Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
Irinusha spune:
Buna fetelor!
In primul rand, va rog sa bagati un ochisor aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145099
Multumesc! :)
Alus, frumosi copii! Sa-ti traiasca!
Iulia, spune-mi si mie te rog, la voi sunt 2 vaccinuri ptr. copii, adica prima doza, a doua doza? Si ce nume a avut vaccinul? Am inteles ca sunt 3, de la diferite firme.
Intreb ptr. ca noi inca stam pe ganduri ... o data spunem "gata, il facem", dupa care ne razgandim iar ... si tot asa. Trebuie sa mai vorbim cu doctora. Si ce inseamna, nu s-a simtit bine? A facut febra, sau cum?
La noi Mos Nicolae aduce putin (adica doar o jucarie, ceva) si dulciuri, fructe. Cris stie ca Mosul asta e mai batran, nu poate cara asa multe :) ... Mos Craciun in schimb e puternic, are sacul mare :D
Noi o sa facem bradul la bunici ... dar si noi il faceam de obicei devreme, sa ne bucuram mult timp de el.
Ati cumparat deja cadourile? Noi suntem pregatiti ... ptr. Nicolae trebuie sa mai cumparam dulciurile ... comanda am facut-o ptr. Mos Craciun, Oma a primit sarcini sa mai caute una alta ... pot veni sarbatorile. De abia astept! :)
Acum "discutam" cu prietenii ptr. Revelion ... sa vedem ce iese pana la urma.
MUltumesc!
Sanatate si week-end fain va doresc!
Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor! // www.click.ro/din_inima_pentru_copii/" target="_blank">Din inima ptr. copii!
*** Craciun 2009 de vis ptr. copiii din Valea Argovei ***
bertha spune:
Fetelor, pe mine m-a apucat nostalgia si recitesc din capitolele de la scutece. Rad, plang si ma induiosez. Irinushule, un , o si cateva randuri de la o proaspata mamica inimoasa si fericita.
Citat: |
Fetelor, din inima mii de multumiri!!! Am citit printre lacrimi felicitarile voastre! Sunteti ca intotdeauna minunate!!! Sa incep asa: Bertha, este castigatoarea a unei imbratisari virtuale :) si o de la Amélie. Iar un ptr. Irinel, Laurina, Cami, Nico - ptr. ca au ghicit ca gogoasa e fetita :) Si aveti dreptate, sunt fericita! Nici nu stiu cum sa descriu sentimentul, parca as fi ajuns acasa, sunt calma, fericita, implinita ... parca pe Amélie o asteptam sa ma simt "la locul meu"! :) Cred ca mamicile de doi sau mai multi pui - na, cele cu "socoteala facuta" - recunosc sentimentul. Cand am vazut-o pe Amélie si mi-au spus ca-i sanatoasa s-a asternut acel calm si aceea liniste peste mine ... nu mai mi-a trebuit nimic. Va doresc si voua acest sentiment ... sper sa tina toata viata. Cand o sa am timp promit si povestea nasterii ... mult nu-i de povestit ;) - Cami, sa te astepti la o nastere "furtunoasa", dar scurta - ptr. ca a mers totul asa de repede ca nici n-am avut timp sa ne dumirim. De data asta am fost mai viteaza, daca la Cris faza de explusie a durat ca. 30 min., Amélie a venit cu viteza luminii in 6 min. ... intradevar mai subtirica decat Cris cu 70 g, dar mai lungana cu 1 cm. Amélie e superba ... si spre fericirea mea, cred cu ochii albastri si par negru :) ... o cumintica fara comparatie, o mancacioasa (Sarut-mana ptr. urari, cred ca de la voi se trage ;)) ... si pana acum de nota 10. Plange pe un ton ragusit, de zici ca-i fumatoare inraita ... si asa retinut, ca o domnisoara cocheta. Ce sa mai, ne-a rupt inimile! Cris e incantat, spune doar: Bb meu e buna! ;) Daca in seara cand am nascut a tipat ca "Nu, bb-i baiat!", dupa cadoul de la Amélie a lasat-o moale ... nu mai cere baiat, nu s-a mirat ca-i lipseste putica si a acceptat termenul de "surioara". Ba chiar sta doar pe capul ei, o mangaie (cam dur) si tot o pipaie ca ai mei sunt speriati ... eu il las, doar e sor-sa, trebuie sa se invete cu el. :) Iar eu sunt calma ... si asta si ptr. ca Amélie e o bb-lina buna-buna ... papa, doarme, face kk ... nu-mi mai fac griji ca nu o sa ma descurc. Inca suntem la ai mei, vine si Boby de la In., maine dimineata plecam acasa sa ne linistim ... mai revenim sapt. viitoare ptr. acte, inca nu stim ce si cum. Gata, ca se uita Oma stramb si da Amélie semne ca se trezeste ... e facuta sarmaluta si doarme aici pe canapea. Promit si poze, dar Boby-i cu tehnica. Va pupam si va dorim la toate tot binele din lume! Mandra mamica de Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica" |
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Irinusha spune:
Bertha, si de la mine mii de pupicuri si un brat de flori! M-ai facut sa plang :) ... ma duc sa-mi strang gogoasa in brate.
Baga un ochisor la semnatura sa vezi de ce am "disparut in ceata" ... promit sa revin cu mail-ul in asteptare!
Sanatate fete dragi!
--------------------------------------------------------
www.watch-in.com =>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor! // www.click.ro/din_inima_pentru_copii/" target="_blank">Din inima ptr. copii!
tnicoleta spune:
Buna fetele
Hop si eu. M-am intors la muca cu forte pe jumatate proaspete.
Irinusha pentru campaniile pe care le susti. Eu recunosc, nu am puterea sa fac asa ceva. Ce mai fac copii? Cris merge la gradi?
Salvezi undeva mesajele? Nu de alta dar scrii frumos si ar fi pacat sa se piarda.
Diana Am vazut o bblina frumusica foc. si de la mine, o sa se albeasca de atatea pupaturi.
Berta Si pe Ioana am admirat-o. Suteti frumosi foc. Aaa, si tortul unde l-ai facut? Nu de alta dar Biei i-a placut mult cum arata si ma bate gandul sa ii fac unul la fel de ziua ei.
Iulia Ai avut curaj sa faci vaccinul. Eu sunt contra lui si sotul la fel. baietilor.
Ma uitam sambata la poze cu Bia si i-a placut foarte mult de David.
Alus micului mancacios. Eu zic sa nu iti faci probleme cu ridicatul capului. Pune-l mai des pe burtica, fa exercitii cu el si isi va dezvolta si muschii gatului.
De Cami mai stiti ceva? Nu a mai intrat de mult.
Si despre noi. Eu am fost in concediu 4 zile si le-am stat acasa, cu treburi si alte maruntisuri. Mi-am luat o lucrare suplimentara.
Bianca tuseste de ceva timp, am fost cu ea la doctor si e pe tratament. Partea proasta este ca nu am luat aviz ca poate merge la gradi si vineri asistenta n-a trimis acasa. Sper sa ii treaca pana miercuri. Vineri seara ne-a tinut recital ca vrea sa mearga la tara cu mamaie, dar nu avea loc in masina asa ca ne-a tocat la cap mult si bine. Sambata i-am zis ca poate merge la tara numai daca invata poezia pentru serbare altfel sta acasa. A invatat-o repede si l-a sunat pe tasu sa ii spuna poezia ca sa o duca la tara. La serbare vor avea o sceneta despre Craciun, ea este ciocanitoare si o baraie la cap pe mamaie sa ii faca costum.
Cam atat despre noi.
Va doresc o saptamana frumoasa.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
La multi ani de Sf. Andrei!!!!
Trimitem pe rand mii de la Mami Bertha :) si frumusetea rara Darius-Andrei, Andreea de Madutza, Mihai-Adrian de Cris, Andu de Vanesa, Andrei de Dana!!!!
Sa fiti sanatosi!
Nico, te ptr. vorbele frumoase. Chiar n-am salvat nimic, ptr. ca pur si simplu nu-mi place ce dau din mine :) ...
Si cu sustinutul ... e si asta o poveste ... ca asa departe e cam greu, un link acolo si ceva banuti nu stiu daca-i chiar asa de mult. Mi-ar place sa pot face mai mult, dar nu pot!
Sanatate multa Biei-Ciocarliei! Sa ne arati poze de la serbare sa vedem o mica ciocanitoare.
Ah, uitam ... mi-a scris Cami cred ca acum 1 luna, sau mai mult ... era totul in ordine, cu putin timp si mult de lucru. Sper sa fie si acum tot la fel.
Tot asa si Mona (monet).
Sanatate fete dragi!
Edit: facum varza postarea ...
www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni
Irinusha spune:
Nico, la multi ani!!!
Sa fii sanatoasa, fericita, implinata si cu vise realizate! Familie sanatoasa si frumoasa! :)
Sa ne traiesti!
Si sa ne spui si noua ce cadouri ai primit si cum ai sarbatorit!
Te pupam!!!!
www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni
Iulia P. spune:
Nico, la multi ani! Multa santate, fericire si noroc.
Irinusha, la inceput vorbeau de 2 vaccinuri, dar acum nu mai fac decat unul (o singura doza) pentru copiii de peste 3 ani. Nu pot sa-ti spun exact ce fel de vaccin a fost. Doctorita l-a ales si am incredere in ea. Tommy s-a simtit rau (putina febra si a vomitat un pic) numai pentru cateva ore, deci nimic grav.
Nico, nici noi nu ne facem de obicei vaccinuri contra gripei, dar parca mi s-a facut frica de H1N1 si de faptul ca este atat de imprevizibila... Cei mai multi dintre parintii pe care ii cunosc si-au vaccinat copiii. lui Bia. Da, asa este David al meu, cu mare lipici la fete...
Va doresc o zi frumoasa de Ziua Romaniei.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)
http://iuliapp.wordpress.com/
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://flickr.com/gp/dcppopa/77Z12j
http://flickr.com/gp/dcppopa/3572Ze
http://flickr.com/gp/dcppopa/862tw1
bertha spune:
Nicoleta, La multi ani din toata inima! Sa-ti dae Dumnezeu sanatate multa, bucurii si multe impliniri alaturi de toti cei dragi tie! (scuze pt intarziere).
Irinusha, multumesc pt urari, esti o scumpa!
Dupa 2 sapt de paradis, galusca mea iar e certata cu lingurita, e in grvea, mananca numai cu manuta. Ca urmare, aseara, dupa ce a refuzat pilaful cu lingurita, i-am facut bilute din pilaf si le-a papat singurica. Laureta, mereu ma gandesc la tine, ce-ai tras cu Inisu.
Incerc sa profit ca-s bunicii la noi, i-am trimis cu Ioana la plimbare si eu fac putina curatenie. Acu's in pauza. Va pup!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
vanessa ionescu spune:
Irinusha, multumim de urari. Andu e Alexandru, dar, Catalin e si Andrei asa ca, a picat in familie si oricum o urare in plus nu strica.
Am citit mesajul postat de Bertha si m-a cuprins nostalgia. Nu cred ca v-am povestit vreodata, dar atunci cand am venit cu Catalin acasa de la maternitate am avut senzatia ca s-a inchis un cerc si suntem completi. A fost o senzatie foarte puternica de implinire totala. Am simtit ca suntem mai puternici si completi.
Va pup pe toate.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului
laureta spune:
Buna fetelor. Am cam disparut. Noi am fost plecati la bunici unde fetele s au simtit exelent.
Acolo uit ca o am pe Inisa ca sta numai pe la verisoara ei, mai vorbim la tel
Biancu e o nazdravana, obisnuita cu Inisa cumintzica (cica) acuma tot timpul ma surprinde pitica mica cu ce face.
Inisa sta a casa cu ocazia gripei astea si ma inebuneste la cap
La multi ani Nicoleta
Diana frumusica foc pitica mica
Bertha uf ce sa zic, rabdare rabdare cu papica
Irinusha ce bine ca mai intri, te pup mult de tot
Iulia eu n am curaj cu vaccinurile.
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole