Burtici fericite de septembrie-octombrie (175)
Raspunsuri - Pagina 20
adinus8 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl adela ce mai ... am ramas fara cuvinte... crissbebe :) te-ai descurcat admirabil. adinus am avu o zi mai proasta. dureri de spate si pe picior si in general cam diseprata ca nu se mai termina saptamanile de munca si mi-e greu. dar acum sunt muuuult mai bine...si ma pregatesc sa plec si eu acasa in vreo juma de ora. MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 5 SAPTAMANI ![]() |
aha, inteleg
da' hai inca un pic ca acum chiar esti pe ultima suta de metri cu munca, nu? saptamana viitoare si gata
38+ 
pozici
THEA22 spune:
ADINUS, ziceai ca ai stat 7 ani in Cluj...unde ai facut facultatea?
THEA22
34+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
selen80 spune:
BAG SI EU REPEDE CATEVA AGITATE IAR PT KATTERYNA, ca m-a gonit sotzu de la calc., se uita la meciuri pe digi tv, pe care nu-l avem si pe cablu...acu e pauza...

KATTERYNA

NASTERE USOARA SI UN BEBIC PERFECT ITI DORESC!!
ps: imi da si mie cineva un sms maine cand aflati ceva de ea? pleeeease, ca eu ajung abia seara acasa
multam
NOAPTE BUNA!
38+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE! 
nunta
hatsumomo spune:
Neatza !
DORO76felicitari ! Sa-ti traiasca fetita ,sa fie sanatoasa si multam pentru incurajari
Clodet foarte frumoase pozicile foarte simpatic cretulinul si bucalata mica
no comment iti vine sa-i papi obrajorii
kawaichan
cand ceva vreun semn ? abia astept sa dau vestea buna (nu de alta )
si ca drept dovada eu stau cuminte si- mi astept randul nu am de cand sa-l las pe bebe sa iasa inaintea lui Joshua 
cate o floricica virtuala pentru toate floricele din aceasta odisee 
37 + 
AMR 3 SAPTAMANI :x:x
adinus8 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui THEA22 ADINUS, ziceai ca ai stat 7 ani in Cluj...unde ai facut facultatea? THEA22 34+ cu' 'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
Thea scuze, abia acum ti-am vazut mesajul...la Babes, Stiinte Ec, Marketing

38+ 
pozici