Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*
Raspunsuri - Pagina 17
lysbeth spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 sa inteleg ca mai toti copii acum fac baie si numai al meu doarme??? banuiam eu ![]() 25 martie 2009 |
Al nostru a facut baie pe la 7 jumate si a adormit pe la 8. Da am fost ocupati cu bericile, vinisorul, tortuletul si alte nebunii

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
pisigri spune:
Iar am avut o ziii...
Care a culminat cu adormitul de seara. Cind era obosita si atipea, si imediat incepea sa scinceasca. Si a tinut-o intr-o chinuiala de-asta un ceas jumate. Incepusem sa ma rog sa se apuce de urlat serios, ca macar dupa ala oboseste de tot si adoarme
In rest nu avem noutati. Aveam de trimis linku ala cu hainute la cineva dar am uitat la cine...asa ca "Cineva" sa il mai ceara o data daca nu l-a primit de la alta fata...
Nu, nu toti ghioceii au ochi albastri. 

Alte noutati nu am. V-as intreba daca nu stiti pe cineva caruia sa-i trebuiasca un pui de ciine pe la vreo casa, da sinteti cam departe. Ma scot la pensie potaitzele astea aruncate la mine sub geam, si acuma ca m-am uitat mai bine la ele, nici 6 saptamini nu cred ca au. Abia limpaie niste iaurt cu piine si ce le-am mai dat eu acolo, sint cracanate si inca au coditele alea tinute in sus, groase tare la baza...cine a avut pui de catei stie ce zic aici.
Aris, o sa zici ca am ceva cu tine
da sa stii ca nu-i asa. M-ai bagat in ceata cu explicatiile tale cu decalotarea...la adulti
. Nu e de ajuns ca aveam o dilema cu circumcizia, acu mai am una
. Totusi parca e prea de tot sa intreb, o sa gugalesc niste poze
poate ma lamuresc![]()
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
Sunt un pic speriata: lui David i-a curs din ochisorul bolnavior un firicel de sange. Mamicile care aveti bebei cu probleme la ochisor (canal lacrimal infundat) vi s-a intamplat asa ceva?
Denisamada nici eu nu vad pozele.
Lysbeth chiar acum povesteam cu Cristi ca trebuie sa-i luam alte bodyuri. Cele de 12 lun i nu-i mai vin (dar cred ca au mai intrat si la apa
)
Olga, mamica lui David iepurasul 

Floric spune:
| citat din mesajul lui dyana27 PISIGRI nu ma speria.... ca eu chiar voiam sa cumpar body-uri din alea cu mos de 6-9 luni.. si ma bazam sa ma tina ![]() ![]() ; pai acu' ce sa ma fac??????????? ca nu mai stiu cum si ce sa comand![]() ![]() ; fetele care ati luat hainute 6-9 luni de pe site, ziceti-mi si mie.. sunt bune ca marime?????? se incadreaza??? sau la folosesc o luna?????( a devarat ca suntem decalate si cu 2 luni![]() ![]() ... al meu e mai mic cu o luna decat pisilincuta... eu stiu???? cate kg are pisilinca acuma de-i sunt bune???diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
eu am luat body si salopeta cu mos. Ma tem ca il voi imbraca in septembrie cu ele, de poza, ca pana la Craciun...nici pe un crac nu vor veni. Si body am luat pt 12 luni.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
mababei spune:
Seara buna!
Vlad
Darius Andrei
Adrian
Bianca Stephanie

Lysbeth
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiutii tai!
La cat mai multi si fericiti ani impreuna, mamicilor ce-si sarbatoresc aniversarea casatoriei:Lysbeth
si Joanna
Ilinca, mumoasa foc Sophiphica
!
Simina, sper sa vii cu vesti bune
!
Leeloo nazdravan puiutul tau
. Sa ai mare grija ca vad ca incearca sa se ridice deja in picioruse si sa nu-i vina vreo idee aflat la marginea patului. Ti-o spune Stan patzitu'
!
Dupa cum se prezinta pana in prezent si noi suntem candidati la fimoza
desi eu am tot tras de ea usurel inca din primele luni. Nu-i chiar inchis preputul, se decaloteaza cat o unghiutza dar a ramas "blocat" la dimensiunea asta de vreo 3 luni. Sper sa nu fie nevoie de chirurgie
!
Ayla, cum te mai simti? E mai bine cu burtica ta?
Gigelica, nu ti-am mai "auzit" glasciorul cam de multisor. Ne lipsesti! Vino la raport!
mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
Floric spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Floric, ce-ai pus pe iarna? Intreb si io de curiozitate, nu vreau sa-ti fur meseria, ca io n-am pus in viatza mea Va invit sa vedeti shedintzaPhoto neprofesionista facuta de tac'su ieri. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 4luni |
suc de rosii, zarzavat pt ciorba, rosii in bulion, castraveti bulgaresti si murati. Te-am convins????

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
dyana27 spune:
site hainute http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157619756452025/
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
mababei spune:
Fetelor care dati la masa de dimineata mar cu biscuite, ce fel de biscuiti folositi? Au gluten?
Si pana la urma cum e cu glutenul asta ( adica cu produsele ce contin gluten), cand e de introdus: dupa 6 luni, dupa 8, sau mai tarziu
Galushca( chiar n-a mai intrat de mult!) spunea ca mai nou se recomanda introducerea mai timpurie a glutenului, alergiile aparand cu cat e introdus mai tarziu ( sper sa-mi amintesc bine si sa nu bat campii cu gratie la ore tarzii de noapte
)
mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
Floric spune:
| citat din mesajul lui Nicky09 Vroiam sa va intreb despre preputul baieteilor ce stiti mamaicile in cauza? VOUA VI S-A SPUS CA TREBUIE SA IL AJUTATI SA SE DESCHIDA? Pe aici pediatrii mai toti recomanda acest lucru si eu il chinui pe bietul Nicholas la fiecare baita...vorba vine il chinui...ii deschid cate putin preputul dar el...pace ramane tot inchis. Mama de ... fluturas...Nicholas... |
Eu tot trag si trag dar nika. E fff putin deschis. Dupa 9 luni voi merge la un dr de putze.
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
mababei spune:
Eu tot trag si trag dar nika. E fff putin deschis. Dupa 9 luni voi merge la un dr de putze. www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog Poze Raru Raru, tziparul lui mami |

Deci la putzolog trebuie sa mergem! La clinica de putzologie!

Acuma chiar asa, unde e de mers: la chirurgul generalist sau la urolog??

... fluturas...Nicholas...