Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*
Raspunsuri - Pagina 20
dyana27 spune:
m-am uitat la penalty-uri la dinamo si mi-a pierit somnu'

ca m-am emotionat; ce mi-o fi trebuit?????? de fapt, mi-a trebuit ca ma doare fooooooooarte tare spatele si nu-mi gasesc nici o pozitie sa stau in pat

; pot sa dorm in fund????? macar sa ma doara noada mai tare ca sa uit de umeri si ceafa

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
magdyi2001 spune:
Deunazi imi se plangea ca are de ingrijit 4 generatii.Mi-a spus asta odata dupa ce mi-a adus piticul acasa, caci o rugasem sa stea cu el vreo doua ore sa pot si eu sa fac curat. Si cand vine imi spune: "Oma(bunica) are de ingrijit 4 generatii", adica taica-su care are 100 de ani, barbata-su (care e al ei de fapt), pe noi (ca parca ne-ar tine in brate) si pe nepoti. Pe Gabriel il ia odata pe sapt si atunci i se pare mult.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri
aris26 spune:
dyana - aa stai mama ca si la noi a mai crapat de a dat un pic de sange
i-am dat cu bepantene...sper ca e bine. treaba nu e inca terminata dar am facut nishte progrese incredibile. incearca in apa dupa ce a stat bine la inmuiat macar 20min. sau sa tzi cu un colt de scutec de finet ca sa nu alunece![]()

25 martie 2009
novus spune:
Darius Andrei, Adrian , Bianca Stephanie 
Lysbeth, Saby, Cativ, Joanna 
eu ca si Kea nu mai stiu exact ce sarbatoriti dar am simtit miros de bere si parca sampanie 

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
magdyi2001 spune:
Aris stai linistita ca nu ma supar. Cica e mai bine asa fara "fes" pe cap, sta mai mult la aer![]()
![]()
![]()
Magdy,
de
aris26 spune:
magdy - de aia sunt soacrele pe lume...ce sa facem
olga - hmm..nu stiu. la doctorita de familie sunt trecute? cu codul si data? ma gandesc ca ar putea sa il refaca pediatra.
eu ma duc sa pregatesc biberoanele si ma bag in pat. ca iar ma prinde ora 1 treaza

25 martie 2009
magdyi2001 spune:
Vad ca nu sunt singura care are probleme cu socrii. Mai e si Diana pe aici

. Sau ma insel?![]()
Magdy,
de
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka David are 4 luni si jumatate si poarta haine (in special bodyurile) de 12 luni. Are 9 kg si...intr-adevar al meu creste repede, dar e hranit cu laptic de-al meu (si nu mananc drojdie Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
esti totala !!!!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Deunazi imi se plangea ca are de ingrijit 4 generatii.Mi-a spus asta odata dupa ce mi-a adus piticul acasa, caci o rugasem sa stea cu el vreo doua ore sa pot si eu sa fac curat. Si cand vine imi spune: "Oma(bunica) are de ingrijit 4 generatii", adica taica-su care are 100 de ani, barbata-su (care e al ei de fapt), pe noi (ca parca ne-ar tine in brate) si pe nepoti. Pe Gabriel il ia odata pe sapt si atunci i se pare mult. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri |
aoleu taci din gura si nu-ti dori altceva... ca poate regreti dupa aia; eu stau toata ziua cu spaima in suflet ca-mi vin cand imi e lumea mai draga si de obicei il enerveaza pe asta micu' de-i ies ochii din cap, si eu ma jelesc 3 ore dupa aia

; si efectiv orice le-as zice nu pricep si buna!!!!!!!!! cum e putin marait il irita si mai tare, il trag de manute, de picioruse, se miorlaie la el si-l intarat cum pot ei mai bine

; stiu ca-l iubesc tare mult.... dar..........ai mei parinti cum pot sa priceapa??? mutzu e absolut extaziat cand vin ai mei, si-i vede mult mai rar; si n-am treaba. mi-l ia mama dimineatza la ei in pat si dorm ca o lady, ca mutzu nu zice nici pas... ba da, chiuie in disperare de ras si fericire

; si nu poti sa zici, ca tot acu 30 de ani au crescut si ei copii... da' uite ca se poate; din pacate ei sunt departe, si doar socrii ii am in bucuresti... dar nu se pune problema sa-mi ingrijeasca copilu'..... vreodata

(hai, poate lu' socra'miu i-l dau, dar soacra'mea nu ramane singura cu copilu' orice s-a intampla... e total pe langa... daca are mutzu 5 luni si ea l-a luat de 2 ori catev secunde in brate... si alea in urletele copilului

)diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate