineata chiar am vazut si eu cat e de lasata..
si legata de gluma zilei luto banuiesc ca te amuza exprimarea din care reiese ca ar trebui sa mai astept 2 saptamani? ar fi culmea culmilor...

sotul are un coleg ce astepta un bebe, tot fetita cu acelasi dpn..si azi m-a sunat sa imi spuna ca acel coleg a primit telefonul magic..tocmai ce vb ieri ca si sotia lui e nerabdatoare, are tot inchis colul, nici un semn, etc...

raluk sa vii cu vesti bune de la medic!

39 de saptamani +2 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Roxxy, bafta azi la medic. Ma bucur ca acum esti mai linistita deoarace Maria poate sa vina cand doreste

Ralukiep, ramane stabilit ne vedem sigur la primavara.

TechilaCe puiuti frumosi ai!!!!Ce bine dezvoltati sunt!!!Nici nu imi vine sa cred ca sunt gemeni asa de mari sunt!!(Ai mei cred ca vot fi miculuti...dar sanatosi sa fie...asta conteaza)Mersi ca ai pus poza si cu operatia...chiar eram curioasa cum arata...eu nu am mai vazut.

Lutomersi de linkul cu poze al Techilei

KIKI 35+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Lutoniana multumesc! Doamne cum se pricep unii sa spuna lucruri mari in cuvinte simple care te relaxeaza si te duc cu gandul la naturaletea evenimentului! Dar asa este!Trebuie sa avem incredere in instinctele noastre si in echipamentul din dotare!

Si mie mi-a placut foarte mult

Acum chiar plec ...ca e doar 1 si 15 si eu de la 11 tot zic ca plec...offff....

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Crocodana deci se poate asa, dupa o zi pe alta?Azi col inchis, maine poc!

39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Mai stiti ceva de eco lui Dragos?cum mai e?sper sa fie nevoie de oxigen dat fiind faptul ca e copil nascut inainte de termen prin cezariana si sa nu aiba ceva la inimioara..pup gasca de mamici si multumim pt aprecieri referitoare la poze

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

lucia sotzu' a venit cam dezamagit de la concert .. mult praf, sonorizare de kko, organizare de kko .. plus ca l-au si ros tenisii .. ii venea sa se descalte pe strada.

ioiiii, am vazut la TV ca erau unii care au plecat inca din timpul concertului ca nu vedeau nimic saracii ca era scena prea jos si ecranele prea mici ...ce porcarie....
Deci e cum am zis eu, nu ai pierdut nimic

Cat despre analize ....nu ai cu cine sa vorbesti cu altcineva pana in 20 sept ?

Auzi Mangulico aia cu streptococul am aflat si eu de curand ca cica putem sa ni-l facem singure acasa. Comandam un kit ...il primim acasa, il facem si il trimitem inapoi la ei si cica rezultatul ti-l trimite prin SMS. Si nu e decat 10 sau 15 lire....dar eu nu ma mai bag acum ca mi se pare tarziu....Eu abia mai merg pana la buda si inapoi....dar sa mai astept kitul, sa-l trimit...sa astept rezultaul...

Si sa stiti ca aia la care le-am scris ca vreau sa donez placenta si cordonul lui Bebitza nu m-au contactat asa cum au spus, dupa saptamana 30 ....
Adica ce ? placenta mea nu e buna pentru cercetare si dezvoltarea stiintei ?
Cred ca am sa-i sun ....dar poate vor zice ca sunt tampita ma rog de ei sa donez eu placenta .

cat depsre placenta...hmmm...nu poti sa-i suni sa le bati obrazul?
Va mai tin la curent.

Cea mai fericita 37 + cu

chiar????????? da-mi si mie un site, ceva de unde pot comanda kitul pentru streptococ. eu vreau sa fiu linistita...ca ma cam obsedeaza

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

si legata de gluma zilei luto banuiesc ca te amuza exprimarea din care reiese ca ar trebui sa mai astept 2 saptamani? ar fi culmea culmilor...

sotul are un coleg ce astepta un bebe, tot fetita cu acelasi dpn..si azi m-a sunat sa imi spuna ca acel coleg a primit telefonul magic..tocmai ce vb ieri ca si sotia lui e nerabdatoare, are tot inchis colul, nici un semn, etc...

Sper ca nu te-ai suparat pe mine, ca glumeam....da, ma gandeam cum ar fi sa mai astepti inca 2 saptamani.
Si apropos ca ai adus vorba oare ce simt si barbatii ? cred ca se tin ei tare dar au niste emotii de mama mama.
Nicio fata pana acum nu a povestit de reactiile sotilor din dotare....cum au reactionat, cum s-au manifestat la nastere.
Sper ca nu ajungem niste egoiste care sa-i uitam si sa avem cuvinte si ochi numai pentru pici....Eu sper sa raman tot asa de iubitoare cu puiul cel mare si batran

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Manga intreb acum tipa care mi-a spus (ea locuieste tot in Londra) si revin cu info calde

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput