Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
Mussica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dienutze Vad ca discutati si de zodii :) Ce parere aveti de scorpiute! Eu am cunoscut numai ...poame :)) Sa fie toate asa oare? Nu pot sa cred asta!! Se pare ca pana la urma papusica mea o sa fie scorpiuta! (programare cu 2 sapt inainte de DPN pt cezariana) 26+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
Dienutze eu sunt o scorpiutza veritabila. deci nu pot sa spun decat numai de bine.
Mama mea inca mai spune ca a fost o placere "sa colaboram" ..glumesc. Sunt copii (fetitzele scorpion) receptivi la educatia primita, si foarte strans legati de capitolul familie.
Deci URA pentru scorpiutze!
25 saptamani
Lumi_Richard spune:
Dienutze, si a mea tot scorpiuta...si eu sagetatoare, nu stiu cum ne vom intelege!
Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Andrecluj spune:
Dienutze, scorpienutzele sunt superbe, descurcarete, indraznete, frumoase, artiste ......... nu ai de ce sa-ti faci griji. 25 + Chiara Ada
Mussica spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Dienutze, si a mea tot scorpiuta...si eu sagetatoare, nu stiu cum ne vom intelege! Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard |
Lumi_Richard la mine e exact invers. Eu scorpion si bebe sagetator. Va fi distrativ ca par a fi totusi firi destul de opuse.
25 saptamani
Lumi_Richard spune:
Mussica, si ambele personalitati puternice...scantei or sa iasa prin casele noastre!!!!
Eeeeeiiii, i-auzi ce zice Andre!!!!
laviniablaga spune:
In cazul nostru bebele e scorpion si mami si tati sunt amandoi raci...am tot citit la horoscoape si din cate am inteles bebele scorpion se va intelege tare bine cu taticutul rac, sper sa fie asa...ca eu sigur voi avea grija sa se inteleaga si cu mine
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
Lumi_Richard spune:
Azi dimineata iar am incercat procesul de ascultare a inimioarei. Nici nu a lipit Richard bine urechea, ca si-a inceput ora de balet!!! Nu lasa pe nimeni sa "ajunga" la inima ei!
Si tot astazi am simtit una dintre cele mai puternice miscari....cum spuneati si voi, am simtit oase in burta, a fost clar ca era piciorusul!
Mussica spune:
Andre ce bine spui !!!
Lumi ai dreptate in legatura cu casele noastre, dar va fi frumos si cu siguranta interesant!
25 saptamani
laviniablaga spune:
Ioi ce m-am enervat mai inainte...sotiorul meu, ca sa ma tachineze a zis ca ciorba mea taraneasca e nashpa si ca nu are nici un gust...i-am trantit pe masa sarea, piperul, delicatul, si i-am zis sa ii dea el gust...bineinteles in stilul meu caracteristic am inceput sa fac scandal...ca sarcina m-a facut tare irascibila...iar sotul relaxat a inceput sa rada, spunandu-mi ca a glumit si sa nu ma mai enervez ca daca ii fac si un bebe nervos o sa innebuneasca avandu-ne pe amandoi...cred ca saracul meu sot si daca nu o sa ii placa ce ii fac de mancare de acum inainte pe timpul sarcinii o sa inghita resemnat...sa nu imi mai provoace alte crize de isterie...stiu, stiu ca sunt rea uneori
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
Mussica spune:
citat din mesajul lui laviniablaga In cazul nostru bebele e scorpion si mami si tati sunt amandoi raci...am tot citit la horoscoape si din cate am inteles bebele scorpion se va intelege tare bine cu taticutul rac, sper sa fie asa...ca eu sigur voi avea grija sa se inteleaga si cu mine |
laviniablaga tata e rac (eu scorpion) si crede-ma... super relatie! Zic astia bine prin horoscoape
25 saptamani