Burtici fericite de septembrie-octombrie (175)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Acum cat am apucat am mai pus cateva pozici noi Aici

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Acum am terminat si eu treaba prin casa...curat si calcat hainele lui bebe...am fost sa iau pozele si sunt obosita moarta...voi ce mai faceti? sunteti bine? ma bag la recuperari si revin..

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

mai bine pune intai niste poze la fete si apoi ai timp berechet de recuperat

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns margo1 spune:

Fetelor, va rog frumos, cine isi face mila de mine si imi da parola si userul de la mailul comun? pls.....

Multumesc frumos! SI pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ce frumos eeeeeeeeeee!!! ce botic, ce nasuc!
e un dulce, nici nu am mir ca ati reactionat asa amandoi cand l-ati vazut

nu ma ajuta si pe mine nimeni cu tarta?? cea cu 15..15....nu se lipeste in cratita normala?? vreau sa fac acum...

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!

nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ia zi Adinus si varianta ta...sper sa nu fie deja a treia ...la tine cum merge treaba cu moasa si spitalul la care nasti ?

Cea mai fericita 37 + cu

pai la mine e ca la tine, adica merg la moasa unde am si Gp-ul( care e de maxim rahat, apropos)
in alta ordine de idei, mie nu mi-au facut deloc triplu test, desi am insistat, asa ca...putem sa ne spalam cu ei pe cap

38+

eu pe GP-ulmeu nu l-am cunoscut deloc de cand sunt in tara aceasta. Cand m-am dus la dr ca eram racita moarta m-a trimis la altul ca cica eram "la urgenta"....si nu mai e cazul sa va amintesc cum a citit 10 minute o carticica si la sfarsit mi-a zis ca nu poate sa-mi dea nimic si sa-mi bag niste apa cu sare in nas
Iar testul mi l-a facut ca am in familie si tot noroc cu moasa mea, tot ea m-a programat si la un dr. ginecolog pentru o consultatie.....care a fost doar o discutie prieteneasca.

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Techila felicitari pentru cei doi boraci si semnatura e simpatica foc! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
ref la operatie, eu nu am gasit poza cu taietura, oi fi eu mai chioara
O sa vezi ca te refaci repede si sunt sigura ca cei de la spital au grija de tine cum trebuie. In fiecare zi te vei misca mai bine si cu mai putine dureri (asa am auzit si eu)

Iulika
, foarte emotionant momentul nasterii Mi-a placut mult ce ne-ai povestit. Cum mai stai cu alaptatul? Ii dai lui Bruculica si formula? In spital i-au dat formula? si cu ce, cu bibe sau cu lingurita?

Ma bucur ca au reaparut si Devylla si Mihaela, va asteptam cu noutati.

Raluk te aspteptam cu vesti bune de la dr

Si nu mai stiu ce sa zic, ca asa de multe s-au discutat ca mi se pare ca nu mai e nimic de actualitate.
Asa ca pentru toatre gagicile un buchet mare de

_
34+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Iulikaaaaaa ce ai tu acolo Doamne Dumnezeule.....
ce capusor rotund si si mocusoara superba.
Ce cuvinte sa folosesc pentru papuceii din ultima poza ?
E grasun ca are falcute....cred ca baga mami la laptic in Bruculica

Sa va umple casa de bucurie

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Iulika draga, Bruce al tau e frumos de pica si are o gurita...
fetele, am pus si eu link-ul de la hi5, ca acolo am poze si mai vechi si mai noi, dar nu chiar asa multe ca pe picasa(ca nu cred ca are nimeni rabdare la atatea).adica am incercat sa-l pun, acu sa vedem ce-o iesi

38+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Acum cat am apucat am mai pus cateva pozici noi Aici

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

iooooi ce frumusete ai tu acolo. E perfect! Micutzul de el, sa va bucurati de el din plin si sa va lumineze zilele!
Si ce sosete haioase

_
34+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Adinus ce draguta esti....asa am eu o sensibilitate pt fetele cu parul negru...dar nu stiu de ce.
Se vede pe voi cat sunteti de fericiti de sarcina.
Si evident ca si burtica ta mi se pare mai mare decat ce am eu offfff daca as putea sa-mi scot tampenia asta din cap....
Dar sa nu ne panicam

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput