Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*
Raspunsuri - Pagina 10
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicky09 Vroiam sa va intreb despre preputul baieteilor ce stiti mamaicile in cauza? VOUA VI S-A SPUS CA TREBUIE SA IL AJUTATI SA SE DESCHIDA? Pe aici pediatrii mai toti recomanda acest lucru si eu il chinui pe bietul Nicholas la fiecare baita...vorba vine il chinui...ii deschid cate putin preputul dar el...pace ramane tot inchis. Mama de ... fluturas...Nicholas... |
Noua si dr pediatru si chirurgul ne-au spus sa nu umblam deocamdata.
Olga, mamica lui David iepurasul

Gaza22 spune:
Ps. Gazii mica papa inca numai Nan.
hai sa va zic ceva tare, o sun acu iar pe Dr cu hidrasecu, ca ma mustra constiinta ca nu i-am dat si faina de orez. La care ea zice pai cine va zis de faina, doar hydrasec 2-3 zile. Eu zic pai ati spus o zi si dupaia sa va sun daca nu e bine, la care ea: aaa nu tratamentul se da 2-3 zile. Imi vine sa o impusc, i-am trantit tel in nas.
Am vazut la Leeloo ca i-a facut mucilagiu. In principiu stiu ce e, zeama ramasa de la orezul fiert, dar cat orez cat de groasa trebuie sa fie si cum o administrez?
Petrean ai PM
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem patru lunite
Gaza22 spune:
| citat din mesajul lui rivali ce a facut a luat virusul de la Tudor?! Incearca si tu cu biotics sau debridat ( astea ii dateau medicii lui Vlad). Trei scaune pe zi nu este foarte mult. De ce i-a dat Eurespal? Tusea? Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
Da tusea un pic si refuza biberonul, avea dificultati la inghitit, parea ca se ineca. Ne-a dat 5-7 zile de 3 ori pe zi. Acu eu zic ca e ok din pctul asta de vedere.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem patru lunite
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
eu la recomandarea pediatrului..nu am umblat deloc..si m-am convins ca e ok..vine vremea..cand se ...deschide singur...ca altfel..copilul are probleme..psihice..pe la 2 ani experimenteaza el singur..ce si cum Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 |
bogdana din pacate nu se decaloteaza la toti asa usor... si daca ajungi la 2 ani sa ti-l chinuie

... eu ii trag zdravan nu asa, ca are o usoara fimoza... si tare greu merge... oricum, pe la 9 luni se da verdictul... si se intervine daca e nevoie; eu nu-l las sa treaca de un an nedecalotat
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
rivali spune:
Am gasit o reteta de mucilagiu, eu nu am facut niciodata.
Mucilagiu de orez diaree :
La 1 si 1/2 L de apa se pune 1 cana de orez. Cand apa incepe sa fiarba se lasa focul mic si se continua fierberea 45-60 de minute, cu capac. Se trece orezul prin sita fina si se pune din nou la fiert, sa dea cateva clocote. Se poate pastra la rece maxim 24 de ore.
Poze
olishka spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Fetele am nevoie urgenta de un sfat. Gazii mica s-a cam stricat la stomacel. A avut un pic gatul inflamat si dr ne-a dat Eurespal sirop, de atunci kk s-a mai modificat si de la 1 destul de tare pe zi a ajuns la doua mai moi. Nu ne-am impacientat prea tare, am crezut ca va trece dupa ce oprim siropelul dar n-a trecut din contra au ajuns la 3 si mai moi ca inainte. Dr a zis sa-i dau hydrasept si faina de orez. Nu prea am fost de acord cu faina de orez i-am dat hydrasept dar nici un efect, i-am facut si ceai de menta care doar a colorat kk nu a avut efect prea mare. Acu doua zile cand am fost la vaccin i-am spus Dr dar a zis ca daca e asa putin 3/zi si cantitati mici nu e probelema. Ideea e ca mie nu-mi place deloc chestia asta si deja suntem asa de 1 sapt. Dr noastra e in concediu asa ca Dr cea cu hydraseptul si cea de la vaccin mi s-au parut tare dezinteresate sau handicapate. Ce sa fac? ieri a acut de 4 ori ff putin de fiecare data dar destul de moale si cu niste firicele asa ca la salata de vinete nebatuta bine (doamne ce comparatie am gasit ). Si mi se pare ca a devenit un pic cam somnorici, si cam aeriana, asta dupa vaccin (acu doua zile). Un sfat plsss sau macar nr unei Dr competenta care sa ne consulte acasa (ca nu mai vreau sa alerg prrin policlinici) sau sa ne dea un sfat. Nu sunt adepta auto medicatiei dar cand Dr ca o handicapata rade la mine si nici macar nu incearca sa ma linisteasca si trateaza totul de parca eu as fi nebuna. Cred ca era geloasa ca am venit la ea numai de nevoie, medicul nostru curant find colega ei.Ce sa fac fetele?Help ! Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite |
Offf si gaza mica este cu rosul in gat?
Nu stiu ce sfaturi sa va dau. David face mereu caca mai moale si nu am considerat ca ar fi vreo problema. Ti-as recomanda cu drag doctorita mea, dar nu vine la domiciliu.Sanatate multa

denisamada spune:
Bianca Stèphanie 
Vlad
Darius
Andrei
Adrian

Lysbeth

Vazut pozici profesioniste cu bebe frumos Alexis! 
M-am simtit si am mai sters din pozele de pe picasa, promit sa mai intreprind actiuni de curatare. 
Mai citesc din urma si revin cu comentarii. ![]()
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ilinca_M. spune:
Multumesc de aprecieri, tufete.
Petrean, da, are Sophiphi o frunte mai de iedutz dar asa aveam si eu cand eram bebe, am vazut in poze, si io chiar n-am avut nicio treaba cu rahitismu'. Da' ce, e mai bine sa aiba fruntea teshita?
Bine, maine mergem oricum la tanti asta care e cea mai buna din orash, ma lamuresc eu atunci.
Io tocmai am trecut prin niste figuri de-ale Sophiphicai de efectiv mi-am dat pumni in cap la propriu, sa elimin cumva energia negativa care ma bantuia
. De pe la 13.30 dadea semne ca i-ar prinde bine somnul de dupa-amiaza, se freca la ochi, sugea degetul...dar se vedea ca e in faza in care nu poate sa adoarma. Se foia, dadea din picioare ca o capritza, nu-i placea nici in pat, nici in bratze, nici pe umar...vorba aia, "nici pe jos, nici in carutza, nici pe cal nici in telegutza". Am incercat s-o ajut cu vreo doua portii de tzitzi...Urlete, racnete, roshit, dat din toate labutzele, am innebunit toti incercand s-o calmam cand pe rand cand deodata. De 10 minute: victorie!! Tot cu tzitzi a adormit pana la urma, in patul mare. Is zombie acum, imi vajaie capu'.
Gaza, 3 scaune pe zi nu mi se pare mult. Adica Sophiphi face intre 1 si 3, cateodata chiar 4 mai mici
pe zi.
Anca_Nicolae, da' vad ca tu ai trecut bine la "diversificare", vorba lui pisigri...ba vecinu', ba doftorele...
. Sa ne tii s pe noi la curent, sa urmarim foiletonul
.
L-am vazut si pe Tudor cu schemele lui, ce vanjos e...E genul ala "numa fibra", cum catalogam noi baietii "bunoci" in liceu
Olishka, David ce lungime are? Ca pare si lungan in poze. Scumpu' de el, e shefu' bebelusilor, Big Boss![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
olishka spune:
Ilinca spre rusinea mea nu stiu ce lungime are David, dar e mare
Lasa ca ne multumim noi si cu "Big Boss" daca nu putem sa fim numai fibra ![]()

... fluturas...Nicholas...
Vlad si