Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (88)
Raspunsuri - Pagina 14
Andrecluj spune:
Mussica, aici nu plictisesti pe nimeni. Suntem aici sa oferim macar niste flori virtuale, daca nu putem altceva, asa ca spune cu curaj orice probleme sunt. 25 + Chiara Ada
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Katyuscha21, nu poti merge direct la spital, de ce mai stai sa dai telefoane? 25 + Chiara Ada |
acum ma pregatesc si plec sper sa fie totul binemie asa o frica de innbunesc
29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mussica
Lumi sigur ca ma poti intreba. Dupa o relatie minunata de 7 ani, credeam ca am atins punctul culminant al fericirii: ramasesem insarcina. SI totusi in paralel atunci au inceput si suprizele neplacute: o transformare ciudata si totala a omului de langa mine. Nu are legatura cu bebe. Pur si simplu a inceput: minciuna, tradarea, inselatoria. Prin urmare: in 4 luni a reusit sa darame tot ce am construit in 7 ani. Am simtit ca am intrat intr-un vartej al ghinionului. ca sa trag o linie si sa nu va plictisesc cu probleme mele: m-am trezit intr-o gaura de 40.000 euro, fara masina si fara loc unde sa stau pentru mine si viitorul meu bebe (acum stau la sora mea). Bani de chirie nu-mi permit datorita problemelor care din pacate au ramas la mine. Mi-a fost invatatura de minte. De aceea bebe este singurul lucru frumos din viata mea, viata pe care o simt alunecoasa si de multe ori dureroasa. Dar, il voi avea pe strumf si el ma tine mereu pe linia de plutire...este colacul meu de salvare . Este motivul care imi lumineaza sufletul (mai ales cand face toate tumbele alea prin burta. Si mai nou, de ce sa nu recunosc, ma bucur enorm ca v-am gasit pe voi! primul lucru pe care-l fac dimineata este sa intru pe DC si seara inainte de culcare la fel. 25 saptamani |
Draga mea imi pare rau ptr situatia in care esti. Te felicit ptr ca esti puternica...poate l-ai pierdut pe el si lucruri materiale, dar ai si vei avea o minune de la Dumnezeu care sunt sigura ca iti va aduce multa fericire si impliniri.
Sarcina si nastere usoara iti doresc!
------------------------
30+ David
Albume foto
Andrecluj spune:
Hai du-te peste ei si nu te lasa. Ce mama lor, copilul e al tau,fugi si tine-ne la curent cumva.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Katyuscha21
|
Mussica spune:
Multumesc Miany. Intr-adevar.. cel putin pana acum am descoperit foarte multe stari si trairi in sarcina si sunt atat de frumoase.... si cred ca de abia acum incepe mirajul "noii calatorii".
Abia astept sa-l vad pe strumf si sa-l tin in brate.Pana atunci, ne dam coate prin bruta :)
25 saptamani
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxyaly Katyusca fugi la spital nu mai sta> Burtica te doare? 26+ Matei Constantin roxyaly-poze |
nu ma doare dar in schimb e tare si ma doare spatele.ma speriasem tare la inceput ca bebe nu il simteam miscand dar vad ca misca destul de tare da stiti cum e alte ori misca tare ca e bine alte ori ca e rau asa ca mai vb cand mai de la spital daca mai vin
29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
roxyaly spune:
Katy eu zic sa incerci sa te linistesti.
Poate a fost ceva o pietricica la rinichi sau nisip si te/au iritat pe canal ca alt motiv sa faci pipi roz..........
te pup si tinem pumnii
Doamne ajuta
26+ Matei Constantin
roxyaly-poze