Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata! Azi e ziua in care pot fi si eu cu voi la .
Decenuela, plec sa cumpar branza si stafide sa le fac pana se trezeste sotul.
Mai intru sa va spun cum au iesit.

Si din pacate si eu sunt cu orele matinale. Nici duminica nu ma potolesc, iar de culcat pot sa ma culc la orice ora (dupa 11, desigur), ca cel mai tarziu la 7 sunt in picioare. Si asta indiferent de cate ori ma trezesc in timpul noptii, cate ore admir peretii... Prost obicei...

Pupici
20

Mergi la inceput

Pliul nucal din ce stiu eu e reprezentativ doar pana la 16 saptamani (inainte de TT). Dupa aceea nu s-au mai corelat datele statistice cu valoarea pliului nucal. Sper ca nu gresesc...

20

Mergi la inceput

Larisel, cumpar si pateu. Ce ma fac eu cu voi? Ieri Rebiana cu salata beouf, azi minunatiile pentru mic dejun... o sa ajung sotia ideala.

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

rebiana Mmmm...salata boeuf... si mie imi place dar mi-e lene sa fac, iar aia de-a gata din magazin nu e cine stie ce. O sa o trec pe lista.

lorex Eu nu mai beau cafea de cand aveam gretzuri dar nici acum nu-mi place mirosul. Sa stii ca nu dauneaza una mica si mai slaba pe zi.

miradeli Cu colul intr-adevar sa ai grija, adica sa nu faci efort deloc, sa nu ridici greutati, sa stai in general linistita.

ioanact Te felicit si aici pentru minunea care ti s-a intamplat. Sa ai un bb sanatos si o odisee frumoasa! Sa stii ca mie rebiana mi-a ghicit ca am fetitze, poate si la tine e baietzel.

ionela28 Nu mai fii trista...nu-ti face bine.

lia2009 Nici eu nu iau vitamine, tocmai ca sa nu ma ingras si mai mult. Eu pana acum 9+ fata de debutul sarcinii, dar in primele 2-3 luni am slabit 2kg.

decenuela Eu stiam ca pliul nucal nu mai este relevant in trim.II.

cristies Eu de obicei fac tartinele astea la cina.

22+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Va mai amintiti de mine? Mai trec si eu din cand in cand cum apuc, sa nu ma uitati de tot.

larisel, FELICITARI pentru carucioarele roz, ma bucur mult pentru voi, sunt sigura ca fetele tale vor avea o relatie speciala. Ce bine suna reteta aia de tartine cu pateu...

cris, felicitari si tie pentru caruciorul roz, mi se pare tare frumos sa ai doua fete! Pupici Anei sa-i treaca repede ciupiturile.

Bun venit noilor gravidute, scuzati ca nu nominalizez, dar n-am apucat sa citesc tot din urma... . Sarcini usoare si sanatosi va doresc!

micky, bubu si restul fetelor care aveti probleme cu emotivitatea, ma alatur voua... Sunt ingrozitoare, dimineata cand ajung la servici dupa ce merg in aglomeratie uneori ma inchid in baie si plang. Ma deprima teribil inghesuiala si multimea de oameni, n-am idee de ce. Din fericire nu mi s-a pus pata pe sot pana acum, la cat de grijuliu si afectuos e zilele astea cu mine ar fi si greu sa-i gasesc vreun bai.

mariucasara, eu mi-am luat un ulei de la sanosan impotriva vergeturilor, cica e o combinatie de 3 uleiuri naturale, special pentru gravide. E cam parfumat si eu n-am scapat inca de greturi, dar in rest pare ok. Despre dublu test si TT nu stiu ce sa va spun, n-am facut la prima sarcina si acum nici atat nu fac.

Rebiana, of, imi pare rau ca n-ai scapat de starile astea urate... Sper sa rezolvi repede cu maseaua aia, asta-ti mai lipsea acum. Salata de boeuf?

Ioanact, inca o data felicitari!

M-ati omorat cu clatitele voastre...

lia, eu in perioada de greturi am slabit 6 kg din care n-am recuperat inca nici macar 2, asa ca sunt inca pe minus fata de greutatea de dinainte de sarcina. Nici eu nu iau vitamine, doar acid folic si mai nou, magneb6. Nu-mi fac probleme ca-s prea slaba, ba chiar incerc sa nu mananc dulciuri in nestire, tocmai ca sa-mi tin greutatea sub control, ca pana nasc o sa tot pun si tare greu e sa dai jos pe urma (cel putin mie mi-a fost imposibil).

Dupa cum ati vazut, poftesc la orice, va anunt ca ma duc sa mananc niste somon cu ceapa si lamaie...mmmmm, delicios.

Nico de Isabela si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata vin si eu la cafea!
noi ne-am programat sa iesim la iarba verde azi si nu am gatit nimic...dar ploua...si nu am idee ce sa fac pentru pranz...vedem mai tarziu.
adevarul e ca as cam papa si eu salata boefpoate ma bag si eu
cum se simt fetele azi?

18+

Mergi la inceput

Eu am bagat clatitele la cuptor si asteapta tartinele la rand. Ambele tavi arata demential.

Larisel am citit postul tarziu, asa ca o sa le mancam la micul dejun. Sau la pranz pentru ca sotul meu inca nu a catadicsit sa se trezeasca..

Bubu_bu eu am facut ieri orez sarbesc cu copane de pui care nu mi-a luat mai mult de o ora. Poate te tenteaza si pe tine. Salata beouf a fost bonus.

Spor la treburi!
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

M-ati terminat! Imi ploua in gura! Sunt cu zugravii in casa si nu pot folosi bucataria...

Ce ma fac cu voi...mama, ce pofte...

22+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

pofte pofte.....................

problema e ca eu am diaree si am si vomitat................

oare e fiara??????
ce pot sa iau?
nimic...asa-i????????????????????

mi-e rau...............bebe e agitat..si ii e foame............nici nu stiu ce sa mananc....................

ajutati-ma!!!!!!!!!

Poze
Bea 19+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Beatrice cred ca e admis smecta -vezi pe un prospect si incearca si cu ceva banane,orez

noi ieri am fost la tara-mama s-a ocupat cu pune-te masa,scoala-te masa iar bubu(bunicu) a fost toata ziua la dispozitia Dariei asa ca noi am lenevit la greu( si am mai apucat sa mai vorbim si noi una alta in liniste ca acasa nu avem ragazul)

multumesc pt raspunsurile cu schimbarea dr.Mi-am facut o programare si in functie de cum va decurge intalnirea si cum v-a privi medicul indeea de a prelua pacienta unui coleg hotarasc ce e de facut.

despre lucrurile triste pe care nu e cazul sa le spui unor gravide- nu prea am avut in jurul meu de data asta binevoitori care sa-mi serveasca astfel de patanii.dar mi-am luat din plin portia cat am fost insarcinata cu daria.Pt ca am stat vreo 8 saptamani in spital am auzit tot felul de povesti de-mi venea sa-mi iau campii si sa fug cu perfuzorul dupa mine.Iar acum cand am trecut prin faza de ingrijorare din cauza Tt am inceput sa citesc desapre Sd ca si cum as fi nascut deja si trebuia sa stiu exact ce si cum.Pana mi-am dat seama ca ,cu cat citeam mai mult ma apuca o dispere tot mai crunta.Si am hotarat ca nu mai citesc asa ceva

ioanactfelicitari si o sarcina plina de bucurii.Si asa cum Rebiana intra des pe la noi te asteptam si pe tine

cat despre produsele bio-cred ca am noroc ca avem un pic de pamant in jurul casei pe care am mai pus cate ceva.Bine ca productivitatea e f mica dar noi ne bucuram pt fiecare fruct,leguma din productia proprie.Si la ce avem noi mai adaugam cate ceva de pe la socrisau parintii mei asa ca cel putin acum in perioada de vara-toamna e ok

Mihaela 19+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput