Burtici fericite de septembrie-octombrie (175)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor multumesc..eu nu ma mai satur så ma uit la el..

Si de papat da papå ff bine..Noapte trage de tzizti si le goleste una doua nu are mama mult si apoi trece la bibe si il mananca de zici ca nu a mancat nik inainte..Uneori ii dau tzitzi dupå ca mai adoarme cu ea in gura..

Multumesc mult fetelor..

Si Luto cand ii pup talpitile la tine må gandescStii tu de ce

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Nu ne-a rabdat sufletul si am cumparat primele hainute lui bebe...gata cu superstitiile! Am ajuns la stand si ni s-au oprit mainile pe cateva bodyuri ...parca-l vad pe dovlecelul meu in ele:unul e alb simplu, altul albastru cu o corabioara imprimata si al treilea e galben-pui
Acum ma munceste intrebarea daca nu cumva o sa-i fie cam mici..am luat marime 50 si 52. Voi ce marimi ati cumparat?

IULIKA, pai uite ce botez frumos ati facut voi la bebe, primul si laic e adevarat: cu lacrimi de bucurie! M-ai emotionat teribil...

THEA2234+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

sa le poarte sanatos si voios Mateiut!!!
si bravo ptr mami ca a renuntat la superstitii

38+
multumim de urari, adinus! da...am renuntat si la superstitii, acum ne simtim oarecum "igienizati" si readusi pe campul fertil al ratiunii.un pupic de la noi si te asteptam cat mai des pe aici!

Revin cu intrebarea...ce marimi pentru hainute de bebe nou nascut?
etern recunoscatoare fetelor responsabile si raspunzatoare,....

THEA2234+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Stai ca nu ma las Manga
Fetelor va rog sa ne scuzati cateva minute
Stii de ce spun eu cele de mai sus ? Ca de exemplu analiza de triple test pt sindrom Down mi-a facut-o spitalul si nu moasa aici la clinica. Si de la spital mi-au venit rezultatele in posta asa cum spui tu ca ti s-a intamplat la primele analize.

Iooo ce complicat

Cea mai fericita 37 + cu

dublu test mi l-au facut la spital la primul scan. am primit si rezultatele la sange in 20 de minute. si am primit hartiile pe loc apoi moasa de la clinica mi-a luat sange si mi-au venit rezultatele prin posta.

acum, si eu am dureri la dansa, mai ales noaptea in pat cand ma intorc de pe o parte pe alta, dar de miscat el tot misca...a fost foarte miscaret toata sarcina si in continuare nu se dezminte. azi de exemplu imi venea sa-i dau una peste funduletz, daca as fi stiut sa nimeresc. atata s-a mai intins si s-a mai sucit...si nu mai e placut...doare si deranjeaza...ca-mi ramane burta tuguiata intr-o parte si incordata. nu stiu ce incearca sa faca el acolo...ca de intins tot nu reuseste. lasa ca vine el afara si atunci sa vedem ce mai imi face

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lutoniana, aveti motive sa fiti mandre de odiseea voastra!

Dana15 . Bebelusha noastra are 3 prenume ca si tati, plus ca nu ne putem pune de acord, asa ca am impacat si capra si varza!

Raluk16, e o placere sa intru pe la odiseea voastra, sunteti extraordinare toate!!!

Tin pumnii fetelor care urmeaza sa nasca,le doresc nastere usoara,bebei sanatosi si refacere rapida!!!!

P.S. Multa sanatate Monicai si lui bebe Dragos!!

Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Thea lasa-ma sa-ti impartasesc din ceea ce am citit si am dedus eu in calitate de gravida viitoare mamica
Teoria zice ca bebelusul la nastere are cam 50 cm. Deci ce ai luat tu ar fi bune.
Acum daca te uiti pe prima pagina sunt si bebei mai lunguti si unii mai scurtuti...ca sa nu mai zic de Dragoselu' care daca retin bine a avut la nastere 54 cm.
Eu am cumparat niste body pentru intervalul 0-3 luni si NU pt new born.....ca acelea mi se par prea mici si fetele experimentate "zice" ca va creste foarte repede bebelul la inceput si-i raman bluzele mici.
Eu zic sa cumperi mai multe marimi....si astfel esti acoperita

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Acum cat am apucat am mai pus cateva pozici noi Aici

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

ingeras iubit...ce frumos isi tine el gurita

varsta bebe

poze

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

ce frumos eeeeeeeeeee!!! ce botic, ce nasuc!
e un dulce, nici nu am mir ca ati reactionat asa amandoi cand l-ati vazut

nu ma ajuta si pe mine nimeni cu tarta?? cea cu 15..15....nu se lipeste in cratita normala?? vreau sa fac acum...

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!

nunta

din cate imi aduc aminte despre reteta...eu cred ca merge in cratita normala. nu in vas de jena :)

varsta bebe

poze

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Mamaaaaaa, am vazut si eu poze de la Iulika si de la Techila......Sunt niste frumuseti toti!!!!Iti vine sa-i mananaci, nu alta!

Daca e dupa lasatul burtii si nu as sti...cred ca deja ar trebui sa nasc.Numai ca gimnasta mea e asezata in pozitie transversala, burta mi-e lasata, am liber la stomac, ma simt bine.
Problema e...cand se intoarce cu capul in jos?

Fetelor, voi cum il simtiti pe bebe acum?Se misca tare sau mai incet?Mai rar sau tot ca inainte?Raspundeti-mi, ca sunt stresata rau.

Mariaanna
34+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

Iulika draga, Bruce al tau e frumos de pica si are o gurita...
fetele, am pus si eu link-ul de la hi5, ca acolo am poze si mai vechi si mai noi, dar nu chiar asa multe ca pe picasa(ca nu cred ca are nimeni rabdare la atatea).adica am incercat sa-l pun, acu sa vedem ce-o iesi

38+

pozici

inca o frumoasa printre noi! luci, ai vazut????

varsta bebe

poze

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Adinus ce draguta esti....asa am eu o sensibilitate pt fetele cu parul negru...dar nu stiu de ce.
Se vede pe voi cat sunteti de fericiti de sarcina.
Si evident ca si burtica ta mi se pare mai mare decat ce am eu offfff daca as putea sa-mi scot tampenia asta din cap....
Dar sa nu ne panicam

Cea mai fericita 37 + cu

multumesc mult si da, suntem tare fericiti de bb, nici nu pot descrie in cuvinte
cu burtica...relax...doar ai vazut Danagie ce burtica micuta a avut cu Alessio si chiar n-a fost nici o problema nu e neaparat un indiciu, sa stii. cat despre burtica mea...cum sa fie mai mica daca balotez toata ziua in nestire, mai ales chestii sanatoase gen biscuiti cu finetti, tone de inghetata, mezeluri pline de e-uri si alte porcarii.m-am cantarit ieri si am in plus fix 20 de kile, asa ca...

38+

pozici

Mergi la inceput