Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*
Raspunsuri - Pagina 14
petrean spune:
acum incepe perioada virozelor respiratorii..si va tine..pana.....la cucurigu:)))
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
rivali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean acum incepe perioada virozelor respiratorii..si va tine..pana.....la cucurigu:))) Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
ufff cine stie cunoaste
noi saptamana trecuta am scapat de una stau si ma intreb cand va aparea urmatoarea.
imunizare...
Poze
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rivali
ufff cine stie cunoaste noi saptamana trecuta am scapat de una stau si ma intreb cand va aparea urmatoarea. imunizare... Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
si eu il am pe catalin cu laringita..si febra 39..la noi e obisnuinta...si sa ma tin de cand incepe andrei gradinita..am zis ca vom face ceva imunizare..ca altfel...
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
rivali spune:
si eu trebuie sa-i fac ceva lui Vlad, noi mergem cu bronchovaxom dar este pentru infectii bacteriene nu protejeaza si de virale.
Sapt trecuta Stefan a scapat de mucisori doar cu aerosoli.
Poze
Gaza22 spune:
Asa ca sa lamurim pe toata lumea si sa nu credeti ca am iesit cu Gazii bolnava in parc ca sa imbolnavim pe altii. Diagnosticul a fost: Discreta congestie faringiana, deci nici o treaba cu rosu in gat (chiar am intrebat Dr sa ne lamurim) si asta la noi s-a datorat intradevar aerului ff rece de la munte de la cota 1500. A trecut de 2 saptamani dupa 3 zile de siropel, dar ne-a ramas stomacelul sensibil. Asa ca imi pare rau Leeloo dar nu de la Gaza a luat Tudor virusul. Cine stie pe la ce gagici a mai umblat el.![]()
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem patru lunite
denisamada spune:
Iupiiiiiiiiii! Am reusit sa termin de citit din urma! 

Fetelor, m-ati terminat cu discutiile despre diversificare! Eu tot cu laptele meu combat... si ma mai mir ca acush face 5luni si abia a trecut de 5500g... I-am mai dat cereale pentru "potentare", sa vaz ce iese cand oi trage linie sa adun si sa pun pe grafic...
Voiam sa mai zic ceva... dar am uitat... 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Gaza22 spune:
Hai ca am inceput sa fac boacane, mi-am dat quote la propiul mesaj.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem patru lunite
denisamada spune:
So, mi-am adus aminte: dati-mi si mie linkul ala cu lucrusoare de bebe. Ca am ratat comasnda trecuta. Poate fac bine si sunt pe faza la asta. ![]()
Denisa-Madalina
fericita de
Nikoleta20 spune:
salutare fetele,
am pus poze pe picasa cu dintisorul in piscina...
mergem la cumparaturi sa intru mai tarziu sa va mai citesc din urma
poop
apropo,am implinit ieri 6luni....asa ca avem 6 luni si o zi si ...un dintisor...:D
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
denisamada spune:
Se tot vorbea despre semnele de rahitism, cele "clasice" si "palpabile" erau... craniotabesul (oase moi ale craniului dupa 3luni, cam cum erau la nou-nascut), frunte "olimpiana", fontanela marita, "margele" costale (proeminente condrocostale), sant submamar (la nivelul de insertie a diafragmei), torace evazat, "bratari" (date de ingrosarea extremitatii distale a radiusului), genu varus/valgus, intarzierea aparitiei dintishorilor... cam asta ar fi "de observat"
Denisa-Madalina
fericita de