Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dyana - da. ori am avut noroc ori am fost eu f determinata sa scap o data de nebunia decalotarii. asa timid o mai trageam eu cat sa-l spal dar nu fortam ca imi era mila. cand am vazut intr-o seara ca in apa nu zice nici car, am pulsat un pic si in vreo 5 zile gata se vede capul.

ilinca - sigur a verificat veterinarul. sa nu ma bata pisigri, dar eu stiam ca la caini e cam grav ca cica nu fac pipi bine si pot face nu stiu ce la rinichi. eu ii verificam pe ai mei de oo, fimoza si hernie ombilicala.

pisigri - ei uite ca ma pocnit pudicitatea aici in public...ca doar vorbesc despre bijuteriile lu' fi-miu. dar hai mah fetelor ca nu va cred ca nu ati vazut cum apare "dansa" dintre pielicica aia. inteleg ca suntem noi de 10 ani impreuna, dar chiar sunt singura care a studiat-o asa...la rece???

aaa pisigri chiar...apropos de hernie. puiutul meu de 50kgare hernie. ce se poate intampla daca nu il duc sa-l operez? acum are 2 ani jumate. cand era mic nu era f grav si am tras sperantza sa se retraga singura si de la 6 luni nu am gasit nici un medic vet pe care sa il urasc suficient incat sa ii fac cunoshtintza cu micutzul mancator de oameni.....e rau rau de tot cu strainii si bland ca un vitzel cu noi. daca il vedeti cat de delicat il pupa pe bebe...

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara,Denisamada, nu se vad pozele. Aris, mai da cateva detalii ca e interesant , oricum sunt total in ceata...Cand vreti sa faceti urmatoarea comanda de hainute? Ca parca parca m-as baga si eu de data asta. Sa va zic ca trece acusi luna de cand am ales ce vreau si tin in bara deschise paginile ca sa comand? Anyway, m-am distrat copios citindu-va parerile si experientele despre decalotare.Bebelusii vostri plang la straini? Ca mie Eva mi-a facut azi un show, nu va mai zic detalii ca o sa spuneti ca-s mama denaturata Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

olga - nu ma pricep deloc dar sigur e bine sa mergi la doctor maine. poate totusi trebuie operat mai repede...nu stiu.oricum unlui David

25 martie 2009

Mergi la inceput

mah ce shmechere sunteti voi mamele de fete! lasa ca va vad eu la pubertate...sa nu mai zic ca poate faceti un baiat peste cativa ani sa vedeti ce va fac eu voua

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna seara,

Denisamada, nu se vad pozele. Aris, mai da cateva detalii ca e interesant , oricum sunt total in ceata...
Cand vreti sa faceti urmatoarea comanda de hainute? Ca parca parca m-as baga si eu de data asta. Sa va zic ca trece acusi luna de cand am ales ce vreau si tin in bara deschise paginile ca sa comand?
Anyway, m-am distrat copios citindu-va parerile si experientele despre decalotare.
Bebelusii vostri plang la straini? Ca mie Eva mi-a facut azi un show, nu va mai zic detalii ca o sa spuneti ca-s mama denaturata

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

lysbeth, al meu mananca mai putin, dar nu mai des, tot la 4 ore i se face foame, azi la un moment dat chiar la 5. Eu nu pricep, il mai urmaresc cateva zile si vad, poate intreb doctorul, desi copilul e vioi ca totdeaua.

joanna, multi ani fericiti impreuna!

5 luni

Mergi la inceput

ana-maria - da, dar nu mereu si nu la toata lumea. dar se intampla cateodata doar cand vede un om sa isi intoaqrca buza pe dos si sa se puna pe plans cu lacrimi

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ayla si eu am vrut sa te intreb cum te simti. L-a mine s-a dat peste cap cu totul, pana in sarcina venea fix la 25 de zile, acum mi-a venit prima data, a doua oara dupa 15 zile si acum au trecut 30 de zile si eu il tot astept. E cazul sa merg la gineco? Ma streseaza sa-l car pe keutu dupa mine pe acolo.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hainute:
Io nu prea am ochi pt dimensiuni. Tot ce am luat a fost 6-9 luni si acum ii sunt bune (ba chiar o salopeta ii e mica). Concluzia mea e ca depinde de firma.

Decalotarea
Si eu am tras usor-usor la fiecare baita. Dupa 2 luni s-a decalotat complet, m-am si speriat, nu stiam ca "aia" dinauntru e asa mare . Acum ii fac cam o data pe saptamana. Aaaa, si a iesit o gramada de jeguletz alb cand "s-a deschis floarea".

Kea din pacate nu sunt asa intalnicioasa din lipsa de autovehicul personal. Da' berea o dau pt intentie.

Leeloo io zic ca virusul a intrat pe geam, ca sa-l impacam si pe Alin. micul atlet si sanatate multa!

si pt David de Olishka, speram sa nu fie nimic grav.

Noapte buna!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

daca nu are nici un semn de boala eu zic sa te linishteshti. al meu a avut zeci de momente de genul asta...cateva zile imi lasa si jumatate de biberon si alte zile in care faceam 200ml si mai cerea asa ca ii mai dadeam 60-90..de ma speriase. probabil asa cresc ei in hopuri

Citat:
citat din mesajul lui Kea

lysbeth, al meu mananca mai putin, dar nu mai des, tot la 4 ore i se face foame, azi la un moment dat chiar la 5. Eu nu pricep, il mai urmaresc cateva zile si vad, poate intreb doctorul, desi copilul e vioi ca totdeaua.

joanna, multi ani fericiti impreuna!

Keutu cheliutu 5 luni

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Gata, se termina si meciul, toata lumea de pe scara fericita, sotul asemenea, desi nu-i dinamovist, ma duc si eu la culcare! Noapte buna mamici!

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput