Burtici fericite de septembrie-octombrie (175)
Raspunsuri - Pagina 12
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Adinus nu-i bai ca am citit. pai stai ca de unde eram relaxata si vroiam sa ma culcusesc de nanelul de frumusete.....deja ma bagi in ceata. Pai la mine la "presenting part or lie" ...a fost transverse si de la sapt 28 e Ceph....care inseamna cu capul in jos (e mai jos un desen) cu explicatii. Ca sa stii cat sunt de inculta la "Relation to brim" nici nu ma uitam...e free peste tot. Ce inseamna ? Cea mai fericita 37 + cu |
luci, inca o intrebare. in sp 30 ea mi-a luat iar sange pentru anemie cred...data trecuta mi-au venit rezultatele in posta...dar de data asta nimik si au trecut 5 sp. tu le-ai primit si pe alea sau ti le-a spus ea cand v-ati intalnit? eu am sarit intalnirea de la sp 34 pentru ca bineinteles, mi-a fost jena sa-mi iau liber de la munca. asa ca o mai vad vinerea viitoare inainte de ora de nastere :)
MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
citat din mesajul lui crocodana Luto cum o sa ma supar pe tine..dar stiu ca nu as mai putea rabda inca o saptamana in afara de asta...maine ma duc sa verifice colul si luni daca nu se intampla nimic pana atunci....vedem taticul nostru e foarte iubitor si atent si cred eu ca e mai nerabdator ca mine daca va puteti imagina.. |
Ai perfecta dreptate pt ca si eu am fost influentata de odisee.
Dupa ce au nascut primele fete ma vedeam facand copilul in fiecare zi...apoi incet incet m-am linistit.
Cu privire la tatici...si al meu este extaziat .....chiar daca am facut si o gafa fara sa vreau.
El fiind in ultima vreme tot prin Romania, eu plictisita aici, am mai luat una alta ...si cand i-am spus s-a intristat tare rau...si mi-a zis ca ar fi vrut si el sa fie cand le cumparam...sa mergem impreuna si sa alegem
Asa ca acum sunt in stop joc si pana nu se naste copilul nu mai cumpar nimic .....Mi-am propus sa mergem impreuna cand vom sti ce avem si sa le alegem
Nu stiu daca eu voi iesi la shopping in prima saptamana ...poate va merge numai el si atunci ne-am echilibrat.
Eu tare curioasa sunt cum s-a intamplat la Doro ca ea a scris ieri si nu parea ca avea nimic....si asa peste noapte in 3 ore....hmmmm....Poate aflam
Oricum, multa bafta Croco
Cea mai fericita 37 + cu
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
luci, inca o intrebare. in sp 30 ea mi-a luat iar sange pentru anemie cred...data trecuta mi-au venit rezultatele in posta...dar de data asta nimik si au trecut 5 sp. tu le-ai primit si pe alea sau ti le-a spus ea cand v-ati intalnit? eu am sarit intalnirea de la sp 34 pentru ca bineinteles, mi-a fost jena sa-mi iau liber de la munca. asa ca o mai vad vinerea viitoare inainte de ora de nastere :) MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian |
Ioiii....cand te aud cu rusinea sa te invoiesti imi vine sa-ti dau un sut in fund
Mie nu mi-a venit nimic in posta, ea si trupa lu' papuc (ca e moasa sefa, una care scrie datele pe computer si o moasa de jucarie care ia lectii si invata si ea meserie) ele mi-au luat sange si la urmatoarea vizita mi-au spus rezultatele. si la fier le am si in caietel notate
Insa eu raman la parerea mea ca e ceva diferit in cele doua situatii ale noastre.
Eu merg la moasa aici pe strada vecina, la o clinica unde am si GP-ul.
Apartin de o midwife si la ea merg si cu analize, si cu pisu si tot ea mi-a dat si actele acelea de care stii.
NUMAI cand am avut probleme cu capul am plecat la spital sa ma monitorizeze, lucru care nu se intampla aici la clinica unde moasa are program numai miercurea.
Si tot la spital am avut programarile la eco.
Iar eu din cate am inteles tu mergi la moasa direct in spital ...si poate de aceea e diferit.....ce zici ?
Sau am inteles eu gresit ?
Cea mai fericita 37 + cu
lutoniana spune:
Ia zi Adinus si varianta ta...sper sa nu fie deja a treia ...la tine cum merge treaba cu moasa si spitalul la care nasti ?
Cea mai fericita 37 + cu
lutoniana spune:
Stai ca nu ma las Manga
Fetelor va rog sa ne scuzati cateva minute
Stii de ce spun eu cele de mai sus ? Ca de exemplu analiza de triple test pt sindrom Down mi-a facut-o spitalul si nu moasa aici la clinica. Si de la spital mi-au venit rezultatele in posta asa cum spui tu ca ti s-a intamplat la primele analize.
Iooo ce complicat
Cea mai fericita 37 + cu
adinus8 spune:
Luto, nu-i bai, la tine sigur nu mai e free, c-ai fost la moasa acu 2 sapt, nu? n-are cum sa fie free cu toate durerile alea la dansa, mers toata ziua si noaptea la toaleta si bb care nu mai e asa miscacios.ca astea toate sunt legate. la mine bb e super mega activ, asa cum a fost toata sarcina.
free inseama neangajat sau neintrat deloc in pelvis
Manga, nici mie nu mi-au trimis nici un Fe prin posta, mi-a comunicat numai ca e sub limita cand ne-am vazut prima oara.
38+
crissbebe spune:
Acum am terminat si eu treaba prin casa...curat si calcat hainele lui bebe...am fost sa iau pozele si sunt obosita moarta...voi ce mai faceti? sunteti bine? ma bag la recuperari si revin..
35 +cu bebe Alexandru Aurelian
adinus8 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Ia zi Adinus si varianta ta...sper sa nu fie deja a treia ...la tine cum merge treaba cu moasa si spitalul la care nasti ? Cea mai fericita 37 + cu |
pai la mine e ca la tine, adica merg la moasa unde am si Gp-ul( care e de maxim rahat, apropos)
in alta ordine de idei, mie nu mi-au facut deloc triplu test, desi am insistat, asa ca...putem sa ne spalam cu ei pe cap
38+
MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
Ioiii....cand te aud cu rusinea sa te invoiesti imi vine sa-ti dau un sut in fund Mie nu mi-a venit nimic in posta, ea si trupa lu' papuc (ca e moasa sefa, una care scrie datele pe computer si o moasa de jucarie care ia lectii si invata si ea meserie) ele mi-au luat sange si la urmatoarea vizita mi-au spus rezultatele. si la fier le am si in caietel notate Insa eu raman la parerea mea ca e ceva diferit in cele doua situatii ale noastre. Eu merg la moasa aici pe strada vecina, la o clinica unde am si GP-ul. Apartin de o midwife si la ea merg si cu analize, si cu pisu si tot ea mi-a dat si actele acelea de care stii. NUMAI cand am avut probleme cu capul am plecat la spital sa ma monitorizeze, lucru care nu se intampla aici la clinica unde moasa are program numai miercurea. Si tot la spital am avut programarile la eco. Iar eu din cate am inteles tu mergi la moasa direct in spital ...si poate de aceea e diferit.....ce zici ? Sau am inteles eu gresit ? Cea mai fericita 37 + cu |
nu, nu...nu merg la spital. eu am un joint moasa program ca sa zic asa...la o clinica la 2 statii de autobuz de mine si la Gp-ul meu de peste drum de strada. numai ca la aia de la GP, o proasta si mai mare am ajuns doar prima data. ea mi-a facut formele pentru spital. de atunci o data nu m-a primit ca sarisem cu 5 minute peste cele 10 permise sa intarzii si o data pentru ca avand program numai miercurea intre 12 jumate si 1 jumate, nu am putut merge. asa ca pe 4 ma vad iar cu cealalta care m-a masurat si ma cautat de tensiune pana acum. data trecuta, la 30 de sp am intrebat-o e copilul cu capu' in jos? mi-a zis ca da, dar nu m-a convins...ca pusese doar doppler=ul si masurase burta. poate m-o cauta la 36 de sp, mai stii :)
MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
citat din mesajul lui adinus8 Luto, nu-i bai, la tine sigur nu mai e free, c-ai fost la moasa acu 2 sapt, nu? n-are cum sa fie free cu toate durerile alea la dansa, mers toata ziua si noaptea la toaleta si bb care nu mai e asa miscacios.ca astea toate sunt legate. la mine bb e super mega activ, asa cum a fost toata sarcina. free inseama neangajat sau neintrat deloc in pelvis |
Am fost in 12 august...acum 2 saptamani, ai dreptate...si mai merg in 2 septembrie
Mai facut extrem de curioasa acum sa vedem ce va fi atunci si ce-mi scrie
Cea mai fericita 37 + cu