Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*
Raspunsuri - Pagina 24
rivali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
eu lui andrei i-am dat septilin...si imuno baby..vom vedea ce emrge la bebelusi...ce zice pediatra Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
lui Vlad i-am dat echinaceea si septilin, la pitic nu stiu ce sa-i dau, o sa intreb pediatrul dar nu stiu de ce el nu prea vrea sa recomande d'astea
Poze
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali Buna dimineata! Luana, Dragos![]() Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
multumim , multumim.

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragostea mea
petrean spune:
pediatra mea merge f mult pe "naturist"..si pe varianta..cat e posibil fara antibiotice...si pt asta o ador...![]()
provista..le coci..le pui in borcan..si se pune zeama aia a lor..cu otet...si niste ulei..caut reteta si ti-o scriu dc vrei..primul an in care am pus nu mi-au stat..anul trercut au fost super ok
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
petrean spune:
fac eu capitol nou?ma bag acum
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Povestea noastra
provista spune:
| citat din mesajul lui petrean pediatra mea merge f mult pe "naturist"..si pe varianta..cat e posibil fara antibiotice...si pt asta o ador... provista..le coci..le pui in borcan..si se pune zeama aia a lor..cu otet...si niste ulei..caut reteta si ti-o scriu dc vrei..primul an in care am pus nu mi-au stat..anul trercut au fost super ok Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
da vreau reteta. suna interesant, decat sa ocupe loc in congelator....
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragostea mea
sirimie spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Era o discutie despre vigantol...eu stiu ca trebuie schimbat la 3 saptamani de la desfacere. sotul lucreaza in domeniul farmaceutic si toate farmacistele i-au spus acest lucru. m-a pus sa notez pe cutie data la care incep sa-i dau, sa tin minte si am notat in fiecare zi dupa ce i-am dat, ca sa fiu sigura ca nu ratez vreo zi. puteti sa incercati si asa, la mine a mers |
dar de ce? ce se intimpla dupa 3 saptamini?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sirimie
dar de ce? ce se intimpla dupa 3 saptamini? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
a postat cineva prospectul..scanat..pentru tine special..ca spuneai ca nu scrie in prospect ca expira la 20 zile
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Povestea noastra
Nicky09 spune:
Luana, Dragos 
Pisik-vacanzta placuta la mare, sa te bronzezi si pt mine, ca am stat numai la umbra cu Nicholas!
Nicholas are 4 luni si 3 saptamani si are 7 kg si 66 cm.
Eu am facut doar zacusca pt toaman nu pt iarna...nu cred ca rezista pana atunci...dar nu imi mai trebuie sa fac asa cantitati, am muncit o multime, noroc ca mi-a fost sotul acasa sa il tina pe Nicholas.
Imi spune si mie cineva ce e cu Vigantolul asta ddespre care se tot discuta atat? E cumva vitamina d ce se da pana la un an? Multumesc
Mama de
... fluturas...Nicholas...