Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Nici noi nu facem baie, ca n-a venit tati... dar dormim.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

http://family.webshots.com/album/573594430vZMPrH?start=12

Vai fetelor, vad ca mai aveti si voi slabutele...pe noi nu ne intrece insa nimeni...nascuti cu 3,4kg....si avem 5,7kg.

Denisamada, ia uita-te si la al meu, ca mie mi se pare ca are fruntea, cam bombata....si nu vrea nene sa ia mai mult de 350gr pe luna de la 3 lunui.
Plecam la mare, cica aerul e cam rece la munte...asa ca am schimbat planul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pro - s-a trezit a mancat si acum urmeaza baia. il las pana se raceste apa ca sa oboseasca bina. in mod normal nu doarme la ora asta...dar nu stiu ce a fost cu el.

cu vazutul daca e inchis e simplu. daca ai studiat sotul pana aacum...cred ca ai facut-o daca nu se da pielea inapoi pana sa se vada capul atunci e decalotata(dar nu cred ca e asa..singuricanu prea are cum). sper ca v-am lamurit fara sa intru in amanunte prea de tot. eu am experienta de la catzei(la ei fimoza se considera defect pt ca se refuza un pui). daca vrei detalii mai clare iti explic pe pm...ca e prea de tot

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ma faceti cu nervii???!!! toti ghioceii au ochi albastrii???

fug la baie

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:

Nope. In skimb, am vazut o domnisoara frumoasa si foarte eleganta.

Ne-am pus si noi poze noi, sper sa va placa:
http://picasaweb.google.com/costinstroie/Adela#5374690637770425554

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Uh, m-am mai linistit; ce bine ca nu e "de olimpiada!" Eu n-am reusit sa intru pe linkul tau.
Aris, intr-adevar ca in atatia ani m-am lamurit ce "bazata" e doctoritza noastra de familie (e buna numa sa dea concedii medicale si retzete compensate
) dar stii tu expresia aia:"cand ti se baga o boaba de fasole in nas..."? Ce chestie, mie nu mi-a trecut prin cap vreodata sa-l verific pe Manole de fimoza...am fost numai atenta cand l-am luat sa aiba doo oo

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

e o adevarata polemica pe subiectul asta. eu am stat si m-am gandit cateva luni. pediatra recomanda sa decalotez ca altfel ajung la chirurg. pana la urma, dupa lupte seculare duse in sufletul meu, m-am pus pe treaba acum o saptamana si e aproape gata. bine ca am scapat de stresul asta. acum o fi bine o fi rau nu stiu...dar am ales si executat, nici nu mai vreau sa ma gandesc acum

iau arios ai reusit intr-o saptamanaaaaaaa???? aia da putza tare!!!!!!! noi ne chinuim de la o luna cu el si degeaba, abia reusesc sa-i mai crap cate putin pielicica... fimoza curata nu asa; are o pielita alba si tare, zici ca e zgarci nu alta; tot la "doftor" ajungem sa i-o cafteasca, asta e clar; si da, la tine poate era cum zicea bogdana, s-ar fi edcalotat singurica la un moment dat.. dar de ce sa stai cu o grija in plus..

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

nicky, mie mi s-a spus ca n-am voie sa umblu la el.

Fetele, sariti cu pareri, va rog.Keutu mananca de cateva zile foarte putin. Chiar cand sunt convinsa ca-i e foame, bea cu nesat vreo 70ml si apoi gata. Ma plimb cu el prin casa, am atarnat un urs de lustra ca-i place sa-l priveasca, asa ca ma asez sub lustra, cu copilul intr-o mana si biberobul in alta si asa ma bea vreo 60 max. Dar are si mese la care mananca numai 100. Normal la varsta asta ar trebui sa bea 200, dar el mereu a baut mai putin decat la carte, dar 140-170 tot bea. Mama ma zoreste cu diversificarea, nu stiu ce sa fac. S inca ceva, cand ragaie iese si laptic afara, asta tot mai de curand. Si acum sunt in mare dilema, nu stiu daca sa ma panichez sau ba, ca mie nu-mi trebuie mult.

Keutu cheliutu 5 luni

Kea, la noi a mers diversificarea. la 4 luni deja luase bestia doar 500d e grame intr-o luna. Manca putin rau si des, cam la 2 ore zbiera de foame. So, mi-a facut nitel curaj si am inceput diversificarea cu suculete de morcov cu mar, piersicute pasate, supita mai tarziu
Acum bea de ex un bibe de supa la pranz+laptic si doarme super fain
Noaptea se trezeste cel mult o data intre 8 si 7 dim

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Vad ca se dezbate problema hainutelor si a varstei ...si al meu Nicholas cantareste 7 kg si nu are inca 5 luni si ii pun deja hainute de 9 luni...Eu cred ca sunt facute si aiurea unele dintre ele ,dar ce e drept si bebe lusii se dezvolta prea mult in ultimii zece ani...cresc de parca ar avea drojdie...mai ales cei hraniti artificial.

Mama de ... fluturas...Nicholas...

David are 4 luni si jumatate si poarta haine (in special bodyurile) de 12 luni. Are 9 kg si...intr-adevar al meu creste repede, dar e hranit cu laptic de-al meu (si nu mananc drojdie ). Zilele trecute i-am luat o pereche de blugi 9-12 luni si ii sunt un pic mici. la lungime sunt ok, dar la burtica sunt cam mici

Olga, mamica lui David iepurasul

Olga, noi suntem socati ca Davidutu poarta hainute de 12 luni si nu mai mariIl declaram castigatorul oficial la categoria "Cel mai dolofan si pufos bb"Nu e chiar de sumo dar de judo tot mere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Fetele am nevoie urgenta de un sfat. Gazii mica s-a cam stricat la stomacel. A avut un pic gatul inflamat si dr ne-a dat Eurespal sirop, de atunci kk s-a mai modificat si de la 1 destul de tare pe zi a ajuns la doua mai moi. Nu ne-am impacientat prea tare, am crezut ca va trece dupa ce oprim siropelul dar n-a trecut din contra au ajuns la 3 si mai moi ca inainte. Dr a zis sa-i dau hydrasept si faina de orez. Nu prea am fost de acord cu faina de orez i-am dat hydrasept dar nici un efect, i-am facut si ceai de menta care doar a colorat kk nu a avut efect prea mare. Acu doua zile cand am fost la vaccin i-am spus Dr dar a zis ca daca e asa putin 3/zi si cantitati mici nu e probelema. Ideea e ca mie nu-mi place deloc chestia asta si deja suntem asa de 1 sapt. Dr noastra e in concediu asa ca Dr cea cu hydraseptul si cea de la vaccin mi s-au parut tare dezinteresate sau handicapate. Ce sa fac? ieri a acut de 4 ori ff putin de fiecare data dar destul de moale si cu niste firicele asa ca la salata de vinete nebatuta bine (doamne ce comparatie am gasit ). Si mi se pare ca a devenit un pic cam somnorici, si cam aeriana, asta dupa vaccin (acu doua zile). Un sfat plsss sau macar nr unei Dr competenta care sa ne consulte acasa (ca nu mai vreau sa alerg prrin policlinici) sau sa ne dea un sfat. Nu sunt adepta auto medicatiei dar cand Dr ca o handicapata rade la mine si nici macar nu incearca sa ma linisteasca si trateaza totul de parca eu as fi nebuna. Cred ca era geloasa ca am venit la ea numai de nevoie, medicul nostru curant find colega ei.Ce sa fac fetele?
Help !

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Pt astfel de situatii ni s-a recomandad smecta cu ceai de menta. O jumatate de pliculet la un bibe de 110 ml
La noi a mers

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Fetele voi ce parere aveti: 7kg si 65cm la aproape 6 luni e putin?
Si asta numai cu lapte matern.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Pai eu zic ca e normal... Atat avea fetita la 6 luni
Acum nush bestia mica cum o sa fie ca are 7,800 la 4 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput