Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (88)
Raspunsuri - Pagina 12
Katyuscha21 spune:
salut fetele.am aparut si eu pe aici.
bebelina al meu ieri seara a facut o gimnastica de toata frumusetea ca ma ustura vezicasimteam ca mai am un pic si fac pe mineare o energie ca ma mira cateodata
29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mussica laviniablaga tata e rac (eu scorpion) si crede-ma... super relatie! Zic astia bine prin horoscoape 25 saptamani |
no, fain atunci...o sa fie bine oricum ...si in plus sunt sigura ca nu neaparat zodiile influenteaza relatiile intre bebei si parinti ci si modul in care stim sa construi relatiile respective
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
dienutze spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Dienutze, scorpienutzele sunt superbe, descurcarete, indraznete, frumoase, artiste ......... nu ai de ce sa-ti faci griji. 25 + Chiara Ada |
Ce frumos ai zis, asa sper sa fie...mai putin artista
26+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
Lumi_Richard spune:
Mussica, stiu ca sunt indiscreta si sper sa nu te superi pe mine. Ai mentionat faptul ca esti singura....pot sa intreb ce s-a intamplat?
Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Katyuscha21 spune:
LAVINIABLAGA am vazut camera lui bebe ft frumoasa
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui Katyuscha21 LAVINIABLAGA am vazut camera lui bebe ft frumoasa 29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006 Asa creste Andrei Burtica Aniversarea nuntii Bebica din burtica www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA. AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!! |
multumesc frumos
si mie imi place cum a iesit desi mai asteptam sa ne vina si o servanta pentru hainutele baietelului, insa ne cam tot amana tamplarul...dar pana se va naste vom avea si piesa respectiva de mobilier
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
laviniablaga spune:
fetitele, gata, va las, ma scoate iubi la terasa, mergem la meci sa vedem daca reuseste Dinamo sa se califice in Europa Ligue...sotul inca mai spera...merg si eu sa il sustin moral!Pupici si povestim mai tarziu sau maine dimineata!
Camera lui Rares
Poze
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui laviniablaga fetitele, gata, va las, ma scoate iubi la terasa, mergem la meci sa vedem daca reuseste Dinamo sa se califice in Europa Ligue...sotul inca mai spera...merg si eu sa il sustin moral!Pupici si povestim mai tarziu sau maine dimineata! A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian Camera lui Rares Poze |
tin si eu de aici GO DINAMO GO SEARA FAINA
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
dana n. spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Ioi ce m-am enervat mai inainte...sotiorul meu, ca sa ma tachineze a zis ca ciorba mea taraneasca e nashpa si ca nu are nici un gust...i-am trantit pe masa sarea, piperul, delicatul, si i-am zis sa ii dea el gust...bineinteles in stilul meu caracteristic am inceput sa fac scandal...ca sarcina m-a facut tare irascibila...iar sotul relaxat a inceput sa rada, spunandu-mi ca a glumit si sa nu ma mai enervez ca daca ii fac si un bebe nervos o sa innebuneasca avandu-ne pe amandoi...cred ca saracul meu sot si daca nu o sa ii placa ce ii fac de mancare de acum inainte pe timpul sarcinii o sa inghita resemnat...sa nu imi mai provoace alte crize de isterie...stiu, stiu ca sunt rea uneori A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian Camera lui Rares Poze |
Esti cumva sora mea? Si al meu zice ca daca iese baiatul nervos ca mine a incurcat-o cu amandoi.
In legatura cu zodiile: eu sagetatoare, sotul scorpion si se pare ca samburelul tot scorpion. Combinatie periculoasa...
------------------------
30+ David
Albume foto
christinam spune:
Lumi eu zic ca mai bine nu nastem cumintele, barem sa traga si ei o sperietura de la urletele noastre...bine, nu prea rau totusi, ca deja imi inchipui cum il aduna asistentele de pe jos