Puiuti de Randunici 2008!! (304)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

La multi ani sa traiti cu numele Alexuti si Alexute si Alexandra mea!
Zoze mi-a placut blondutul tau la reclama Klorane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gudinde, Octavia avem si noi acum, dar e masina de serviciu. Toyota e clar, e masina fiabila, dar sotul meu zice ca sunt prea spartani cu confortul! Deh, el obisnut in Octavia 2... Fordul Mondeo cel nou arta bine, dar ne trebuie bani multisori sa luam un motor bun, ca e masina mare... Altea iara, sotul are un dinte importiva ei ...

Eu as vrea o Corolla cu mai mult spatiu la picioare pentru pasagerii din spate, cei de pe scaunelul de masina, ca sunt putin cam deficitari aici... V-ati saturat de masini presupun...

Si... la Brasov ploua... dupa ziua plina de ieri ne e cam greu sa stam in casa... au plecat si musafirii... si sotul (maine semneaza contractul de inchiriere e apartamentului)...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zozeeeee, sa leasin . Zic: "iu, cu cine am fost eu gand la gand cu bucurie??!" www.flickr.com/photos/olguselu/sets/72157622058224451/" target="_blank">poze cu pitic la Saru'mana de modificare! Listuta gigea ca de obicei !

Gudinde, concediu placut ( m-am bucurat in gand doar pentru tine, am omis sa ma si exprim ) Da, intru direct intr-o mare paine, si a colegului meu aflat si el in concediu, dar pentru trei saptamani. Si cum sunt destul de putin cunoscatoare pe felia lui, iti dai seama cat de nerabdatoare sunt sa incep! Multe multe si cu ale mele, si stres mare... De parca nu ai stii si tu, ce tot vorbesc! Oricum, sa iti priasca concediul! Macar odihna sa ai si va fi suficient, sunt convinsa, la cat chin ai avut.

Nico, ce putin mai aveti!!!! Da, si eu am aceleasi gusturi ca sotul tau , desi as trece cu toata bucuria peste interiorul spartan al Toyotei si as lua una Seatul e o masina buna, si frumoasa, dar eu o vad mai degraba masina de gagica, nu de familie...Vreau sa iti spun ca am un sfarc franjurit, ma doare rau cand suge, si cred ca am gasit calea intarcarii bruste: m-am dat cu garmastan si nu pot sa iti spun cum a facut. Impingea sanul si spunea "pala, pala", nu il vroia, intorcea capul si spunea "nu" cand i-l aratam....asa ca daca vreau intarcare brusca, am aflat cum sa o am! Dar...eu o sa o intarc la scoala probabil, deci....

Luny, daaaaaa!!! Sunt asa de duuuulci si cu niste mutre asa serioase fac treaba cand le spui si vor sa faca Eu, care sunt o maaaare lenesa, l-am sunat pe Radu fffff fericita atunci cand i=am spus Sofiei sa imi dea telecomanda de pe jos, de la vreun metru de mine si mi-a adus-o Abia astept sa o trimit la paine si sa duca gunoiul

Am poze de Zozelici si de Nico de vazut! Ma grabesc sa o fac, ca tre' sa ma mut in bucatarie si pe urma in vizita la frate-miu.

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helau!
Ne-am intors in formatie completa”!
Am doi copii mari, frumosi, alintati si unul cu dintii sparti!( adik Surubelul care a vrut sa vada daca asfaltul etare!)

N-am citit nik din urma, vad doar ca Nico se chinuie cu masina...Nico, avem corolla, are 6 ani, peste 100 000 km, n-am schimbat niciodata nik la ea in afara de ulei si filtre la reviziile obligatorii.
Din punctul meu de vedere cel mai mare defect al ei e lipsa climei, dar asta se rezolva.
La momentul respectiv noi am luat cel mai ieftin model, basic de 1,4l.

Si sa nu uit...consum de 6l/100km la drum lung, in jur de 9% in oras.

Ma duc la bagaje, sunt rupta...maine sunt de garda...de-astea!

sper sa mai revin pe seara, pana atunci poate imi zice cineva cine a nascut!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Olgu,ha, asta cu dusul gunoiului o am si eu pe lista, ca-s satula, aici noi nu avem ghena, tre sa iesi la tomberonul din strada!!desi ne mutam in bloc comunist, o sa-i fie mai usor!:)) cu painea s-a scos, ca se face in casa!

Tuchiiiii Surubelul sa treaca!! cat de rau e?.. a nascut doar Clodute, sa-i traiasca, Blanka, maine seara se duce la nascare si Sovi e si ea pe ultimul metru!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Olgu, faine pozele, cam putine! e scumpa tare Sku, cu clamita in breton si nisip sub nas, super poza!!! e ca si Mufa de fericita in apa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Olga,
Nasol cu atributiile colegului!
Ti-am trimis un mesaj pe mess. Cand ai timp poate vorbim.

Tuchi,
Bine ai revenit!
Sper ca nu s-a accidentat prea rau Surubelul si garda usoara maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgule, faaaine pozicile!

Luny, mie una nu mi-ar placea cu ghena, asa urat miroase!! Am stat intr-un bloc cu ghena demuuuult, plin de pensionari, nu cunoasteau multi ce-i aia "punga de gunoi"

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

da, Nicoleta, e posibil sa fie si d-astea, dar ce sa-i faci?...macar aici ghena este intre etaje, nu pe palier..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am ajuns acu' vreo juma' de ora acasa... Am fost la munte pana la urma. Dupa ce ne lovise lenea, tot intr-o fractiune de secunda ne-am gandit ca poate totusi ar fi dragut daca am merge... Asa ca am plecat pe la 11 - soare, frumos, aer curat, gratar, iarba verde, racorica!

La Multi Ani Alexandre si Alexandri!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput