Burtici fericite de septembrie-octombrie (175)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Luto tu mananci picant ca si mine? Capitolul trecut ziceai de paste cu sos picant si mi s-a facut o pofta Oare nu dauneaza la bb ca mancam mai "piperat"?

NU.
Eu pap piper ca imi place la nebunie si sosuri putin iuti. Sotul meu manaca numai dulcegarii.
Faza cu picantele o consider mit pt ca ar trebui ca indiencele sa nu mai nasca niciodata la halul in care mananca ei de picant...si totusi sunt destul de multisori

Cea mai fericita 37 + cu

Good point

_
34+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Selen, "autoarea" a ajuns acum sa recupereze ce ati scris. Daca te referi la cratita din aia normala, in care gatim mancarea, nu, nu e buna, trebuie tava de prajituri. In cratita iti ise umflata. Fructele se pun peste aluat si se baga impreuna, in acelasi timp, la cuptor. Sper sa nu fie tarziu. 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Adela sa-ti traiasca printul... ce falcute are el doamne doamne.. si ce surioara frumoasa....sa te bucuri de minunile tale...
Multumesc fetelor de urari....acum trebuie sa o iau de la cap cu pregatirile... de data asta ptr nunta si botez...dar noroc ca ma ajuta atat cat poate prietena mea...
Luto cred ca vom muri amandoua de foame aici...
eu nu ajung nici macar la frigider sa-mi incalzesc mancarea si ma gandesc la ea de vreo ora dar tu... asta e nu ma pot dezlipi de voi

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Selen, "autoarea" a ajuns acum sa recupereze ce ati scris. Daca te referi la cratita din aia normala, in care gatim mancarea, nu, nu e buna, trebuie tava de prajituri. In cratita iti ise umflata. Fructele se pun peste aluat si se baga impreuna, in acelasi timp, la cuptor. Sper sa nu fie tarziu.

25 + Chiara Ada

iaca...am dat-o de gard...m-am bagat si eu ca musca-n lapte...iertare gagici.

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

adela ce mai ... am ramas fara cuvinte...

crissbebe :) te-ai descurcat admirabil.

adinus am avu o zi mai proasta. dureri de spate si pe picior si in general cam diseprata ca nu se mai termina saptamanile de munca si mi-e greu. dar acum sunt muuuult mai bine...si ma pregatesc sa plec si eu acasa in vreo juma de ora.

varsta bebe

poze

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

raluk ce vesti nemaipomenite...ma bucur ca ai un doctor asa de calm si echilibrat...iar tu stai cuminte ca nu nasti prematur...nu te gandi la prostii.

varsta bebe

poze

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

inrtru sa fac capitol

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

crissbebe ai fost fooaaarrtteee frumoasa ! Si am vazut si pozicile cu camasile de noapte! Super!

alecsxa eu stiu ca si de cand se fisureaza nu-i voie sa treaca mult timp, tot asa 48 de ore, pana nasti. Pentru ca pot intra microbi pe acolo la bebe. Mai suna-l si spune-i ca-ti curge constant, vezi ce zice...

Adela ce puiuc grasunel si scumpic . Multumim mult ca asa repede, cum ai venit acasa, te-ai gandit la noi! . Si ce scumpica e Alexia, cum si-a pus scaunelul si sta acolo de paza . Felicitari pentru laptic!!!

Kinga, kiki

Lucia ce simpatica ai fost cu prematuritatea

adinus multumesc mult

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

raluk ce vesti nemaipomenite...ma bucur ca ai un doctor asa de calm si echilibrat...iar tu stai cuminte ca nu nasti prematur...nu te gandi la prostii.

varsta bebe

poze

AMR 5 SAPTAMANI

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Alex, Raluk,[pup]
Adela, e minunat printisorul tau!Sa fie sanatos !
Camy, mai incearca sa suni la Monica!Eu cred ca e doar obosita...

Kateryna, scot de pe acum agitatele sa fac galerie, ca eu de obicei ma trezesc tarziu...

Sa ai o nastere usoara si rapida!Asteptam vesti , sa stii!

Mariaanna
34+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput