Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*
Raspunsuri - Pagina 19
Kea spune:
Ana, da, si al meu face asta mai nou, dar stiu ca mi-a citit mama la un moment dat dintr-o carte ca e normal pe la varsta asta (sau de pe la 6 luni?
). La noi de ex, a venit socrul si nu-l vazuse de mult timp. Se uita la mine cu ochii inlacrimati si nu stia daca sa inceapa sa planga sau nu. Apoi sambata am fost la socrii si era numai soacra si o vecina. Asa s-au entuziasmat ca am venit cu copilul (n-am mai fost o perioada pe acolo), au vorbit cumva mai tare si mai pitigaiat, ca a tras copilul meu o tura de plans de nu stiam ce sa-i mai facem, a adormit la un moment dat, dar ofta in somn.
Am zis ca iar nu mai calc pe acolo o vreme.
Alaltaieri in schimb am fost cu el intr-un parculet mic mic. Erau trei fetite intre 6 si 8 ani, care cand m-au vazut cu bebe au venit repede la noi. Atata l-a mangaiat, pipait, studiat si el nu zicea nimic. Ori pt ca "stia" ca sunt copii, ori pt ca era in spatiu deschis. Nepoata-mea urla ca din gura de sarpe cand venea cineva la noi acasa, dar afara puteau sa se intalneasca cu oricine, nu avea treaba. A, spuneam ca poate stia ca-s copii, caci atunci cu socrul, a venit si nepotica si la ea radea, numai la socru-meu vroia sa planga.
5 luni
magdyi2001 spune:
Am reusit si eu sa va prind din urma.
Simona, piticului meu nu i-a trebuit mult pana a ajuns in pozitia aia. S-a impins in scaunel si hop a fost cu piciorusele afara din tarc. face asa ori de cate ori nu-i mai convine acolo.
Aris esti bestiala!!! Eu sunt casatorita de 4 ani si crede-ma ca am studiat si eu "problema" cu atentie numai ca fiu-miu m-a bagat in ceata ca el are piele si seniorul nu 
.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri
aris26 spune:
cele mai corecte masuri la haine mi se par cele in centimetrii. te uiti vezi 68 stii daca intra sau nu copilul...desii.... uite david e cat al meu de lung dar nu cred ca poarta acelash numar![]()

25 martie 2009
dyana27 spune:
da da da, exact asa face si-al meu; cand i se pune pata pe cineva 9de obicei pe socrii mei care-l irita la culme

) se pune pe jelit nene; si are oameni la care rade instant, nici nu trebuie sa-l bage in seama; da' si cand nu-i place cineva, sa vezi cum ii cade buza si tasnesc lacrimile... si baga sirena de ma stie tot cartieru''''

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
magdyi2001 spune:
Si piticul meu plange la persoane straine. Mai nou acu si la soacra-mea si socru-miu.Si astia se bosumfla ca draga doamne nu-i cunoaste copilul. Pai cum sa-i cunoasca daca nu dau pe la noi, si stau numai doua case mai incolo.

Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Decalotarea Si eu am tras usor-usor la fiecare baita. Dupa 2 luni s-a decalotat complet, m-am si speriat, nu stiam ca "aia" dinauntru e asa mare Noapte buna! |
da, e smegma care se strange; si la mutzu se vede usor stransa, cica e normal

si nu iese pana nu decalotam

; cand va aud ce usor ati decalotat voi ma urc pe pereti; ca eu i-am tras in fiecare zi, uneori i-am crapat pielicica pana la sange (ca asa e la fimoza asta nenorocita

)... si degeaba; abia s-a facut o gaurica de vreo 2-3 mm

; tot la putzolog ajungem sigur, ca nici igienic nu e sa se stranga toate depunerile alea acolo, fara posibilitate de scoatere
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
aris26 spune:
kea - sigur stiu ca sunt copii. al meu este topit dupa orice copil. e in stare sa sara din brate ca sa se duca la ei....bine face asta si la orice caine maidanez![]()
magdy - eh, vezi! dezavantajele circumciziei
glumesc..sa nu te superi

25 martie 2009
novus spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 ia priviti va rog filmuletele noi ale lui tudor! sa vedeti ce atlet am.. si mai intreb o data..este singurul care a mers ca un catelus si acum mai noi..da sa se ridice in picioruse..dar mai are.. ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |

moaamaaa ce stiti sa faceti !!!noi mai avem pana la din astea
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Va invit sa vedeti shedintzaPhoto neprofesionista facuta de tac'su ieri. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 4luni |

Pozele din profil sunt 

totale !!!!!Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Nicky09 spune:
Despre hainute si eu am aceeasi parere cu Aris-centimetrii scrisi pe eticheta sunt mai buni decat numarul lunilor. Insa despre cumparatul online...nu se potriveste cu gusturile mele si cu mine in general: eu daca nu ating si nu strang materialul intre degete sa il vad eu sa il simt si sa ma conving ca e bun calitativ si ca marime, nu cumpar nici pt mine nici pt altcineva. Am facut-o o data aici in torino si dupa ce ca am asteptat mai mult de o luna comanda....am fost si foarte dezamagita .Radeam cu sotul meu de hainele pe care le-am luat si mai radem si acum...eeeee beeee..avem haine de la bonprix....
Ma bucur ca azi am fost si eu printre voi si v-am dat de discutat cu decalotarea asta...eu am sa incerc sa fac la fiecare baitza cate un progres..aca reusesc bine daca nu....ramane e vazut.
Acum va pup mamici si bebei si va doresc noapte buna si linistita din partea mea si a lui Nicholas....

Mama de
... fluturas...Nicholas...

Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09