Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lumi, ce bine ar fi daca ne-ar putea adormi pe toate si cand sa ne trezim sa avem bebelusii langa noi, fara sa trecem prin nici un fel de durere...dar...cum zice sotiorul meu...dream on...ce stiu barbatii?

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

monis, draga mea, ma gandeam eu ca esti busy, ca altfel nu ne-ai fi lasat singure pe aici atata vreme. pupici si spor la treaba

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Mussica si sa ai un bebe frumos si sanatos asa cum l-ai visat.

Lumi
Bine ca nu trebuie sa nasca barbatii ca sigur lor le aducea barza bebelusii si se trezeau cu ei in brate ,asta la cum suporta ei durerea fizica.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lavinia tot vroiam sa te intreb...ce iti mai face piciorul?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

monis5 multumesc ca mi-ai trecut numele pe prima pagina.

Mussica eu o sa ma duc la servici cat mai mult din mai multe considerente. Imi place munca. O fac cu pasiune. Ba, cu una nebuna, as putea sa adaug. SUnt profa de meserie. Imi place la nebunie sa lucrez cu copii. SUnt ca o plastilina in mana mea, "sculptez" personalitati. Eu, sunt si una care mi-ar place sa fiu exact profa aia, pe care nu o vor uita niciodata, pe care copii o vor respecta intotdeauna. Asa de mult imi place, cand elevii mai mari vin si ma iau in brate si imi mai si spun ca am fost profa lor preferata si ca ma iubesc.
As simti ca ma plafonez. Eu sunt intr-o dezvoltare profesionala continua. Fac cursuri, ma duc la conferinte, workshopuri. SUnt foarte activa de felul meu. SUnt Sagetatoare si o sa vedeti si voi, ca marea majoritate, o sa faceti Sagetatori. O sa ziceti ca au RedBull in biberon.
Alt motiv este ca o mare parte din banii, trei sferturi, sunt la negru. As lua fix mai nimic, chiar cu 85%. Diferenta ar fi enorma intre ce iau acum si ce as lua in pre/post natal.
Iulie si august am stat acasa in vacanta. Deci am un rezervor plin de energie.
Si in plus, mai cred ca ochii care nu se vad se uita. Am intrat greu la scoala asta, si nu am ce sa fac. Trebuie sa merg inainte. Nu-mi permit sa stau acasa. Daca ii las cu fundul in balta, or sa ma lase ei cu ochii in soare.

Ramonika, Monis5, Laura Garner, Shtephy ma bucur ca mi-ati inteles comentariile cu sacrul si profanul, a la Eliade.

shtephy iti face clisma inainte de nastere? Desi mi se pare logic, ma gandesc cum naiba sa ajungi la toaleta? De ce sa te tii? De burta? De fund?

Krelia ce misto fotografii! Ale mele nu sunt cine stie, de aceea nici nu le pun pe site. De abia se vad. Poate la 28 de saptamani, oi avea si eu fotografii frumoase.

Ramonika Sora mea nu a avut nevoie sa isi cumpere pompa. A nascut cu cezariana si dr i-a spus sa se duca zilnic la pompa electrica din spital ca sa isi stimuleze lactatia. Una dintre tzatzici s-a desfundat mai greu. Dar pana la urma a reusit. Deci, mi-am tras concluzia ca, numai daca e nevoie, o sa cumpar una, dar asta dupa nastere si nu inainte. Poate am noroc si nu trebuie sa ma "pompez".

23+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

RamonaC ce simpatica ai fost cu fasolea aia...
Sper sa vezi capatul racelii deja; si mie imi e groaza ca saptamana viitoare incepe scoala si pe aici bantuie gripele rau de tot iar la cat mi-e de bine oricum numai asta mi-ar mai lipsi. Azi dimineata iar am varsat o tura !

Shtephy nu stiu ce parinti denaturati ar lua asa ceva pt copii, si dupa aia te miri ca o iau saracii razna.

Fetelor, eu ma gandeam ca pompa de san ne-ar trebui chiar daca avem lapte mult de la inceput ca daca ramane surplus in san ca bebe suge mai putin cand e asa mic atunci scade lactatia. Eu stiu ca e bine sa scoti dupa supt tot ce a ramas ca sa faci si mai mult laptic pt cand creste si are nevoie.

Nu stiu daca voi mai gatiti azi, dar eu am gasit aseara niste retete la forumul "ce gatim azi" cu vinete umplute si cred ca musai sa incerc
ca mi-e pofta de nu mai pot. Sigur o sa fac arsuri ca de la vinete m-a ars stomacul si inainte, dar asta e , nu ma pot abtine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Lavinia tot vroiam sa te intreb...ce iti mai face piciorul?

_

shtephy multumesc mult, e mult mai bine,nu ma mai doare si pot sa ma misc cum trebuie...crema aia a fost de nota 20...e chiar foarte buna... m-a durut vreo doua trei zile si dupa aia mi-a trecut...dar ce-i drept acum ma uit mai cu atentie pe unde calcmerci inca o data de intrebare

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lavi, Shtephy, ei sunt curajosi, normal, doar nu sunt ei in situatia noastra!

Lasa ca ii arat eu lui ce cumintica o sa nasc!!!!

Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Dankutza trebuie sa spun ca profesia ta este una speciala. prin prisma faptului ca lucrezi cu copilutzi si chiar daca sunt la prima sarcina imi dau seama ca o recunostinta/ moment de fericire cat de mica in ochii unui copil fac totul pe lumea asta. dar cred ca trebuie sa ai niste nervid e otel

Eu in schimb lucrez in marketing..si uneori cand ma uit in ochii sefei mele imi vine sa fac crima . De altfel...domeniul foarte fain.

Apropo de sagetatori...chiar ma intrebam cum sunt. Eu nu am intalnit pana acum prea multe persoane sagetator, dar ma bucur sa aflu ca sunt persoane active. poate ma ma scoate si pe mine din monotonia mea. (mai nou fiind si mama singura, ma bazez pe micul meu strumf ca ma va scoate momentele grele)

25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Vad ca discutati si de zodii :)
Ce parere aveti de scorpiute! Eu am cunoscut numai ...poame :))
Sa fie toate asa oare? Nu pot sa cred asta!!
Se pare ca pana la urma papusica mea o sa fie scorpiuta! (programare cu 2 sapt inainte de DPN pt cezariana)

26+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput