Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*
Raspunsuri - Pagina 13
alina.n spune:
aris super pozele

cate poze iti face de 300ron?Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
petrean spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui aris26![]()
![]() 25 martie 2009 |
deci eu..ca le dau 5 picaturi...le dau 2500 unitati?sau cum sirimie?
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
Leeloo21 spune:
fugim si noi la plimbare..tudor are doar de ieri rosu in gatut..gaza mik are de o sapt..deci s-ar putea sa fie de la mik printesa..
dar nu condamnam pe nimeni:D
un virus a zis si dr ca este..acum realizez..dar alin k sa ma traga pe mine la raspundere a zis k e vina mea k am lasat geamul deschis..uff..el e ala dispe..
si tudor se pricepe la mate:D
hai va pup..eu ies in parc la roata mare..va asteptam!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Ce tare Nu l-am vazut facand asa...mai un pic si fugi dupa el prin casa ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
superr!!

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Fetele am nevoie urgenta de un sfat. Gazii mica s-a cam stricat la stomacel. A avut un pic gatul inflamat si dr ne-a dat Eurespal sirop, de atunci kk s-a mai modificat si de la 1 destul de tare pe zi a ajuns la doua mai moi. Nu ne-am impacientat prea tare, am crezut ca va trece dupa ce oprim siropelul dar n-a trecut din contra au ajuns la 3 si mai moi ca inainte. Dr a zis sa-i dau hydrasept si faina de orez. Nu prea am fost de acord cu faina de orez i-am dat hydrasept dar nici un efect, i-am facut si ceai de menta care doar a colorat kk nu a avut efect prea mare. |
Eu as folosi faina de orez. De fapt, este singurul "aliment" pe care i-l dau Adelei in afara de laptele meu... I s-a mai legat scaunul de cand primeste orez si are doar 1/zi. (avea cate 2-3-4)
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
rivali spune:
| Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui petrean
deci eu..ca le dau 5 picaturi...le dau 2500 unitati?sau cum sirimie? Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
ufff ... facem regula de trei simple? cine se pricepe la matematica?
Poze
Nicky09 spune:
Multumesc fetelor....concluzia: fac ce am facut si pana acum , coninuu sa ii trag cate putin pielicica si ce o fi o fi pana la 9 luni,sper sa nu ajungem la chirurg.
Aris-vrei sa spui ca i l-ai deschis tu?
OLISHKA-al tau e un gigant...9 kg mamma mia, si Nicholas e hranit exclusiv la san dar are doar 7 kg,scz pt intarziere, l-am pus la somn si la noi dureaza un pic pana sa adoarma.
Mama de
... fluturas...Nicholas...
petrean spune:
rivali..pai asteptam sa vedem cat a masurat sirimie![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 si eu zic ca e virus. faringitele nu se fac de la geamuri deschise...sper sa nu ma certe vreun medic de pe aici ca vorbesc prostii dar eu asa stiu |
Dar n-ar putea fi si o "faringita virala", ca sa impacam pe toata lumea? Si noi dormim cu geamurile deskise si Adelake nu a avut nika pana acum... sper nici sa nu aiba.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

E foarte bine sa stii lucrurile cu o asemenea exactitate.
Nu l-am vazut facand asa...mai un pic si fugi dupa el prin casa