Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*
Raspunsuri - Pagina 15
Ilinca_M. spune:
Nikoleta, ce mare pare in poza! Parca nici nu-i bebelush, parca-i...omuletz in toata firea!
Denisamada, lasa ca facem "grupul manechinelor de martie-aprilie", ca mai sunt si alte bebelushe "suple" si baietei mai trasi prin inel. Zicem ca ele-s gimnaste sau balerine (Sophiphi oricum baga niste contorsionari demne de Nadia Comaneci); Alexandros e inotator; Tudor e atlet; David e rugbist...ei, care ce sport mai practica?![]()
Azi a fost o zi horror, numai de-un urlet si-un plans, n-a pus geana pe geana de la 12 in conditiile in care in mod normal pana seara ea mai baga 2 ture de nani. In disperare de cauza i-am facut baitza la 19, apoi, desi dupa baie (singurul moment al zilei in care s-a distrat cu adevarat) a inceput iar cu harmalaia, i-am infipt o tzitzi in gura si am convins-o sa ia cina, apoi, incredibil, a adormit. Ma intreb cat o s-o tina?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
Ilinca_M. spune:
Vai de mine, Denisamada...ia intra la pozele noastre, vezi vreun semn de-ala la Sophiphi?! Capul nu-i e moale si nici la coaste nu vad absolut nimic deosebit, restul nu prea am inteles ce-ai zis...are frunte "olimpiana"?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
aris26 spune:
alina - uite numarul lui, vorbeste tu direct ca eu daca nu am negociat personal poate spun vreo prostie-0744582206-cristian
niky - da, eu personal trebuia sa se ocupe sotul dar dac ma bazam pe el facea baiatul 18ani. s-a deschis ushor,dar poate a fost al meu un caz fericit. mai e un pic de munca ca nu am vrut sa fortez...dar pana la 6 luni am scapat. nu vreau sa te sfatuiesc nici sa o faci nici sanu o faci....si asa mi-a fost greu sa decid pt mine.
maimutza mea a adormit
sa vezi ca ne prinde ora 12 prin casa. si mai nasol e ca nici nu pot sa zic ca ma bucur de somn mai mult dimineata pt ca vine pediatra destul de devreme
.
ilinca - inotatorii ar trebui sa fie mai robushti asa...dar asta al meu nu are nici 7kg si a sarit de 5luni. sunt fetite mai mici cu o luna care ne bat de departe. dar e clar ca suntem o adunatura pestritza si noi si copii nostri.
denisa - asa asa...bine ii zici tu. am impacat si capra si varza![]()
m-ai linistit si cu rahitismul...daca i-au iesit dintii deshi eu ii dau vit d din an in pashte ca sunt o mare vacutza uituca...e bine
25 martie 2009
aris26 spune:
hai mah ilinca acum nu pe bune tu inca mai iei de bun ceva din ce a spus desteapta aia de doctoritza??? ia linishteste-te tu si nu mai cauta tot felul de semne la fetita ta adorabila. maine mergi la pediatru si o sa te linishteshti. si daca are nishte calciu lipsa se rezolva. nu-i bai

25 martie 2009
aris26 spune:
sa inteleg ca mai toti copii acum fac baie si numai al meu doarme??? banuiam eu
25 martie 2009
provista spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina.n
superr!! ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
subscriu. tare de tot baiatul tau. bravos flacau mare ai.

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragostea mea
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Vai de mine, Denisamada...ia intra la pozele noastre, vezi vreun semn de-ala la Sophiphi?! Capul nu-i e moale si nici la coaste nu vad absolut nimic deosebit, restul nu prea am inteles ce-ai zis...are frunte "olimpiana"?! |
Nope. In skimb, am vazut o domnisoara frumoasa si foarte eleganta.

Ne-am pus si noi poze noi, sper sa va placa:
http://picasaweb.google.com/costinstroie/Adela#5374690637770425554
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
provista spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Nicky si la noi preputul e inchis, dar padiatrii de aici recomanda sa nu umblam la el. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri |
cum sa il caut si eu sa vad daca e inchis sau nu? sau apelez la metoda lui floric ?
magdy da ce-mi place da baiatul tau... mai ales ultima poza... s-a straduit pan a ajuns in pozitia aia?
provista spune:
| citat din mesajul lui aris26 sa inteleg ca mai toti copii acum fac baie si numai al meu doarme??? banuiam eu ![]() 25 martie 2009 |
inca nu facem baie .. dupa ora 21... dar nici nu dormim.
daca doarme acum urmatoarea runda de somn cam la ce ora e? si cam cat doarme acum?

Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
Nu l-am vazut facand asa...mai un pic si fugi dupa el prin casa 

Theodora ingeras dragalas.