Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_28 spune:

Ioanact felicitari pentru minunea din burtica

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Rebi,mi-ai facut ppofta de salata boef si...decenuela, da, clatitele cu branza de vaci si stafide sunt super. Eu fac umplutura si cu ou, zahar..ca la placinte si cand le dau la cuptor pun si niste unt deasupra...
Felicitari Ioana, sarcina usoara!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela_28

Ioanact felicitari pentru minunea din burtica

19+

Citat:
citat din mesajul lui lorex
Felicitari Ioana, sarcina usoara!

Multumesc mult!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_28 spune:

Buna fetele
Of, noi avem astazi o stare nu tocmai buna. Suntem afectati de imprejurari. Dupa o noapte in care am avut cosmaruri(dar urateee) de dimineata ne-am trezit cu niste tipaturi pe scara blocului de mama mama. Vecinii din fata noastra tocmai aflasera ca nepoata lor(si singurul copil la parinti) a avut un accident de masina si a murit. M-a apucat asa o stare de tristete si chiar o nevoie de a plange ca si bebe a inceput sa se agite in burtica.
Imi pare rau ca trebuie sa va vorbesc despre asta dar simteam nevoia s-o spun.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

ioanact ma bucur f tare pt tine si bine ai revenit printre noi sarcina usoara si bebe sanatos.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna dimineata burtici, un weekend linistit va doresc!

Bubu_bu, eu pt bitest am folosit o ecografie facuta cu o saptamana inainte (am intrebat la medicina materno-fetala de la medlife si mi-au zis ca e ok).

Mirela 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

ionela_28 imi pare rau pt ce ti s-a intamplat sper sa te linistesti si sa iti revii ... azi e sambataaa.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Ionela, e bine sa vorbesti uneori si despre chestiile mai neplacute. In felul asta te descarci si dupa aia te simti un pic mai bine. Stiu cum te simti dupa cevisezi urat Saptamana asta m-au incercat si pe mine niste vise graoaznice

Ioanact, felicitari pentru sarcina. Sa fii sanatoasa si sa ai grija de bebe!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ionela e foarte bine ca te descarci spunandu-ne, aici, ce ti se intampla neplacut! Incearca sa nu te mai lasi afectata de lucrurile rele; nu-ti fac bine nici tie si nici lui bebe. Vorbesc din experienta, din pacate! Dau un mare sa te linistesti!
Alina de data aceasta vei duce sarcina pana la capat si vei avea un baietel sanatos!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Ioanact felicitari!!
Ma bucucr nespus pentru tine, sa dea Doamne Doamne sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si voinic!

Elena, 17+

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea." (John W. Whitehead)

Mergi la inceput