Puiuti de Randunici 2008!! (304)
Raspunsuri - Pagina 5
Nicoleta spune:
Salut.
Blanka, cred ca ai emotii pentru marea intalnire!
Sovi ce-o fi mai facand?
Clodute, totul va fi bine, din ce in ce mai bine! Esti o mamica fericita cu 2 copii sanatosi si asta e tot ce conteaza!
Si acum sa va mai povestesc din ce "achizitii" a mai "facut" Matei! A inceput sa "maraie", face precum catelul! Cum vede un catel hop si el! Mai nou a inceput sa maraie la pisici!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
http://family.webshots.com/photo/2972250830103379982wVtBJw
Poze mai noi, se incarca si filmuletele. Pentru doritori only.
bubu05 spune:
L-am vazut pe ochi albastri, un dulcic! si ce frumos se joaca fratiorii!! Nico, sunt niste scumpi!
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta http://family.webshots.com/photo/2972250830103379982wVtBJw Poze mai noi, se incarca si filmuletele. Pentru doritori only. Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Multumim . Ca de mult timp nu ma mai laudasem . Imi pare rau ca nu reusesc sa filmez scene "la cald", dar asta e.
sovietica spune:
Neata!
Blankar, cred ca si tu nasti inaintea mea, de unde era sa nasc eu inaintea tuturor :) (a nu se intelege ca imi displace!)
asadar scot si eu agitatele pentru tine Hai Blankar cu nasterea de vis si cu bebe sanatos!
Clodet, incantata de cunostinta cu domnisoara Karo. Mare frumusica, mare! Mi s-a strans putin inima cand ai zis cum plange Patrick, si eu ma astept la orice din partea lui Sash. Bucurosi le-om duce toate...
Dau un mare, si hai sa gandim pozitiv. N-are cum sa tina greul o vesnicie. Adaptare usoara tuturor!
Bubu, Mimo, si cine mai merge in vacanta, va doresc vacanta reusita si tihnita (pe cat posibil )
Vio ma bucur sa aud de tine. Poate in curand vom avea sansa sa vedem poze cu tine mai durdulica, ceva nemaivazut si nemaiauzit la persoana ta :)
Si multumesc pentru sustinere
Maia, cred ca iti tre ochelarii LOZ! cauta-i repede! cred ca am vazut la tarabele de langa plaja ceva rezonabil
Multam de urare.
Nico, i-ar m-ati coplesit cu ochisorii vostri
Noi suntem bine, in afara de faptul ca stau treaza de la 3 la 7 dimineata si ca ma cam doare gatul de la apa f rece bauta ieri. Acum cateva ore am eliminat dopul gelatinos, dar inca nici un alt semn la orizont.
Am mai pus pozici pt cine vrea, aici cum il invata mama pe sash sa manance singur http://family.webshots.com/photo/2048728460102206853ghWhNb si de aici cu o burta la termen http://family.webshots.com/photo/2016488420102206853RdXyvo
Va pup, ma duc sa mai incerc sa dorm, dupa ce googalesc daca pot pune compresa de cartofi pe gat, ca altceva n-am acum, aici.
PESEU:
ca de obicei, n-am cafea! poate trece Gecko pe aici, sau cineva mai cu dare de mana ca mine, sa imi spele cinstea obrazului. Becks cu lamaie, primiti? dinasta am suficienta. Si briose :)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Mimo, pai cel mai tare o sa va distrati cand invata copilul cuvinte frumoase de la tatici, in masina |
... Da' de la mamici ce are?
Luny cumnata-mea merge de cativa ani in Rep. Dominicana. Daca vrei ceva informatii, spune-mi. Anul trecut il convinsese si pe randunoi, sa mergem impreuna.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
Va rog frumos sa-mi spuneti cand va dormi toata noaptea si Mufa??!! nu mai pot, mi-e somnnnnn!! nu stiu de ce nu doarme si el noaptea ca omu', se trezeste, plange, se plimba prin casa, se amesteca/impachewteaza pe toate partile si asta la noi in pat, la el urla de scoala tot cartierul...il mut la el cand e lemn..si am atata treaba azi, de calcat, bagaj, socru care vine sa-i aratam cum e cu fetele, sa schimbe nisip, sa ude flori..offff, mamaaaaaaa!!
blanka Doamne ajuta, nastere usoara!!
maia
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Dedicatie speciala pentru Luny
Era vreo 3 si ceva, in creierii noptii si Sanziana vroia sa manance cereale Chocapic...
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Buna dimineata
Asa da, am avut cu ce ma delecta si eu la cafea
Am vazut Matei cu ochi frumosi si fratiorul lui care deseneaza atat de frumos si nu pot sa spun ce m-am amuzat vazand in toate pozele banerul ala "ne bucuram pentru viitorul copiilor nostri" Se potriveste manusa cu plecarea voastra la Viena
Am vazut un Sasha frumos frumos care papa singur (asta eu n-am sa vad prea curand la mine acasa ), o mamica frumoasa si sexoasa la malul marii (parca erai mai umflata cu Sash decat acum, si acum e si cald,good for you) iar poza aia cu,camasa uda Erai goala goluta???? Tupeu frate
Am vazut si eu in sfarsit pozele din Grecia ale familiei Simo Delicios Sam cu putzulica in castronul cu fructe Si ce peisaje Simo sa te gasesc bine sanatoasa si la burta groasa cand ma intorc din concediu
Am vazut-o si pe Zana care papa cereale in puterea noptii Deci nu sunt singura care la ora aia are pofta de mancare
Am inteles cum supravegheaza Ramo copilul cu DVDul O mama! Dar conexiunea e cu fire nu??? Bun si-asa, nu degeaba se zice ca romanul e inventiv!
Bubu,Luny spor la bagajeala
Nu va zic ca mi-a stat inima ....ma uitam eu la pozele Simonei si deodata zbang apare patrick de Gecko..., m-am gandit ca au fost impreuna in vacanta si mi-a scapat mie Dar deodata neuronul meu s-a ridicat in picioare si cu o zvacnire uimitoare m-a anuntat ca e flickr-ul comun ,deh!
Kya de la mine n-are cum invata copilul nimic urat in trafic pentru ca eu merg cu geamurile inchise si cu muzica tare Nu se aude deloc ce zic ei
Copilul a dormit excelent in tarc , am rezolvat problema actuala dar cred ca si una de viitor...ca dupa ce invata sa sara din patut il mut in tarc si mai are de exersat, ca tarcul e mai inalt
La impachetat cu mine
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea