Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Fetelor, BB3 simte prima bisectoare!!!

Adica..., doar glumesc cu voi, cum ma aplec cu el in brate catre patut, si unghiul dintre corpul lui si orizontala scade sub 45 grade, cum plange si urla ca ultima victima a copiilor abandonati... deci, stie unde este prima bisectoare . Stiu ca si ceilalti ghiocei o simt, doar ca voi nu v-ati "laudat" asa tehnic , eee, eeee, Ilinca.M?
[...]
Apropo, ati facut vreodata poze, manual, cap-coada? Eu da, intre 16-25 de ani, si inca ma mai minunez...

Si Adela se pricepe la mate!

Facut poze, cum nu... cu tata... acum am strans "aparatura" si zace prin garaj... Epigonii dau doar "download"...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Nicky si la noi preputul e inchis, dar padiatrii de aici recomanda sa nu umblam la el.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Kea eu nu stiu ce sa zic. Al meu papa san, iar acu in ultima luna nu a luat decat 310g .Am fost azi la vaccin si ne-am cantarit.Doctora cica sa trecem la diversificare.
Aici se incepe cu piure de morcov si cartof.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Acum e vara, trebuie mai putin vigantol pentru ca se asimileaza vitamina D la soare. Dar trebuie.

Necesarul de 400-800 UI/zi e pt conditiile de mediu din Ro, oricum cred ca nici una din noi nu tine bebelul la soare. Personal nu agreez varianta de administrare "stoc" a vit. D3, e de folosit doar cand nu poti colabora cu parintii, la fel... nu cred ca e cazul nostru.

2 picaturi de vigantol au 1000 UI.
vigantoletten poate avea mai putin, vigantoletten 500 are numai 500 UI

Hmm... Eu stiu ca se considera ca 1 picatura de vigantol are 400-500 UI, dar daca stii tu SIGUR ca 2 au 1000... E foarte bine sa stii lucrurile cu o asemenea exactitate.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Bianca Stèphanie
Vlad
Darius Andrei
Adrian
Lysbeth

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

LMA!! si de la noi

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

anca - si eu am facut poze cu tata cand eram copil. nu o sa uit niciodata magia momentului in care scufundam hartia in tavita cu solutie revelatoare....off ce dor imi e. dar acum cred ca nici nu se mai gasesc solutii ca aparatul de expunere,filtrele, tavitzele, aparatul de taiat.. le-ash avea

25 martie 2009

Mergi la inceput

Fetele voi ce parere aveti: 7kg si 65cm la aproape 6 luni e putin?
Si asta numai cu lapte matern.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

magdy si mie mi-a spus ca pot incepe, dar pe rand, intai morcov, apoi morcov cu cartof, apoi astea doua cu carne.

aris, cand se trezeste imediat il controlez, s-ar putea sa ai dreptate, nu ma gandisem, merci

eu sunt amortita toata (dupa jumate de ora dupa ce l-am culcat a inceput sa maraie si era mai sa se trezeasca, asa ca l-am pus pe perna si perna pe genunchi). Ma doare fundul, mi-a venit la un moment dat sa tusesc, ma doare capul de foame, dar copilul doarme frumos si neinvartit.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Era o discutie despre vigantol...eu stiu ca trebuie schimbat la 3 saptamani de la desfacere. sotul lucreaza in domeniul farmaceutic si toate farmacistele i-au spus acest lucru. m-a pus sa notez pe cutie data la care incep sa-i dau, sa tin minte si am notat in fiecare zi dupa ce i-am dat, ca sa fiu sigura ca nu ratez vreo zi. puteti sa incercati si asa, la mine a mers

Am de facut mancare, putintica ordine, niste rufe de calcat...Ce bine era saptamana trecuta cand stateam la mama, nu avem griji d-astea

Daca mai prin "liber", mai intru dar sa nu scrieti o mie de pagini intre timp

mami de Silvia Ioana

In legatura cu vigantol ca am vazut ca s-a discutat la cap trecut eu il schimb in fiecare luna si nu platesc nimic.
Fetelor cereti la medicul pediatru unde mergeti cu bebe reteta pt medicamente ce ii dati lui bb pt. ca multe sunt compensate de stat - de ex vigantol este gratuit.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Fug cu bb la plimbare ca ma dispera.Este marait foc.

Mergi la inceput