Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
Mussica spune:
Ramonika sa stii ca nu mai departe de zilele trecute ma intrebam apropo de perioada la care ar trebui sa apara picaturi de lapte (sora mea a observat acest lucru prin sapt 16-17). Eu am ajuns la 25 si nici urma de vreo picatura. In schimb...sa te tii frate cum mi-au explodat sanii la propriu cu vreo 2-3 numere. Fostele sutiene sunt demult puse departe.
Si apropo de acest lucru..datorita faptului ca transformarea sanilor mei in unii uriasi a fost peste noapte si chiar din saptamana 6, deja am vergeturi peste tot . M-am dat de 2ori/zi cu sfintenie in primele 4 luni cu o crema de la Dr Ficher impotriva vergeturilor si acum sunt pe terapie cu ulei de masline.De cand am inceput cu ulei de masline am remarcat ca mi se usuca pielea (doar pe sani - in restul totul e brici)
Aveti vreo alta sugestie de creme care au functionat?
25 saptamani
miany75 spune:
shtephy sper ca miroase bine..
Mussica nu inteleg cum ti se usuca pielea de la uleiul de masline..eu numai din ala am folosit de la inceput...si so far ..so good..
miany
29+ DAVID ANDREI
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 shtephy sper ca miroase bine.. miany 29+ DAVID ANDREI |
Nu bine...ci tare bine
Maine are de lucru mama
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+
Mussica spune:
citat din mesajul lui miany75 shtephy sper ca miroase bine.. Mussica nu inteleg cum ti se usuca pielea de la uleiul de masline..eu numai din ala am folosit de la inceput...si so far ..so good.. miany 29+ DAVID ANDREI |
Miany intr-adevar in rest totul e perfect, doar ca pe sani poate ca e mult spus uscata (pt ca nu decojeste sau chestii de genul asta), ci mai degraba aspra la pipait cam 2-3 centrimetri in jurul mamelonului.
Poate e doar o perioada. Ulei de migdal ati incercat? Am auzit ca ar fi bun, dar din pacate si destul de scump.
25 saptamani
christinam spune:
Shtephy iti multumim din suflet ca ne-ai povestit de nastere; ziceai ca eu am fost curajoasa, dar eu zic ca nu se compara cu ce curaj iti trebuie pt nastere naturala dar cred ca pana la urma si sentimentul de implinire e alta. Daca te-ai dilatat asa bine la prima nastere, acum sigur va fi mult mai usor. Ce ma supara ca medicii umbresc bucuria dupa nastere cu magarii ca si cusutul fara anestezie ca lumea. Momentele acelea ar trebui sa nu fie deranjate de asa ceva, mai ales ca nu e nici o filozofie sa-ti faca injectii cu xilina pana nu mai simti. Poate de data asta nici nu va fi nevoie de epizio.
shtephy spune:
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=16014
Nu as vrea sa vad asa ceva la mine in casa si in special in camera copiilor.Ce idei au unii...
_
Mussica spune:
citat din mesajul lui shtephy http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=16014 Nu as vrea sa vad asa ceva la mine in casa si in special in camera copiilor.Ce idei au unii... _ Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+ |
Oh Doamne...ce face creativitatea din om. Brrrrrrrr
25 saptamani
shtephy spune:
Christinam curajoase suntem toate mamicile inca de cand ne hotaram sa avem un bebe,nu mai zic de fetele care se chinuie cu inseminari,pentru care am un respect deosebit si multe .
Cu cusutul ai dreptate,nu stiu de ce a trebuit sa fie asa de rau dar are noroc nenea doctor ca il iubesc si l-am iertat pentru asta.Nici nu sper sa scap fara epiziotomie ca nu prea am auzit sa se sara peste asta in RO ,dar nici nu ma sperie .
_
Mussica spune:
Shtephy multumesc pentru floricici . Eu fiind una din gravidutzele care s-au chinuit vreo 2 ani, pana intr-un final o inseminare si-a facut efectul si acum e pe punctul sa-mi aduca cea mai mare bucurie din viata mea.
25 saptamani
Lumi_Richard spune:
Tocmai ne-am uitat la nasteri pe BabyCenter.Toate tipurile: cu epi, normala si cezariana...apoi discutam despre fiecare.
Inainte sa continui, vreau sa va spun ca in Dec-Ian am avut niste probleme de sanatate ( voma-diaree si dureri abdominale insuportabile), s-a presupus ca as avea sindrom carcinoid...etc...nu am aflat nici pana acum ce a fost, e bine ca a trecut.... Am ajuns la urgente de 5 ori, de fiecare data noaptea, si mai si trebuia sa astept pe acolo( bine, eu stateam numai la baie, efectuand operatiunile de descarcare a stomacului pe toate iesirile). Japonezii sunt foarte metodici, inceti, respecta procedurile....eu, in culmea durerilor...de fiecare data incercam sa-mi pastrez calmul, doar ca eram mult prea chinuita sa si reusesc cand ii vedeam asa bolanzi!!! Si s-a intamplat sa ma cam ratoiesc la doctori, asistente (Richard zice ca am tipat la ei si ii era frica ca voi face si mai urat de atat)...aia se uitau speriati la Richard, si il rugau sa ma linisteasca...Eu spuneam intr-una ca mor....De atunci, iubitul meu a ajuns la o concluzie: relatia eu-durere = incompatibilitate absoluta
Ca sa scurtez povestea....Ideea lui Richard- toate cele 3 variante sunt cam...nepotrivite pt mine...ca sa nu urlu la doctori si asistente, sa nu imping cand nu trebuie, trebuiesc adormita, scos copilul, pus langa mine, apoi pot sa ma trezeasca!
Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard