Puiuti de Randunici 2008!! (304)
Raspunsuri - Pagina 4
mihutza11 spune:
Clodute hai mami ca va obisnuiti! am vazut si eu copilasii dragalasi! sa iti traiasca!
in rest nu prea mai am timp de mai nimic.. am inceput sa mai fac neste treburi si cam greu si crenguta si Andra si casa.. dar va citesc macar..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
VioletaH spune:
Clodute, felicitari pentru printesa Karolina! Am vazut pozele, e induiosator. Si ce frumos doarme Patrick, scump de tot. Usor usor o sa va acomodati unii cu altii, acum sunt prea multe emotii.
Am citit mai in urma ca Ariel pleaca la Egipteni, superb!
Luny si Bubu fac si ele bagaje..Spor! Mi-e rau cand citesc cate carati dupa voi. Eu n-am luat dupa mine niciodata nici macar un sfert din ce luati voi pentru copii. De fapt in afara de haine, diapere, servetele, o cremuta de popou, ceva jucarele si cateva din snackurile lui preferate n-am luat niciodata. Bine...eu am si barbat care a fost in marina si a ramas cu "sechele" inclusiv la facut bagaj care tre sa fie cat mai minuscul . Dar stiti ca nu e rau, ai mai putin de despachetat/spalat/pus la loc la intoarcere, cand chiar nu mai ai chef sa vezi geamantanele. Inainte sa ma "dau pe brazda" eram d-aia de-si lua cu ea toata casa si cand veneam din deplasare ma durea capul uitandu-ma cate aveam de despachetat, ca sa nu mai spun ca niciodata nu foloseam nici jumate din ce era acolo, dar le luam asa "ca sa fie".
Clauclau succes cu decizia luata de a te reintoarce la job. Sunt sigura ca va fi bine, esti o norocoasa ca te poti baza pe mama ta, e un ajutor nepretuit!
MAi, astia vor sa ne vaccineze impotriva gripei porcine...nu stiu ce sa fac, vad ca e cam groasa treaba...Mihuta, Adriuta, voi ce decideti?
N-am citit din cap precedent, nu cred ca a nascut Sovi, nu? Tinem pumnii Soviiiii!
Eu sunt bine, burta creste, ceva greturi cand si cand. Am manca intr-una, numai cand mananc nu mi-e greata deloc. Daca la prima sarcina preferam lapte cu biscuiti si mai si dadeam la boboti, acum as manca ORICE, ORICAT, ORICAD! Soatza s-a speriat! A visat ca mi-am dublat greutatea hahaha. Eu cred ca e si de la faptul ca inca il alaptez pe Sean, deci practic eu trebuie sa hranesc acum 3 persoane!!!
Vio 10s+ (17 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)
luny spune:
vio misto sa mergi light in concedii...dar na...la noi nu se potriveste, mai ales cand e cam pe low bugetul, si prefer sa am de acasa multe din cate-mi trebuie in caz de Doamne feri!...spor la hranit 3 persone, si eu la fel am fost in sarcina, am bagat in mine cat ptr o armata, nu stiu cum nu m-am triplat la greutate
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
blankar spune:
salutti!
luni e marea intalnire cu Marc!
Clodute sa stii ca si mie mi-e groaza de reactia lui
Eric ,sigur o sa fie gelos
pana la urma se obisnuiesc ei ca nu sunt singuri
am pregatit landoul intr-o camera si i-am explicat
ca acolo o sa stea bebe Marc
in fiecare dimineata merge la landou si se urca in el
si spune:bebe,bebe
nu stiu ce e in caputul lui dar tare drag mi-e de el
e o dulcica Karolina ,sa va traiasca!
AMR 3 ZILE
ramo_cata spune:
bubu mda mare noroc pe tine ca stefi are fratior..cat despre bagajel..hmm te cred de-abia am avut eu loc si am doar un cochil dar tu cu doi..la fel am luat si eu detergent de vase ,buretel,detergent manual dar nu l-am folosit,periuta de biberoane,servetele,hartie igienica,sapunele,samponele,geluri de dush...etc...e super cana de fiert apa..am avut si eu ,am cumparat-o din selgross 30 ron ,nu-i de firma dar e buna ,o folosesc pe fiecare seara cand ii pregatesc bibele lui andru....dvd player pt masina am si eu ..e super misto dar eu il folosesc ca sa-l veghez pe andru din camera lui atunci cand doarme
luny spor la bagajel...
blankar
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Am vazut bebelina Karolina dulce tare ! Sa-ti traiasca mami si sa fie sanatoasa!
Blankar pentru ca noi plecam in week end , eu scot de acum agitatele pentru inalnirea de luni cu Marc ! Nastere usoara si bebe sanatos si frumos!
Bubu vacanta placuta, fara bolesnite, vreme frumoasa si sa faceti multe poze !
Ramo musai sa-mi explici cum folosesti DVDul la supraveghere Trebuie sa fie alta inventie geniala asta
Vio ma bucur sa citesc ceva despre tine si mai ales de bine M-ai terminat cu bagajelul ala Pai soro, tu esti in USA iar noi in Romanika, remember? Nu tu doctor, nu tu salvare, la farmacie inchis, mancarea e neverificata, borcanele nu se gasesc peste tot de toate felurile si parca in ciuda nu gasesti fix ce-ti trebuie tie Si p-aci prin preajma (Bulgaria, Grecia) tot roman scrie pe tine Plus tarele din copilarie, recunosc
Ce sa va mai zic...cica a fost unul dintre cele mai proaste concerte ever concertul Madonei , organizare de kko, public amestecat, diva cu declaratia ei despre discriminarea tiganilor A fost un praaaaffff de am spalat azi tot tot inclusiv adidasii ca nu li se mai cunostea culoarea
In alta ordine de idei, pe Dudutz l-am culcat azi in tarc Experimental Doarme , n-are treaba Nu de alta dar luni noapte ii va pleca patutul de sub fund inaintea lui si n-aveam unde-l culca Si ca sa stiti ce mai zice el , azi a zis POCU (adica porcul Asta l-a invatat taticul lui , azi in trafic
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Am vazut bebelina Karolina dulce tare ! Sa-ti traiasca mami si sa fie sanatoasa! Blankar pentru ca noi plecam in week end , eu scot de acum agitatele pentru inalnirea de luni cu Marc ! Nastere usoara si bebe sanatos si frumos! Bubu vacanta placuta, fara bolesnite, vreme frumoasa si sa faceti multe poze ! Ramo musai sa-mi explici cum folosesti DVDul la supraveghere Trebuie sa fie alta inventie geniala asta Vio ma bucur sa citesc ceva despre tine si mai ales de bine M-ai terminat cu bagajelul ala Pai soro, tu esti in USA iar noi in Romanika, remember? Nu tu doctor, nu tu salvare, la farmacie inchis, mancarea e neverificata, borcanele nu se gasesc peste tot de toate felurile si parca in ciuda nu gasesti fix ce-ti trebuie tie Si p-aci prin preajma (Bulgaria, Grecia) tot roman scrie pe tine Plus tarele din copilarie, recunosc Ce sa va mai zic...cica a fost unul dintre cele mai proaste concerte ever concertul Madonei , organizare de kko, public amestecat, diva cu declaratia ei despre discriminarea tiganilor A fost un praaaaffff de am spalat azi tot tot inclusiv adidasii ca nu li se mai cunostea culoarea In alta ordine de idei, pe Dudutz l-am culcat azi in tarc Experimental Doarme , n-are treaba Nu de alta dar luni noapte ii va pleca patutul de sub fund inaintea lui si n-aveam unde-l culca Si ca sa stiti ce mai zice el , azi a zis POCU (adica porcul Asta l-a invatat taticul lui , azi in trafic Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea |
http://www.nmag.ro/produs/112-Camera_video_de_supraveghere_color_de_zi_audio.html
care este conectata la dvd si iote asa il vad si aud eu pe andru...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Mimo, pai cel mai tare o sa va distrati cand invata copilul cuvinte frumoase de la tatici, in masina
Mimo, vacanta placuta si voua siin we si in Grecia si poze sigur fac cu sutele . Ziceam sa nu mai caram laptopul dupa noi, dar pana la urma o sa-l luam...Borcanele am luat doar 2 , fruit duet, super bun de la Hipp, piersici si caise cu branzica
De concert, am vazut la tv ce naspa a fost...cica Madonna nici macar nu prea a cantat Bine ca ne-am luat bilete la Cesaria Evora , ca am plans dupa astea de la Madonna
Vio, pune si tu poze cu burtica, pliz! Multumesc pentru urari!
Blanka, tinem pumnii pentru luni! dupa tine urmeaza Sovi si apoi sor-mea
Maia37 spune:
Sara buna fetele!
Clodute,am vazut-o si eu pe Karolina si e dulcica foc iar despre fratior nu am cuvinte cat de scumpic e!
Blankar,iti doresc nastere usoara iar Marc sa vina pe lume bine,sanatos.
Am ppupici pentru puiutii mici de randunici ce au implinit un an si jumatateA trecut timpul fetelor!
Sovi si tie-ti doresc nastere usoara
Pentru randunele calatoare,drum bun si sa va distrati bine!
Noi nu am plecat nicaieri caci nu am avut dispozitie in conditiile astea.Cand se vor termina problemele probabil ca vom reusi sa mergem si noi la munte caci tare dor imi e de-o drumetie!
Va de noapte buna!