Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu_bu spune:
multumesc nici nu ma mai agit....va comenta dr de ma iau toti fulgii dar nu ma mai duc...ma duc la 4D sa masoare bebelaciu si asta este...mama mea...fete de la buna de la tara si muuulte altele nici nu fac atatea analize si au iesit copii sanatosi bine mersi....numai stres si agitatie sa nu poti sta linistit sa te bucuri de una din cele mai frumoase perioade din viata unei femei...
18+

larisel spune:
ofe_27 Sarcina usoara si bb sanatos!
miradele Dar de ce iti faci griji? Riscul calculat este foarte mic, iar pliul nucal se incadreaza intre cei 0-3 mm normali.
lorex Ai dreptate cu produsele de la tzara...sunt mai bune si bogate in proteine, vitamine si au un gust incomparabil mai bun decat cele de magazin. Si eu le consum de obicei. Dar acum (de cand sunt gravi) am renuntat la produsele lactate de la tzara (chiar le prefer pe cele pasteurizate ca sigurantza desi sunt facute in Romania), ouale si carnea le iau de la tzara, dar procedez altfel cu ele acum: ouale le prepar numai tari indiferent de retzeta, iar carnea o spal foarte bine si o fierb mai mult. Pateu si eu auzisem ca nu e bun pt ca ar contine prea multa vitamina A, dar eu nu ma pot abtine si mananc destul de des, dar tot asa ...il prepar termic (fac niste tartine la cuptor - daca vreti retzeta o dau la cerere).
plateea Ar trebui sa mergi la medic. Si eu am un disconfort de la pozitia de mers in masina, dar nu se lasa cu dureri si intepaturi. Greatza de la masina mi s-a facut si mie pana pe la vreo 14-15 saptamani, dar acum e ok.
Legat de ce auzi primprejur...pe mine ma afecteaza si lucruri mult mai marunte de imi dau lacrimile, d-apoi povesti din astea. Ce fac? Inghit in sec si nu comentez, poate se prinde cel ce vb ca nu e cazul.
mariucasara Ma bucur ca gandesti pozitiv acum! Tine-o tot asa...
22+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
bubu_bu spune:
fete daca tot suntem la capitalul ascultat muzica....imi dau lacrimile la ce voce minunata are femeia asta.....cred ca trezeste sentimentele moldovenesti din sufletul meu....originile ce sa le faci
http://www.youtube.com/watch?v=4GF22HWRF_w
18+

pufuleti2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ofe_27 Buna fetelor,sunt si eu o gravidutza din Timisoara si va citesc de ceva vreme dar nu am mai scris pana acum.Datele mele: DN 16.06.1982 UM 06.05.2009 DPN 07.02.2010 Dr. Bacila Mihai,Maternitatea Odobescu Timisoara |
Esti pe listutza. Sarcina usoara pana la 40 de saptamani alaturi de celelalte pufoase!
Rebiana27 spune:
'Neata!
Pe unde fugiti in week-end? 
onitza ai disparut complet de ieri.. ce faci?? Tu erai printre primele la cafelutza.. hai zi-ne cum esti!
simonette miss you!!!! 
larisel scrie aici reteta de tartine cu pate; pun pariu ca o vom incerca fiecare (eu dupa ce-mi trec greturile) 
Citind ce scrieti voi despre TT ma tot bate gandul sa nu-l fac defel; nu-mi trebuie stres inutil; voi vedea ce spune dr ginecolog si ce argumente aduce dar balanta inclina spre un NU categoric.
Mi-e pofta de salata boef.. si ma pun sa fac!
Kisses...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
lorex spune:
Ma bucur ca sunteti de acord cu mine in ceea ce priveste produsele traditionale!
Cris, ma gandesc ca ai putea incerca sa gasesti in piata vreo femeie de la tara cu care sa vb sa-ti aduca cate un pui din cand in cand gata curatat. Eu de ex pe aici platesc pana la 50 de lei pt o gaina mai mare. De ex sapt trecuta am cumparat de la tara de la o femeie o gaina si un cucos, gata taiate si curatate cu 70 de lei.
Vreau sa va intreb ceva, sunt curioasa, voi va invitati asa...virtual la cafea sau chiar beti cafea in fiecare dimineata? Ca eu stiu ca nu e voie.
Iata si linkul promis:
http://www.naturalbirthandbabycare.com/pregnancy-diet.html
miradeli spune:
Cris.dogarel, Mariucasara, Larisel merci mult de incurajari.
Luni primesc rezultatul final, adica cel care include si testele de sange.
Ma intreb doar de ce a trebuit eu sa fiu asa ghinionista...nu putea si bebe-ul meu sa aiba sub 2 mm sa stau si eu linistita?
Sincer de cand am aflat nu mai am liniste si m-am gandit sa fac amnio. Am inteles ca daca dr e bun nu e nici o problema.
Si dr mi-a mai dat o veste...ca am colul scurt de 3.11 cm si sa am foarte mare grija ca e psibil sa se scurteze si mai mult si grija sa ramana inchis.
Pup.
12 sapt +
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Ma bucur ca sunteti de acord cu mine in ceea ce priveste produsele traditionale! Cris, ma gandesc ca ai putea incerca sa gasesti in piata vreo femeie de la tara cu care sa vb sa-ti aduca cate un pui din cand in cand gata curatat. Eu de ex pe aici platesc pana la 50 de lei pt o gaina mai mare. De ex sapt trecuta am cumparat de la tara de la o femeie o gaina si un cucos, gata taiate si curatate cu 70 de lei. Vreau sa va intreb ceva, sunt curioasa, voi va invitati asa...virtual la cafea sau chiar beti cafea in fiecare dimineata? Ca eu stiu ca nu e voie. Iata si linkul promis: http://www.naturalbirthandbabycare.com/pregnancy-diet.html |
Eu sunt PRO produse de la tara si sunt binecuvantata cu parinti si socrii care locuiesc la tara, aproape de noi.

I can't fake with dignity so i'll not try!!
decenuela spune:
la ora asta deja simt oboseala ...deoarece am bucatarit, imi place destul de mult.
Cris eu stau pe lanaga mall vitan unde e o piata destul de scumpa si invadata de comercianti, nu tarani. sunt adepta a ceea natural insa cum mai spuneau si fetele carne , branza, lapte mi-e frica sa le iau fara sa cunosc sursa pt ca din nefericire asta e tara in care traim...ti-e frica sa nu fii furat, inselat..otravit( glumesc). A..venind spre bucuresti...am oprit pe la Movilita sa ma aprovizionez de la tarani...cu legume ca erau f multti. din surse sigure..am aflat ca e vrajeala...pt a pacali oamenii...sunt tot bucuresteni...comercianti.
plateeaeu am mers f mult cu masina in concediu mii km sofand doar eu, nu mi se par normale durerile tale...singura chestie pe care am facut-o mi-am pus o clema pt hartie sa-mi slabesc partea de jos de la centura care ma deranj. daca persista go la doctor.
bubu nu mai e ok eco. pt tt trebuie fc in aceiasi zi sau cu o zi inainte echo.
mai fac un efort sa fac niste clatite cu branza dulce, stafide si smantana ( luate de la "sibienii" din piata) facute la cuptor...moldovencele stiu ca sunt o minunatie...facute termic..cred ca n-o sa murim nici de data asta nici eu nici golanul meu mic...:))
va pup...we placuuuuuut
19+ 
Ioanact spune:

Buna, fetelor!
Ne mai tineti minte?![]()
Am intrat sa dau si voua vestea ca am reusit sa raman insarcinata
.
Dar sarcina asta am stari de greata
(e bine ca nu vars, nici nu imi doresc), cum n-am avut in celelalte 2, dar ma rog ca bebele sa fie bine
, ca gasesc eu solutii sa mai simt m bine.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!