Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
lorex spune:
Rebi,mi-ai facut ppofta de salata boef
si...decenuela, da, clatitele cu branza de vaci si stafide sunt super. Eu fac umplutura si cu ou, zahar..ca la placinte si cand le dau la cuptor pun si niste unt deasupra...
Felicitari Ioana, sarcina usoara!
13+
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela_28 Ioanact felicitari pentru minunea din burtica ![]() 19+ |
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Felicitari Ioana, sarcina usoara! |
Multumesc mult!

ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ionela_28 spune:
Buna fetele
Of, noi avem astazi o stare nu tocmai buna. Suntem afectati de imprejurari. Dupa o noapte in care am avut cosmaruri(dar urateee
) de dimineata ne-am trezit cu niste tipaturi pe scara blocului de mama mama. Vecinii din fata noastra tocmai aflasera ca nepoata lor(si singurul copil la parinti) a avut un accident de masina si a murit. M-a apucat asa o stare de tristete si chiar o nevoie de a plange ca si bebe a inceput sa se agite in burtica
.
Imi pare rau ca trebuie sa va vorbesc despre asta dar simteam nevoia s-o spun.
19+
al3csa spune:
ioanact ma bucur f tare pt tine 
si bine ai revenit printre noi
sarcina usoara si bebe sanatos.
17+
miremia spune:
Buna dimineata burtici, un weekend linistit va doresc!
Bubu_bu, eu pt bitest am folosit o ecografie facuta cu o saptamana inainte (am intrebat la medicina materno-fetala de la medlife si mi-au zis ca e ok).
Mirela
18+
al3csa spune:
ionela_28 imi pare rau pt ce ti s-a intamplat
sper sa te linistesti si sa iti revii ... azi e sambataaa
.
17+
gratiana77 spune:
Ionela, e bine sa vorbesti uneori si despre chestiile mai neplacute. In felul asta te descarci si dupa aia te simti un pic mai bine. Stiu cum te simti dupa cevisezi urat Saptamana asta m-au incercat si pe mine niste vise graoaznice
Ioanact, felicitari pentru sarcina. Sa fii sanatoasa si sa ai grija de bebe!
17+
Rebiana27 spune:
Ionela e foarte bine ca te descarci spunandu-ne, aici, ce ti se intampla neplacut!
Incearca sa nu te mai lasi afectata de lucrurile rele; nu-ti fac bine nici tie si nici lui bebe. Vorbesc din experienta, din pacate! Dau un
mare sa te linistesti!
Alina de data aceasta vei duce sarcina pana la capat si vei avea un baietel sanatos! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Eleysa spune:
Ioanact felicitari!!
Ma bucucr nespus pentru tine, sa dea Doamne Doamne sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si voinic!
Elena,
17+
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea." (John W. Whitehead)