Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

la noi in tara e mai simplu cu vaccinurile. pentru copii nostrii nici nu se fac inca (ma refer la h1n1)

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nicoleta, scuze, am uitat sa-ti raspund la o intrebare. Tortul Ioanei l-am facut eu, reteta e de tort diplomat, am folosit-o si cand i-am facut lui Darius tortul trenulet, o poti gasi www.reteteculinare.ro/forum/discutii/trenuletul_lui_darius-727/?highlight=trenuletul%20lui%20darius" target="_blank">aici.
Pt a face tortul in forma de papusa, se toarna compozitie intr-un catron mare si in unul mai mic, se pun in frigider, apoi se suprapun. Papusicii i-am scos picioarele si am infipt-o in tort. Se orneaza cu frisca, bile, bomboane etc. Daca te hotarasti sa-l faci, dau toate detaliile necesar.

Irinushule, si pe tine te interesa tortul, te rog sa-mi spui daca ai nelamuriri.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cum in Romania este deja 6 Decembrie imi permit sa vin cu urari, sa fiu prima :p ...

La multi ani de Sf. Nicolae!
Speciale urari de bine si sanatate si nelipsitul pentru "Mamica noastra de fier" cu suflet cald (simt eu asa ...) Nico, frumoasa si nazdravana Biancu Nicole de Laureta si Victor Nicolae de Simona (Cius - poate ne mai citeste). Sa traieti si infloriti! Sanatate! :)

Si? Ati fost cuminti? Va umple Mosul cizmele sau nu?
Noi le-am pregatit, stau insirate la usa (sa n-aiba Mosul mult de mers :)), copiii dorm deja (sper) ... maine prevad ca o sa avem o trezire matinala rau.

Vanesa, ii datorez lui Andu o oaie :) ... si-mi cer scuze ca l-am sarit pe Cata ... chiar am verificat listuta de 2 ori, dar fiind si eu mai batrana, asa, n-am vazut bine ... :)
Si da, ne-ai mai povestit de sentimentele tale dupa nasterea lui Cata. Eu m-am bucurat, n-am fost singura cu "simturi" deosebite ;)

Bertha, multumim de reteta ... nu m-am asteptat sa fie din tort diplomat ... trebuie incercat!

Iulia, multumesc ptr. explicatii!

Va pup, ne uitam la un film ... in ultima vreme ne-am facut de cap, am vazut la filme de nici nu mai stiu ce si cum ...
Noapte buna!!!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

*** Craciun 2009 de vis ptr. copiii din Valea Argovei ***

Mergi la inceput

La multi ani, Nicoleta! SA fii sanatoasa si fericita!

La multi ani, Bianca- Nicole!

La multi ani, Victor Nicolae!

Irinusha, prefer compozitia de diplomat cand fac torturi altfel decat rotunde, pt ca n-am forme speciale pt copt blaturi. Asa improvizez: un catron mai mare, unul mai mic, o tava de cozonac etc.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! de Sf. Nicolae
LA MULTI ANI! Victor Nicolae
LA MULTI ANI! Bianca Nicol

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Buna fetele

In primul rand, multumesc pentru urari. Am fost foarte ocupata zilele astea si o sa mai fiu. Nu stiu daca v-am mai zis, mi-am luat o lucrare suplimentara pe care o fac de acasa si in ultima saptamana am tras sa o termin. Mai am putin si o dau la tipar.
Bianca e mai bine, nu mai tuseste dar e o rasfatata. Nu mai vrea la gradi, vrea vacanta. Nococ ca mai au saptamana asta si gata, o trimit la tara o saptamana sa zburde in voie fara cicaleala mea si a lu tasu.
A venit si la noi mosul incarcat cu de toate, ba chiar in trei locuri. Acasa, la tara si la peietenii nostri. A primit setul de reviste de la HanaMontana, o pijama cu Cenusareasa, un dres smecher si multe dulciuri si fructe. Evident am primit si eu fructe si 2 bomboane. Nu s-a lasat seara pana nu ne-a pus si noua ghetele la usa, mie si lui tasu. Ca sa nu mai zic ca isi facuse pat, din niste scaune, chiar pe hol ca sa il vada pe mosul cand vine la ghetute.

Irinusha Multumesc mult de tot pentru urare. Sincer, nu sunt de fier. Sau daca sunt, mai ruginesc si eu din cand in cand. Cadou am primit de la sot o scurta de piele. Si distractia a fost ca am cautat 1/2 ora iesirea spre parcare intr-un mall nou.
cum a fost de dimineata?

Berta Merci de reteta. Am salvat-o si o voi incerca cu siguranta.

Laureta tizei mele nazdravane. Mai, si acum ce vroiai, doi copii cuminti? Mai bine asa. Vei avea diversitate

sa doresc o saptaman frumoasa

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

DA,DA,DA! Faceti semn in calendar ca scriu si eu!

In primul rand La multi ani! Nicoletelor si Nicolailor! Mihailor, Andreilor, Gabrielelor...si toti sfintii de cand nu am mai intrat

Nici nu stiu cu ce sa incep...Poi sa va spun ca suntem bine. Mai ales fetele, sunt sanatoase tun! E prima iarna linistita (pana acum) si sper sa o tinem tot asa. Nu le-am dat mare lucru, sirop de catina facut de mine si vitamina C. In rest nimic. Probabil ca si cura la salina a avut efect. Oricum, e tare bine sa fii linistit.

Eu ma simt mai bine cu spatele. Multumesc lui Dumnezeu, printr-o minune am scapat de operatie si sunt ok. Intr-o dimineata m-am trezit fara sa mai am nimic, incrdibil. Insa m-am procopsit cu astm. Si nu prea stiu cu ce se mananca, ce tb sa fac...Iau tratament acum si sper sa imi revin, ca e asa nasol cand ies in aerul rece de afara. Nu cunosc pe nimeni apropiat cu astm si ma simt pe un teren alunecos.

Cam astea sunt vestile. Asteptam cu nerabdare vacanta, peste 2 saptamani.

Va pupicim!

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Buna fetele

Maduta Sanatate multa si tie, si fetelor. Bine ca nu au mai racit.

Io ca intotdeauna, mai vin si cu cate o plangere. Acum 2 zile mergeam cu Bia sa il luam pe Cata de la serviciu, si de la o discutie despre anotimpuri si schimbarea vremii, a ajuns domnisoara mea la concluzia ca "mai bine nu ma nasteai" Mey, am ramas interzisa putin, si apoi am inceput sa ii explic cam cum vine treaba cu nascutul, ca nu a fost dupa ea, si asa mai departe. Mai arunca o perla ca "tu nu ti-ai dat seama ca atunci cand eram in burtica si te bateam cu picioarele, eu de fapt iti spuneam sa nu ma nasti". Bun, incerc sa deviez discutia spre lucruri mai frumoase, ajungem la tati, il luam, si isi gaseste altceva de facut si discutat si il pun in tema cu ce mi-a zis. Se mira si el.
Ieri, cand i-am luat de la gradi, i-am pus centura lui Biti primul, era randul lui, si domnisoara printre nervii instat si urlete, ca nu a fost ea prima, imi arunca iarasi replica cu "mai bine nu ma nasteai". . Mai, daca de acum incepe cu chestii din astea, cand o avea 18 ani, cine stie ce ii va mai debita mintea. Eee, si uite cum m-am suparat rau de data asta si si-a primit o palma si o mustrare mare de la mine de a tacut chitit pana acasa. Am fost suparata pe ea toata seara si l-am pus pe tasu in tema cu ce s-a intamplat. Cica a auzit asta de la un copil din gradi. Mmda, ce sa spun, numai lucruri bune se invata la gradi asta, batai, replici jignitoare, si cum sa minti mai bine. In rest numai de bine.

ma duc la munca

Mergi la inceput

Madutza, bine ai revenit! Asta cu spatele e super veste! Vrem poze!

Nicoleta, iti inteleg supararea. Noi deja ne-am obisnuit cu obrazniciile, chiar sunt in remisie acum. Darius avea cam aceeasi teorie, cand il pedepseam sau nu-l lasam sa faca ce dorea imi zicea "de ce m-ai facut? sa ma pedepsesti?! mai bine nu ma faceai!" Am avut lungi discutii pe tema asta pana l-am lasat in pace si vad ca a uitat. Eu tot cred ca sunt vorbe aruncate, ca nu constientizeaza ce spun, insa ma deranjeaza ca-i explic pe intelesul lui de ce nu-i bine sa spuna sau sa faca anumite lucruri si, cu toata astea, face tot cum il taie capul. Si eu ma gandesc cu mare teama la adolescenta.

Iulia, voi ce mai faceti?

Darius e la Craiova, o sa-l luam peste o sapt. Am zis ca-s mai libera si eu, dar tot umblam pe la dr cu galusca mitica pt ca refuza sa manance, face kk moale si a si scazut in greutate. I-am facut analize de sange, valori normale, cu exceptia uneia care e marita din cauza alergiei. Mai avem de asteptat un rezultat peste aprox 2 sapt, sa vedem daca are si alte alergii. Nu stiu daca v-am zis ca in nov i-am facut teste cutanate si a reiesit ca are alergie si la albus si la galbenus. Drept urmare am scos si oul din meniul meu, ea oricum nu se omora.

Cam asta despre noi.

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Berta Multa sanatate domnisoarei. Imi pare rau ca are atatea probleme.
Si, ma gandeam la tine cand mi-a zis Bianca asa. Ea imita si face tot ce vede ca fac altii, si are de unde vedea si vorba asta a auzit-o pe undeva. Dar cand a spus-o, a fost din inima si foarte hotarata. De cand il luam si pe Biti de la gradi au inceput problemele astea cu neascultat si facut tot felu de lucruri, care mai de care mai suparatoare pentru mine, de ma face sa o cert mereu. Si, desi, i-am explicat ca ea este copilul meu iubit, si primul pe deasupra, tot are un of, ca mai este si Biti cateodata primul, nu intelege si pace. Sau nu vrea sa inteleaga? Ca nici eu nu mai stiiu.
Si Biti e junghiul din coasta ei. Asta un copil si mai dificil decat Bia. Daca nu-i convine ceva fuge de mine, se tavaleste pe jos, vorbeste urat.

gata... fug la munca

Mergi la inceput