Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (88)
Raspunsuri - Pagina 13
christinam spune:
Eu nu mai zic ce zodie va avea bebe, David trebuia sa iasa capricorn ca mine si a iesit sagetator ca tati. Nu ca ar semana cu vreunul dintre noi.
Lumi_Richard spune:
Cristinam,tocmai ca al meu se asteapta la urlete si vaicareli...de aceea amandoi suntem de parere ca epidurala ar fi cea mai buna solutie.
Chiar daca as vrea sa-l sperii putin, la maternitatea din Iasi nu-l lasa sa asiste la nastere,asa ca....nu am rezolvat nimic!
Referitor la zodii, la noi in casa vor iesi scantei ( ieseau si pana acum) : el- Leu, eu- Sagetator, Annabelle- Scorpion
Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Lumi_Richard spune:
Merg la culcare. Va pupic dulce pe toate, palavrageala placuta si abia astept sa "va citesc" la cafea!
Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Mussica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Mussica, stiu ca sunt indiscreta si sper sa nu te superi pe mine. Ai mentionat faptul ca esti singura....pot sa intreb ce s-a intamplat? |
Lumi sigur ca ma poti intreba. Dupa o relatie minunata de 7 ani, credeam ca am atins punctul culminant al fericirii: ramasesem insarcina. SI totusi in paralel atunci au inceput si suprizele neplacute: o transformare ciudata si totala a omului de langa mine. Nu are legatura cu bebe. Pur si simplu a inceput: minciuna, tradarea, inselatoria. Prin urmare: in 4 luni a reusit sa darame tot ce am construit in 7 ani. Am simtit ca am intrat intr-un vartej al ghinionului. ca sa trag o linie si sa nu va plictisesc cu probleme mele: m-am trezit intr-o gaura de 40.000 euro, fara masina si fara loc unde sa stau pentru mine si viitorul meu bebe (acum stau la sora mea). Bani de chirie nu-mi permit datorita problemelor care din pacate au ramas la mine. Mi-a fost invatatura de minte.
De aceea bebe este singurul lucru frumos din viata mea, viata pe care o simt alunecoasa si de multe ori dureroasa. Dar, il voi avea pe strumf si el ma tine mereu pe linia de plutire...este colacul meu de salvare . Este motivul care imi lumineaza sufletul (mai ales cand face toate tumbele alea prin burta.
Si mai nou, de ce sa nu recunosc, ma bucur enorm ca v-am gasit pe voi! primul lucru pe care-l fac dimineata este sa intru pe DC si seara inainte de culcare la fel.
25 saptamani
Katyuscha21 spune:
fetelor nu stiu ce se intampla dar am fost la baie si ma facut pipi si era un roz inchis si a inceput sa ma doara capul si sa imi curga sange din nas,bebe e cat de cat acitv.
am sunat de urgenta la spital si doctorita nu era acolo dar in schimb mia zis ca o sa intrebe doctorul prezent akolo si o sa ma sune inapoi in timpul asta au zis sa stau linistita,da de unde ca mie o frica si am inceput sa plang ca nici nu imi mai vedeam telefonul de ce tare mam speriat si nici nu mai stiam cum sa ii zic lui aia ce simtome am.
29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Mussica spune:
Katyuscha21 daca nu ai nr de mobil al doctorului tau sa-l suni direct pe el, poate ar trebui totusi, daca nu se amelioreaza nimic sa te duci la cel mai apropiat spital.
Iti tin pumnii si sper sa fie totul ok.
25 saptamani
miany75 spune:
vad ca s-a discutat despre zodii...eu sunt rac ,sotul gemeni si feciorul scorpion ..om vedea ce va iesi.
Tatal meu e scorpion si pot sa spun ca sunt niste firi destul de dificile ,dar tin la casa ,familie...relatia mea cu el ..cu scantei ,of course..
Mai am niste colege care au copii scorpioni si sunt plini de energie (chiar prea multa) si cu o personalitate fff.puternica..sunt destul de greu de strunit...deci nu ne va fi usor ,dar depinde si de educatie,clar..
Mussica imi pare rau pt problemele cu care te confrunti ,dar ma bucur ca ai gasit puterea sa te bucuri de "minunea" din burtica! E cea mai frumoasa experienta pt.o femeie ,din punctul meu de vedere..
miany
29+ DAVID ANDREI
Andrecluj spune:
Katyuscha21, nu poti merge direct la spital, de ce mai stai sa dai telefoane? 25 + Chiara Ada
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mussica Katyuscha21 daca nu ai nr de mobil al doctorului tau sa-l suni direct pe el, poate ar trebui totusi, daca nu se amelioreaza nimic sa te duci la cel mai apropiat spital. Iti tin pumnii si sper sa fie totul ok. 25 saptamani |
pai cel mai apropriat e la ca 10 km si tre sa merg cu autobuzul daca nu sa iau un taxi.mi sa intarit si burta acum si ma luat dureri si ami tare de cap
29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!