Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*
Raspunsuri - Pagina 23
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali si eu trebuie sa-i fac ceva lui Vlad, noi mergem cu bronchovaxom dar este pentru infectii bacteriene nu protejeaza si de virale. Sapt trecuta Stefan a scapat de mucisori doar cu aerosoli. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
eu lui andrei i-am dat septilin...si imuno baby..vom vedea ce emrge la bebelusi...ce zice pediatra
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
provista spune:
Karina26 multumim de urari

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
suc de rosii, zarzavat pt ciorba, rosii in bulion, castraveti bulgaresti si murati. Te-am convins???? ![]() www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
eu am pus peste tine..si vinete murate si ardei copti

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Povestea noastra
petrean spune:
| citat din mesajul lui anamariame Buna seara, Denisamada, nu se vad pozele. Aris, mai da cateva detalii ca e interesant Cand vreti sa faceti urmatoarea comanda de hainute? Ca parca parca m-as baga si eu de data asta. Sa va zic ca trece acusi luna de cand am ales ce vreau si tin in bara deschise paginile ca sa comand? ![]() Anyway, m-am distrat copios citindu-va parerile si experientele despre decalotare. Bebelusii vostri plang la straini? Ca mie Eva mi-a facut azi un show, nu va mai zic detalii ca o sa spuneti ca-s mama denaturata ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
catalin al meu..numai dc se uita cineva altfel la el...se pune pe urlete..si apoi brusc rade la mine...e mult mai mamos decat era andrei
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Povestea noastra
provista spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui petrean
eu am pus peste tine..si vinete murate si ardei copti ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
cum adica vinete murate?. vreu si eu reteta
eu am pus doar vinete coapte si ardei copti. totul la plita afara la foc. restul urmeaza
Dragos (28.02.2009)dragostea mea
petrean spune:
Luana
Dragos
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Povestea noastra
petrean spune:
provista, sunt vinete coapte..dar puse la borcan..nu in congelator
e o reteta dintr-un praktic...vechi:)
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Povestea noastra
provista spune:
| citat din mesajul lui petrean provista, sunt vinete coapte..dar puse la borcan..nu in congelator Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
multumim de urari
mai lamureste-ma: le coci si le pui pur si simplu intr-un borcan? nu se strica?
Dragos (28.02.2009)dragostea mea

Eva Maria (23 aprilie 2009)