Puiuti de Randunici 2008!! (304)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Din ciclul ... imi mergea prea bine ... astazi m-am sculat cu o durere de gat de care vad ca nu scap chiar repejor.

Astazi am reusit sa ajung pe la biserica. In rest, nu am facut nimic din ce aveam planificat. Stau si vegetez.

multam de urari, iar tie, santate si concediu asa cum iti doresti!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nicoleta,

Macar aveti un short list?
Alegerea este destul de dificila, dar va urez succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gudinde, sper si eu, mai ales ca apartamenutl este destul de nou (6 ani), va fi aproape gol, acum este gol, trebuie sa cumparam mobila, vor fi noi toate si... vom incepe si vaccinul de desensibilizare la acarieni. Oricum, Stefan are acum doar o rinita, nu a mai avut suier (care oricum aparea numai cand facea viroze respiratorii) de 1 an si 8 luni! Doamne-ajuta! (si ne luam si aspiratorul cel nou cu noi!!)

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Luny,

Multumesc mult!
Nu vreau nimic special ca si bugetul meu este pe avarie. Pur si simplu vreau sa ma relaxez un pic, sa-mi pun niste lucruri la punct care s-au adunat, asa ca am nitica treaba. Ca sa pot s-o fac trebuie sa nu bolesc. Asa ca, sanatate sa fie si pe restul le rezolvam.

A propos de sanatate, sper sa-i priasca marea Mufarinului ca tare a mai tras saracutu' anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gudinde, avem, insa nu ne putem decide daca ramanem sub 15.000 sau sa dam mai mult! Ne-am permite financiar inca ceva... dar nu suntem convinsi ca merita! Daca ramane sub 15.000, Corolla clar! Peste 15.000... Octavia, Mondeo, Altea XL... cam astea.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Nico,

Ar fi si pacat sa nu luati aspiratorul la cat de mult l-ai dorit si la cat de bine va intelegeti cu el.

Sper sa va puneti internet repejor si sa ne scrii si de acolo.

Mergi la inceput

Nicoleta, ti-am vazut baietii, si 2 fete p-acolo!
Gudinde, asa e, sanatate sa fie la toata lumea1 cu siguranta va fi extaziat in Grecia, ca are deja antrenament pe planul asta...a tras una si buna, cat alte 10...offf, asa ghinion.. in fin, bine ca nu a fost ceva mai grav si a scapat cu bine, asta e tot ce conteaza acum si...faptul ca mananca!!! numai cine are un copil nemancacios si lingav ma intelege, cat stres poate fi..acum, daca ar mai si dormi, ar fi perfectiunea intruchipata!...dar e bine si asa, pupa mami pe el de iubit

Mergi la inceput

incepem sa ne intelegem...il tot rog sa ia de jos ceva scame, hartiute, si sa le duca la gunoi, si a invatat, executa intocmai!!asa e de scump, se duce cu ce e de aruncat, deschide dulapul unde e cosul, arunca, inchide usa si se uita la mine cu un zambet larg, ca stie ca urmeaza 'bravooooo, Matei!!' si pupaceala multa!

Mergi la inceput

Mi imi placea la nebunie Corolla hatch. Era facuta in Anglia, f fiabila, ce mai ... Din pacate nu se mai fabrica, fiind inlocuita de Auris.
Bine, Corolla hatch nu avea portbagajul variantei sedan, clar era mai putin spatios.

Am un vecin care are o Corolla hatch, argintie ... cand trec pe langa ea

Varianta sedan nu e asa sexi (bine, dpmdv) dar e o masina f buna de familie. Cred ca Tuchi o are.

Olga zicea ca-i multumita de Octavia. O buna prietena si-a luat Octavia si tot asa e super multumita.

Mda, grea decizie.

Si ca tot vorbim de masini: ce-mi vad ochii ieri la TV? Au prins un hot de masini care actiona in zona mea. Si ce tip de masini opera individu'? DACII. Sa mor de inima cand am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Butonand in cautarea numelor si datelor de nastere a fratiorilor/oarelor,am dat peste un Sandworm superbMor-ta-la!!

Ma bucur sa citesc ca va place designul listei,mai bibilim..desigur..

Nico am vazut pozicile cu surioarele si nepotica E tare dulce sora cea mica

Ariii-cum e Oana?Doamne-ajuta!

Hai mai Andreea,cum sa ma supar?!

luny-mai aveti putin..Mama..imi aduc aminte cum imi tzatzaia mie curu' inainte de plecare Mai vreeeaaau!! Hai ca trece repede si ziua asta

Plec sa ma joc..iar Bai-fi'miu are mancarici! Mai devreme m-a calarit,m-a sarit,mi-a supt tzatzele pana le-a golit(cred),pune urechea pe san si se preface ca vb la telefonA luat-o razna copilu'..Il duc in parc sa-l alerg si eu nitel,hihihihihiii

Mergi la inceput