Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*
Raspunsuri - Pagina 21
dyana27 spune:
oooooo, pai numai dupa baita lucram la putza, inainte nici nu are rost sa incerc.... si tot cu bepanten dam si noi, si nu aleneca, crede-ma... oricum am vazut ca nu prea-l deranjeaza ca-i crap eu pielicica, si el e super sensibil la durere

; de aia si am curaj sa-i trag, ca barbati'miu intoarce capu' cand vede ce-i facdiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
Gaza22 spune:
Seara buna fetele, am apucat sa citesc pe fuga ce ati mai palavragit. M-a distrat enorm discutia despre obiectul preios al baietilor si detaliile lui Aris.
Si gaza mea a inceput sa se uite urat la straini si cu ochii in lacrimi se uita la mine si parca ma roaga sa o salvez de cine stie ce nenorocire. E normal, tocmai am citit ca asa se intampla pe la 4-5 luni, cat de curand se va uita cu nencredere si la Dr la care pana acum a zambit. Abia pe la 6-7 luni va incepe sa inteleaga ca strainii nu ii fac rau si sa capete incredere si sa-si formeze preferinte.
Multumesc de sfaturi fetelor, am fost la farmacie si m-am dotat cu de toate, mai putin Biotics baby ca n-am gasit si am cautat in 3 farmacii. Nu mai stiu exact cine mi-a zis ca a folosit faina de orez, Dyana sau Denisamada. Vreau sa stiu si eu cum. Mi Dr asta a zis sa inlocuiesc o masura de lapte praf cu una de fina de orez. Tu cum faci ? aaa si inca ceva eu am luat o cutie de la Nestle de orez(bine ca e praf nu boabe) asta sa fie faina?
Pup si fug la nani
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem patru lunite
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Vad ca nu sunt singura care are probleme cu socrii. Mai e si Diana pe aici ![]() ![]() . Sau ma insel?Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri |

eu deja declansasem atacu''''' pana sa-ti dai tu seama
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
novus spune:
| citat din mesajul lui chatonel Intrai rapid sa va zic "INTILNEALA PLACUTA" si sa o pun pe Novus responsabila cu pozele Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
OK, SEFA !!!

Da atata stai in concediu ?? super

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Fetele voi ce parere aveti: 7kg si 65cm la aproape 6 luni e putin? Si asta numai cu lapte matern. ![]() ![]() Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri |
e numa' bine !!!
cam asa suntem si noi : 7.300 kg si 72 cm
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Gata l-am masurat. Fix 69 de cm Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
sigur ??? Alexandra imi iasa mie la masuratoare de 72 cm
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
magdyi2001 spune:
Diana - la mine e altceva, de fapt cam tot ca la tine, singura diferenta e ca ai mei sunt la 2500km departare si oricat mi-as stoarce creieriii nu gasesc o modalitate in care sa-i pot face intr-un fel fericiti si sa se bucure si ei alaturi de Gabriel caci il iubesc la nebunie. Pe cand astia de aici nu i-au cumparat nici macar o pereche de sosete, si au bani slava domnului.
De Pasti mi-a rupt sufletul

cand am vazut ca la ceilalti 3 nepoti le-a luat cate o geaca si la al meu NIMIC

. Am vrut sa ma iau de ei, dar m-a tinut maica-mea (ca era atunci la mine).
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri
novus spune:
| citat din mesajul lui denisamada Se tot vorbea despre semnele de rahitism, cele "clasice" si "palpabile" erau... craniotabesul (oase moi ale craniului dupa 3luni, cam cum erau la nou-nascut), frunte "olimpiana", fontanela marita, "margele" costale (proeminente condrocostale), sant submamar (la nivelul de insertie a diafragmei), torace evazat, "bratari" (date de ingrosarea extremitatii distale a radiusului), genu varus/valgus, intarzierea aparitiei dintishorilor... cam asta ar fi "de observat" Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
ma duc dupa DEX

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
sigur ??? Alexandra imi iasa mie la masuratoare de 72 cm Mami lui Alexandra (03.03.09) |
David are picioarele scurte - seamana cu taica-su

Olga, mamica lui David iepurasul

Izia, 23 mars 2009