Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Vroiam sa va intreb despre preputul baieteilor ce stiti mamaicile in cauza? VOUA VI S-A SPUS CA TREBUIE SA IL AJUTATI SA SE DESCHIDA? Pe aici pediatrii mai toti recomanda acest lucru si eu il chinui pe bietul Nicholas la fiecare baita...vorba vine il chinui...ii deschid cate putin preputul dar el...pace ramane tot inchis.

Mama de ... fluturas...Nicholas...

Noua si dr pediatru si chirurgul ne-au spus sa nu umblam deocamdata.

Olga, mamica lui David iepurasul

si noua la fel . sa nu umblam deloc ca e posibil sa facem mai rau.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ia sa fi atenta daca nu cumva apare un dinte. si al meu a mancat prost vreo cateva zile si imediat dupa aia:...surpriza

Citat:
citat din mesajul lui Kea

nicky, mie mi s-a spus ca n-am voie sa umblu la el.

Fetele, sariti cu pareri, va rog.Keutu mananca de cateva zile foarte putin. Chiar cand sunt convinsa ca-i e foame, bea cu nesat vreo 70ml si apoi gata. Ma plimb cu el prin casa, am atarnat un urs de lustra ca-i place sa-l priveasca, asa ca ma asez sub lustra, cu copilul intr-o mana si biberobul in alta si asa ma bea vreo 60 max. Dar are si mese la care mananca numai 100. Normal la varsta asta ar trebui sa bea 200, dar el mereu a baut mai putin decat la carte, dar 140-170 tot bea. Mama ma zoreste cu diversificarea, nu stiu ce sa fac. S inca ceva, cand ragaie iese si laptic afara, asta tot mai de curand. Si acum sunt in mare dilema, nu stiu daca sa ma panichez sau ba, ca mie nu-mi trebuie mult.

Keutu cheliutu 5 luni

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olishka, ia un metru de-ala de croitorie si fa-i macar o estimare, chiar is curioasa. Cred ca are peste 70.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

e o adevarata polemica pe subiectul asta. eu am stat si m-am gandit cateva luni. pediatra recomanda sa decalotez ca altfel ajung la chirurg. pana la urma, dupa lupte seculare duse in sufletul meu, m-am pus pe treaba acum o saptamana si e aproape gata. bine ca am scapat de stresul asta. acum o fi bine o fi rau nu stiu...dar am ales si executat, nici nu mai vreau sa ma gandesc acum

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Vroiam sa va intreb despre preputul baieteilor ce stiti mamaicile in cauza? VOUA VI S-A SPUS CA TREBUIE SA IL AJUTATI SA SE DESCHIDA? Pe aici pediatrii mai toti recomanda acest lucru si eu il chinui pe bietul Nicholas la fiecare baita...vorba vine il chinui...ii deschid cate putin preputul dar el...pace ramane tot inchis.

Mama de ... fluturas...Nicholas...

Am inteles ca exista o crema care ajuta la decalotare dar la noi nu se gaseste.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Acum e vara, trebuie mai putin vigantol pentru ca se asimileaza vitamina D la soare. Dar trebuie.

Necesarul de 400-800 UI/zi e pt conditiile de mediu din Ro, oricum cred ca nici una din noi nu tine bebelul la soare. Personal nu agreez varianta de administrare "stoc" a vit. D3, e de folosit doar cand nu poti colabora cu parintii, la fel... nu cred ca e cazul nostru.

2 picaturi de vigantol au 1000 UI.
vigantoletten poate avea mai putin, vigantoletten 500 are numai 500 UI

Hmm... Eu stiu ca se considera ca 1 picatura de vigantol are 400-500 UI, dar daca stii tu SIGUR ca 2 au 1000... E foarte bine sa stii lucrurile cu o asemenea exactitate.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ghiciti ce: s-a trezit bestia! Urland si cu capul in cealalta directie de cum am pus-o. Deci a "dormit" cam 15 minute. Acum e langa mine in scoica cu gura pana la urechi.
E drept ca am baut o juma de ceasca de cafea hapt inainte s-o alaptez, ca am crezut ca asa "hiretica" e ca va refuza tzitzi pana la capat!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

si eu zic ca e virus. faringitele nu se fac de la geamuri deschise...sper sa nu ma certe vreun medic de pe aici ca vorbesc prostii dar eu asa stiu

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

kea sar eu repede sa te linistesc..si tudor mai are reprize de cateva mese la rand in care mananca f putin..cate 70-100ml..dar isi revine apoi si papa un bibe intreg si mai vrea..la noi e chiar mai ciudat ca ii dau deja 2 mese inlocuite..si nu prea stiu cat mananca..eu ii dau pana imi impinge lingura calumea si scoare tot din gurita..
eu zic sa nu te sperii..dar daca vezi k el chiar numai papa zile la rand decat asa putin..e bine sa-l cantaresti regulat..sa vezi daca stagneaza la greutate sau o ia in jos..abia atunci trebuie vorbit cu dr .. parerea mea..

multumesc de incurajari..scaun moale face ink..a avut unul azi chiar diaree..adik apos..uff..dar a papat si piure de laptic fara lactoza si laptic lichid din acelasi praf..si morcov si mucilagiu de orez..febra nu mai are..
intrebare..de unde stiu cand ii trece rosul in gat?

,ultumim si de aprecieri..tudor este atlet intradevar!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

da-i si cate un pliculet de biotics baby dimineata si seara. Banana amestecata cu mar copt , daca ai introdus la diversificare.
Rosu in gat dureaza 3-4 zile, si s-ar putea sa fie un virus luat de undeva nu de la geamul deschis

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

DENISAMADA sa fii fericita alaturi de familie!!!!

Acum daca tot ai revenit pe forum poate imi spui si mie ce reprez urmatoarele(analizele mele)[...]
Toate aceste valori sunt marcate in buletinul de analize , de aceea le-am scris.....este ceva de speriat sau nu????

Multumesc, Mariana!
Abia acum am intrat si incerc sa recuperez ce s-a scris (si s-a scris muuuuult). Presupun ca ti s-a raspuns intre timp, asa ca nu ma pierd in prea multe explicatii. Pe scurt: nu, nu e nimic de speriat. burtik!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Intrai rapid sa va zic "INTILNEALA PLACUTA" si sa o pun pe Novus responsabila cu pozele

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Eu disparusem ca se trezi bb si se puse pe niste urlete mama, mama...
Vazut Tudor de LEELOO.Bestial!!! AlMeu mai are pana il ajunge din urma

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput